4.Bölüm

903 Kelimeler
Oy ve yorumlarınızı bekliyorum🎀🤍 . . . . Midesiz Aslı onları dedikten sonra onu arkamda bırakıp telaşla içeri girmiştim. Neden bilmiyorum ama içimi büyük bir korku sarmıştı. Hızla zili çaldım açan olmadı. Midesiz Aslı'da şuan arkamdaydı. "Kızım ne koştun ya yediğim tuzlu kurabiyenin üstün sıktığım caramel sos dışarı çıktı midemden. boşuna Midesiz deniyorum. "Kızım ne Midesiz insansın ya" dedim. "Ben midesizim sen akılsız baksana apartman ışığına basıyorsun zile basacağına" ne evet ben biraz akılsızmışım bir saatir apartman ışığına basıyormuşum. En sonunda apartman ışığından elimi çekip zile bastım kapıyı çiçek açtı. "Aaa Aselll" diyip üstüme atladı neden yıllardır görüşmüyoruz gibi üstüme atladı neyse bende onu çok özledim ve sıkıca sarıldım. "Çok özlemişim" dedim sanırım benim ondan eksik kalır yanım yoktu çünkü yıllardır görüşmüyoruz gibi özlemiştim. "Bende çok özlemişim geç içeriye klima açık yanmışsınızdır" Mersin de yaşamak zordu birde Mersin'in Yenişehir ilçesinde yaşamak ayrı bir zordu. Salona girdiğimiz de psikolog yağız ayağının dizlerini birde kolunu alçıda görmeyi beklemiyordum. Abim de uzanıyor du. Ben şok ben iptal. "İnanamıyorum neyin var" diyip abimin yattığı çekyatın oraya eğildim. "Yok bir şeyim ya yatıyorum" Trip atıyordu. "Niye yatıyorsun hastamısın" dedim kimse bir şey dememişti. Sonra psikolog yağız'a döndüm. "Şey size'de geçmiş olsun" dedim ama psikolog yağız şuan acayip komik görünüyor'du. "Sorun etme ya gülebilirsin gül gül" ben niye bugün bol bol trip yiyordum. "şey kusura bakmayın bir an öyle görünce komik gözüktünüz" dedim kendimi tutamayıp güldüm. "Neyse ne Ali kalk beni evime götür" sanırım gülmeme alınmıştı. "Kendin siktir olup gitsene yorma beni hadi kış" abim biraz üşengeç demişmiydim. "Olum ayağımı kırdın ya hani" iyide merdivenden düştü demişti aslı. "Merdivenden düşmedin mi" diye sordum. "Abin itti" "Niye" "En güzel kebap , Adana'da yenir dedim oda Antep dedi Adana dedim sen misin bunu diyen beni merdivenlerden fırlattı" Bunu demesiyle büyük bir kahkaa fırlattım. "İyi de en güzel kebap Urfa'da yenir" "Asel kardeşim mardeşim demem senide merdivenden atarım görürsün Urfa'da mı yeniyor adana'damı" abim bugün sinirli idi. "Abi neyin var" dedim "Dava ile ilgili sinirliyim" dedi ne davası idi acaba "Ne davası" diye sordum abimin davaları çok iyiydi hepsini merakla dinlerdim. "Morelin bozulur şimdi" dedi "Bozulmaz" dedim "iyi peki sen kaşın dın bende anlatayım bari" şükür anlatıyor. "Bir kız var şuan 26 yaşında 13 yaşında iken amcası ile evlendirmişler Aslında dinin nikah da kıyılmaz ama adam kıymış kız bir kaç yıl sonra hamile kalmış 2 erkek çocuk doğurmuş. Ama amcası hala kıza aşık kız kaçmış geçenler de dağ evine gittik çiçek ile temizledik sen gelince yazın gideriz diye o sıra kızla karşılaştım. Adam kızı ormanda yaşatıyormuş. Kız kaçarken biz bulduk adam şuan 35 yaşında ama yeğenine göz dikmiş. Namussuz dava oldu adam iyi hal indirimi aldı sonra ceza paraya çevrildi o gün kızı bıraktığımız yeri bulmuş darp etmiş öldüreceği sıra polis geldi" şok olmuştum bir amca yeğenine bunları nasıl yapardı Türkiye ne hale gelmişti. Kendi kanından canından bir kıza nasıl böyle bir şey yapardı aklım almıyor. "Namussuz öylelerinin erkekliğini kesip ibret'i Alem olsun diye sallandıracaksın kansız şerefsiz" bu sözler psikolog yağız dan gelmişti çok haklıydı. "Kansız köpek" Aslı Midesiz di ama iyi kızdı. "Öldürmek lazım öylelerini asıp döverek işkence ederek öldürmek lazım" çiçek bunları diyerek ağlamaya başladı bu durumlarda daha hassasdı evet biz de hassasız ama çiçeğin duymaya bile tahammülü yok bizimde lakin geçmişte bu tür şey yaşayan birinin daha fazla tahammülü yoktur. "Tamam kızlar konuyu kapatalım ben halledeceğim o piçin gerektiği cezayı almasını sağlayacağım" abim yaparım derse yapar. "Eee bana müsade ben gideyim biriniz aşağı kadar yardım etsin bana" abim direk uyuma numarası yaptı "Eee benim ocakta yemeğim var" dedi çiçek "Bende gıdım çiçeğe yardım ediyim" ee iş bana kaldı. "Eee sen yardım edecen artık sana kaldı iş" diyerek güldü bende hafifçe güldüm "Neden kaçıyorlar anlamadım" dedim "Bende bir bilsem" dedi Koluna girip yürümesine yardımcı oldum şuan kolum kopuyordu. Zar zor yürümesi ile anca 15 dakika'da aşağı inmiştik her bir basamağa basmak 1 dakikasını aldı o sırada anahtarını bizde unuttuğu söyledi bende anahtarı alıp geri indim. En son evine girdik ev zaten 4+1 idi çok güzel döşenmişti özellikle salonu yeşil Koltuk takımı, mavi duvar duvar lar geriye herşey beyazdan ve hafif siyahtan ve son olarak duvarın önündeki tablo da çok güzel durmuş ve oluşmuş du dekor eşyaları çok uyumlu gözüküyor'du psikolog yağız baya bir zevkli idi. "Eviniz çok güzelmiş psikolog yağız" dedim gülümseyerek. "Evet seçimlerim iyidir" dedi o sırada salonda bir ses yankılandı. "Babacık, cici kuş babacık geldi" bu kuş sesiydi heyacanla ona dönüp konuştum. "Kuşun mu var?" Diye sordum küçükken yurdun bahçesinde sultan papağanı bulmuştum müdüre hanım izin vermemişti biz ile uğraşırken bide kuş ile uğraşamazmış diyip ceza vermişti. "Evet" "Adı ne?" "Hilmiye ile Hilmi" bu dediğine kahkaha atmış ve daha fazla ayakta durmamak adına koltuğa oturtup kuş sesinin nereden geldiğine baktım. Köşede duvarda asılı duruyordu. Hemen yanlarına gittim yaklaştığımı gören kuşlar kocaman kafesin içinde uçmaya başladı ve ikiside birine çarpıp düştüler. Düşmeleri ile hafif gülümsedim ama canlarının acıdığını düşünüp üzüldüm. "Biraz saldırganlar ısırırlar" fark ettim. Gagası mavi olan sanırım erkek oluyor dişisini arkasına alıp bağıra bağıra ötmeye başladı. "Cicikuş aşkım" kuşa bu tür şeyler söyleyerek sakinleştirmeye başladım en sonunda güvenli olduğumu anlamış olacak ki oda benimle aynı kelimeleri söyledi sonra parmağı kafes aralıklarından soktum ilk olarak ikiside kafası ile parmaklarıma vurup değişik sesler çıkarsalarda sonradan kafalarını sevdim. "Değişik" dedi yağız "Ne değişik?" Diye sordum "Normalde gelen hiç kimseye sevdirmezler ama seni sevdiler özellikle Hilmi dişisine zarar vereceğini sanar bana bile sevdirmez hilmiyeyi" dedi gülümseyerek. "Eh sevilmeye'cek biri değilim" sanırım biraz ego yaptım. "Haklısın" "Neye haklıyım" "Sevilmeye'cek biri değilsin sen!"
Yeni kullanıcılar için ücretsiz okuma
Uygulamayı indirmek için tara
Facebookexpand_more
  • author-avatar
    Yazar
  • chap_listİçindekiler
  • likeEKLE