2

451 Kelimeler
Evimde oturup kahvemi içerken kapı açıldı gelen Asaf tan başkası değildi . mutfağa geçip kahve alıp yanıma geldi . Sehpaya bırakıp sarıldı bana kokusu çok güzeldi. Birden kucağına yan şekilde oturup beni sarmalamasina izin verdim -daha iyi misin Eylül -bilmiyorum tek istediğim uyumak ama uyuyamıyorum -cantani al gel bakalım . Benim evime gidelim . İtiraz istemiyorum. Kafamı sallayip çantamı alıp geldim belimdeki eli açıkta olan karnimi oksarken arabasına bindik evine geldik . İçeriye girdik . - gel bakalım kucağıma Eylül hanım . - geliyim Asaf bey - biliyorum acı çektiğini artık ben varım Eylül tamam mı ben sadece yatak da değil normal zamanda da yanındayım . Şimdi benim odamda sen uyurken ben de yemek yapicam güzel bebeğime. - bebeğin miyim gerçekten -bebegim sin tabi . O önde ben arkasında gidiyordum. odasının kapısını açtığımda güzel bir oda beni karşıladı .üstümü çıkarıp iç çamaşırımla uyumaya çalışırken onun kokusunun verdiği hislerle uyumaya başladım. duyduğum kadın sesi ile uyandım asafın sesi ile ne olduğu anlamaya çalışıyordum. asafın bağırması ile daha da kaşımı çattım. -bak seninle bir şey yaşamak istemiyorum tamam mı odamda sevgilim uyuyor şimdi bir daha karşıma çıkmamak üzere siktir git. -ben sana aşığım ama asaf - ben sana değilim benim bir ilişkim var zaten mutluyum -ama asaf -evimden çıkmazsan kendini mahkemede bulursun kız koşarak gitti ve asaf sinirle bir bardak su içti yanına inip - iyi misin -evet sen iyi uyudun mu -evet uyudum bana ne yaptın bakalım . masayı göstermesi ile şaşırdım en sevdiğim yemekleri yapmıştı boynuna sarıldım ve dudağına yapıştım biraz daha öpersem kanayacaktı dudağı . yemeklerimizi sessizce yedik toplayıp koltuğa geçtim kollarının arasına girip uyumaya çalıştım.beni kucağına alıp odaya çıkardı.yanıma uzanmadan önce baksırla kalana kadar soyundu ve yanıma yatıp gözlerini kapattı....... sabah birinin benim gögüslerimi öpmesiyle uyandım asaf bana sırıtıp yüzüme yaklaştı ve günaydın güzelim diyip beni öptü.elleri kadınlığımı bulduğunda çoktan kopçamı açıp çıkardım ona baktığımda çırılçıplak bir şekilde üstümde dururken kilotumu çıkardı.elleri kadınlığımı bulduğunda coktan dudaklarına kapanmıştım.eli beni baştan çıkarırken 2 parmağı içime gönderdi ve benim inlememle daha hızlandı ve dayanamayıp boşaldım zevk sularım ile ıslanırken onu yatırıp sertleşmiş olan penisini öpüp üstüne otururken yavaşça içime aldım büyük olduğu için yırtılıyor diye hissederken zevki için değerdi .her zaman böyle oluyordu cidden genişlemeyen bir vajinam vardı .asafın çok hoşuna gidiyordu pembeydi tenimde beyaz olunca bazen sadece emmek yalamak istiyordu. üstünde zıplarken göğüslerim de hareket ediyordu elleri memelerimi sıkıyordu.beni altına alıp ellerimi birleştirip içime girdi hareket ederken tırnaklarımı sırtına bastırıp çizerken . inlemelerimiz karışıyordu kulağına edepsiz kelimeler fısılıdıyordum -ahhhh asaf aşkım daha sert sik düz beni becer aşkım beni -sen benim neyimsin -ahhh oruspun -başka -karınım hadi sikicim sik beni daha da hızlanıp boynumu tuttu eli ile diz çoküp dilimi çıkardım biraz okşadım ve adımla inleyip boşaldı. yorum ve vote lütfen
Yeni kullanıcılar için ücretsiz okuma
Uygulamayı indirmek için tara
Facebookexpand_more
  • author-avatar
    Yazar
  • chap_listİçindekiler
  • likeEKLE