bc

Не хочу без тебе

book_age16+
77
FOLLOW
1K
READ
HE
shifter
single mother
sweet
bxg
werewolves
supernatural
lonely
teacher
like
intro-logo
Blurb

Про Лілію кажуть, що у неї важка доля: працює вчителькою, сама виховує сина, точно знає, як жваво може втекти "сильне плече", коли над ним нависне багатотисячний борг. Сама жінка ніколи не жаліється, вважає, що живе не так уже й погано. Головне - спокійно.

Та спокій зникає після однієї лише зустрічі. Вродлива дівчина з рудим волоссям та медовими очима стає сигналом для початку цілої купи подій. Де буде кохання, де з'являться вороги і навіть справжня небезпека.

Чи вціліють Лілія з сином у цій круговерті? Та чи зможе вона зрештою знайти не спокій, а щастя?

***

Це друга книга з серії "Ловець ЧАР", проте вона є повністю незалежною та закінченою історією. Спільними є лише світ та деякі персонажі. Тут ухил іде на романтику, на відміну від першої пригодницької частини.

chap-preview
Free preview
Пролог
Мене звуть Лілія Петрівна. Мені тридцять сім років. Ви скажете: досить дивно для молодої жінки називати себе на ім'я по-батькові. Але коли п'ятнадцять років працюєш вчителькою і коли люди значно старші від тебе шанобливо звуть Лілія Петрівна... Це і стає твоєю сутністю. Втім, у мене є ще одне ім'я - мама. Так зве мене мій синочок Даня. Йому вже п'ять рочків. На жаль, з його батьком у нас не склалося, й ми розлучилися коли я ще навіть не знала, що вагітна. Окрім нащадка, той чоловік лишив мені кредит на кругленьку суму. Скільки сліз і сорому я пережила, поки закрила його, не знають навіть батьки. Але я впоралась і виплатила всю суму навіть раніше, ніж потрібно. Звісно, у декреті не побула жодного дня - весь час працювала у школі та репетитором. Добре, хоч батьки учнів дозволяли їм приходити до мене додому. Живемо з Данею разом з моїми батьками. Вони в мене хороші. Хоч і працюють, по черзі приглядають за онуком. Звісно після всього пережитого я насторожено ставлюся до нових стосунків. І хоч залицяльників вистачає, у кожному я бачу підступне обличчя колишнього. Та все змінилося одного дня. Перед роботою заїхала до друкарні за зошитами для свого класу. І вже стояла на зупинці, коли з маршрутки вийшли молоді люди. Дві надзвичайно привабливі пари. Першими вийшли брат з сестрою. Дівчина попереду, чоловік позаду. Біляві аж до сивини. Такими бувають дітки улітку, коли тонке світле волосся вигорить на сонечку. Вони рішуче попрямували через дорогу. Я ледве змогла відвести від них погляд. Та мою увагу привернула активність біля виходу з автобусу. Чоловік, що був повною протилежністю білявого. Чорне, як вугілля, волосся й таке ж блискуче, було укладене в бездоганну зачіску. Обличчя спершу роздивитися не змогла, бо він вийшов спиною вперед. Коли я побачила, як він допомагає своїй супутниці вийти з маршрутки, усередині заворушилась заздрість. Я ніколи не заздрила парочкам, навіть у найтяжчі свої часи. Але такого щастя, як у них, мені захотілося. Звідки я взяла, що вони щасливі, не знаю... Ще за мить я геть заплуталася. Бо, глянувши на дівчину, заздрила вже не їй, а її супутнику. Красуня змусила мої щоки спалахнути, а мене саму відвести погляд. Я зробила вигляд, що дивлюся убік, але перед внутрішнім поглядом затаврувалися її великі очі кольору гречаного меду. Що ж це коїться?

editor-pick
Dreame-Editor's pick

bc

Пошуки дому

read
1K
bc

Простір та час, кохання та Всесвіт (Збірка розповідей)

read
1K
bc

Ти мій поганий Дід Мороз

read
1.4K
bc

За что ты любишь меня?

read
1K

Scan code to download app

download_iosApp Store
google icon
Google Play
Facebook