MŞAN/ Nişan Töreni

276 Kelimeler
Sevgili okurum. Bunu yazdığım için üzgünüm. Ancak Fsek 58. Maddeye göre kitaplarımın haklarını geri aldığım için içerik kaldırıldı. Lütfen kitapların kilidini açmayın. Bu uygulamanın kitaplarımı kullanmaya yetkisi yoktur.. 1 yıldır sabırla bekledim. Ve nihayet yasalara dayanarak haklarımı geri alabildim. Biliyorum bu kitabı ve diğer kitaplarımı çok kişi satın aldı. O yüzden hepimiz için en sağlıklı neyse onu yapmak istiyorum. Ben bir yıldır bugünü bekledim, yıllarca çok emek verdim ama karşılığında hoş olmayan şeyler yaşadım. Özel yazarlıktan feshimi istediğimde iş yokuşa sürüldü adım sosyal medyalarda paylaşıldı, hakkımda kötü konuşmalar olmasına sebep oldular. Ağır Bİr depresyon geçirdim o dönem ama yansıtmadım pek. Yazmaya devam ettim ve bazen ara vermek zorunda kaldım. Ben mutlu olmadığım yerde kalamıyorum. O yüzden bir yıldır terk ettim buraları. 2025 Nisanda başlayan bu süreçte çoğu okurum destekçimdi. Yanımda olan olamayan herkese teşekkür ederim Bu ve diğer tüm kitaplarım için Bana sosyal medyadan ulaşabilirsiniz. Okurlarım mağdur edilmeyecek. En yakın zamanda konuyla ilgili açıklama yapacağım. Şimdiden anlayışınız için teşekkür ederim. Bu sizin için zor bir durum ama inanın benim için çok daha zor bir süreç. Bir yıldır mücadele ediyorum ama karşılığında hep hüsrana uğradım. Bu defa BTK kararı sayesinde tüm kitaplarımın haklarını FSEK 58. Maddeye dayanarak aldım. Açıklanası şudur: -5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 58. maddesi uyarınca, mali hak veya ruhsat iktisap eden kişinin hak ve yetkilerden gereği gibi faydalanmaması ve bu nedenle eser sahibinin menfaatlerinin esaslı surette ihlal edilmesi halinde eser sahibi sözleşmeden cayma hakkına sahiptir.- Uygulama yetkilileri bunu fesih talebi sandı ama değil. Cayma hakkım 13 Martta artık kesinleşti. Btk kararının kalkmış olması da bir şeyi değiştirmez. Çünkü benim yaşadığım sorunlar bunun çok ötesindeydi. Umarım bundan sonrası çok daha güzel olacak. O
Yeni kullanıcılar için ücretsiz okuma
Uygulamayı indirmek için tara
Facebookexpand_more
  • author-avatar
    Yazar
  • chap_listİçindekiler
  • likeEKLE