kaandan

283 Kelimeler
efendim bu son toplantımız kaan saatine baktı bu aksam bir kaçamak yapabiliriz o zamana dedi kendi kendine ve masayı toparlamaya başladı odadan çıkarken arabayı hazırlayın yemek yiyelim dedi Kaan yanlızlığı sevmiyordu ama işi ve konumu yüzdenden ve talihsiz evlligi yüzünden yanlız hissediyordu kendini tekirdagda son gecesiydi burdan izmire geçicek ve yoğun bir maraton günler onu bekliyordu kendini yanlız hissetdikçe spora ve kadınlara veriyordu sadece rahatlamak istiyordu yemekten sonra sahilde bara geçtiler sek viski buzsuz dedi garsona barda oturmuş etrafı kesiyordu telefonu çaldı baba ne zaman geliyorsun özledim seni çok siye sitemkâr bir ses bu 6 yaşında kızıydı ismeyerek evlendiği eşinden olan kızı hayatının parçası kaanin kırılma noktası eksik yani vazgeçilmez bir parçası çocukluğu ahsenaydi bebeğim yarın geliyorum İzmire bende seni coook özledim dedi kaan yüzünde dolu dolu gülümsemeyle ..... RÜya bara girerken bile sıkılmıştı of ya 3 saat gecsede eve gitsem diye içinden geçiriyordu tam masaya garson geldi 1 bira dedi rüya barda bira içmeyi seviyordu şişeden icmesi bile onu bazen tahrik ediyordu başına dikerken off dedi aşk istiyorum birden vücudu yine ürperdi anlamsız yere bacak arası ateşlemişti anlayamadı kendi kendine bara gidip viski alamam gerekiyor dedi buzlu tam o sırada başı döndü ve sendeledi kaan belinden kavrayak rüyanın düşmesini engelledi rüya ne olduğunu anlamadan Kaanin kollarında buldu o kadar kaslı kolları ve endamlı vücudu karşısında rüyanın kanı kaynadı ve ates basti yüzünü kaan nasıl bu kadar kara gözleri var ve kalın kırmızı bir alt dudağa ve incecik bir bele sahip dedi galiba ben öldüm cennette huri karşıladı beni diye düşündü kaan çünkü Rüya tablo gibi ellerinin arasında duruyordu 1 saatten beri masada rüyayı kesiyordu bakışı gülüşü içkiyi yudumlamasi çok seksiydi bu kadını sevmek ve s..kmek istiyorum diye gecirken rüya kollarına düşmüştü waaae
Yeni kullanıcılar için ücretsiz okuma
Uygulamayı indirmek için tara
Facebookexpand_more
  • author-avatar
    Yazar
  • chap_listİçindekiler
  • likeEKLE