bc

MAFYANIN KARISI +18

book_age18+
9.0K
FOLLOW
86.5K
READ
love-triangle
playboy
fairy
comedy
sweet
humorous
first love
virgin
passionate
like
intro-logo
Blurb

“Eee?” dedi Emir Ali.

“Kuzenim yerine benimle evlenmeni istiyorum.”

Burçin ayaklanıp herkesin onlara bakmasına neden olan bir çığlık attı.

“Sen ne saçmalıyorsun Eylem!”

“Neden sizinle evleneyim?” dedi Emir Ali. “Sizde ondan iyi olan bir şey göremiyorum!”

Burçin savaşı kazanmıştı. Rahatlamış bir nefes alarak kuzenine bakarken o samimiyetsiz gülümsemelerinden birini maske edinmişti.

“Yalnız görüşebilirsek size neyin daha iyi olduğunu gösterebilirim!” dedi Eylem.

Emir Ali, ayaklanan kızın peşi sıra ayağa kalktı.

“Ne saçmalıyorsunuz siz!” diye çığlık atan kızı görmezden geldi.

Kolunu Eylem’in beline dolayarak onu çıkışa doğru yönlendirdi.

Peşlerinden gelmeye çalışan Burçin, herkes onları izlediği için çaresizlik içinde yerinde kalakalmıştı.

***

“Evlendiğin gece ne işi?” dedi bir bahane aranırken. “Beni yalnız bırakıp nereye gideceksin?”

“Lan kalsam sanki sevişeceğiz!” diye isyan etti Emir Ali.

Eylem, “Ne işin var ki?” dedi ağlamaya hazırlanırken. “Benden önemli ne işin var senin? Hem belki, belki sevişeceğiz?”

Emir Ali, kısık sesli bir kahkaha attı. “Belki mi?” dedi gergin bir tonda. “Belki için işimi bırakamam. Çocuk gibi davranmayı bıraktığında, gerçekten istediğinde söyle. Oyunlarınla uğraşamam.”

Yine de kızın sırtını okşamaya devam ediyordu. Neden devam ettiğini bile bilmiyordu ama onu rahatlatmadan gidebileceğini de sanmıyordu.

Eylem, kararsızlıkla dudaklarını ıslattı. Sonunda “Gecelik bile giydim!” diye fısıldadı.

“Yani?” dedi Emir Ali.

Onun gecelik giydiğinin farkındaydı ama bunun bir davet olduğunu anlamamıştı. Bir an düşünerek daha önce karısının kendi eşofmanları ve tişörtüyle yattığını anımsadı. Bakışları aşağı kaydı, kızın dekoltesinden neredeyse tamamen görünen göğüslerine bir bakış attı. Zaten tahrik olmuştu. Günlerdir onun peşinde gezip istediğini alamadığı için rezil hissediyordu. Şimdi de yarıda kalacak bir sevişmeye başlayacak hevesi kendinde bulamıyordu.

“Emir,” dedi Eylem kalçasını hafifçe kımıldatırken. “İstiyorum.”

Emir Ali, gözlerini sımsıkı kapayıp yeniden açtı. Derin bir nefes aldı. Karısından yayılan çiçek kokusunu içine çekti. Eylem ‘istiyorum’ dediği an kalbi, mümkünmüş gibi daha bir hızla atmaya başlamış, bacaklarının arasındaki organ, canını yakacak kadar kabarmıştı. Kendini tutmak, kıza bir hayvan gibi saldırmamak için tüm iradesini kullanması gerekiyordu. Onun berrak tenine, terden vücuduna yapışmış, ikinci bir deri gibi göğüslerini saran zar kadar ince geceliğine, gecelikten bile belli olan göğüs uçlarına bir an baktı. Son bir çabayla kendine hakim oldu.

“Eylem, sonra bırak dersen bırakamam. Oyun oynuyorsan hiç sırası değil bilesin.”

Eylem, “İyi,” diye mırıldandı. Daha fazlasını söylemeye dili bir türlü varmıyordu. Teklifsizce onu öpüp duran, sevişmek için zorlayan adamın neden geri adım attığını anlayamıyor, zihninden elli tane fikir geçiriyordu. En baskın olanı artık beğenilmediği, adamın hevesinin kaçtığı yönünde olanıydı ki, bunu dillendirmeden duramadı. “Artık istemiyorsun beni demek,” deyip başını eğdi, adamın kucağından inmeye çalıştı.

Emir Ali, “Ne?” diye sordu, kısa, sinirli bir kahkaha daha atarken. “Ne dedin?”

“Başkasının yanına gidiyorsun. Git madem,” dedi Eylem en tatlı sesiyle.

Onun bu narin, tatlı halleri Emir Ali’nin dayanmasını güçleştiriyordu. Son sabır kırıntılarını kullanırken “Lan ne başkası, ne istememesi?” dedi sinirle.

“İşinin de amına koyim, gitmesinin de… Sen bir baksana bana?” deyip kızın başını yukarı kaldırdı. Gözlerinin içine alev alev yanan gözleriyle uzun uzun baktı.

“Eylem, salak mısın kızım sen? Hiçbir şeyden anlamıyorsun da şunu da mı hissetmiyorsun?” diyerek kıza artık pantolonunu zorlamaya başlamış olan şişkinliği gösterdi.

chap-preview
Free preview
Tanıtım
Emir Ali, kızın kabarmış dudaklarına, utanç ve heyecandan kızarmış yanaklarına bakıyor, kızı yeniden öpmemek için kendini toparlamaya çalışıyordu. Kızın dudaklarını kemiriyor oluşu onu fazlasıyla zorluyordu. Aralarındaki bu çekim onu da hazırlıksız yakalamıştı. Gözleri kızın narin hatlarında gezindikten sonra yeniden çarpıcı, yeşil gözlerine ulaştı. Bir kadının hem masum hem de arzu dolu bakabileceğini Eylem sayesinde öğrenmiş oldu. Kızın taze çiçekler gibi kokusuna karşı koyamıyorken, gözleri yumuşak, tatlı dudaklarına takıldığında kendine hakim olamadı. Bu kez, yüzünü avuçlarının arasına hapsetti. Dudaklarını kızın dudaklarından her koparmaya çalıştığında kendini yeniden onu öperken buluyordu. Eylem’in ona cevap vermesi de işini kolaylaştırmıyordu. Sonunda kızı soyup masaya yatırma fikrini kafasından atmayı başarıp bedeninin hakimiyetini ele almayı başardı. Ellerini kızın narin bedeninden çekti. Eylem bu kez oyalanmadan geriye adımladı. Nefes nefese olan göğsü, elbisesinin altında inip kalkıyordu ama Emir Ali’ye bakmaya cesareti yoktu. Başını eğmiş, odadaki en ilgi çekici şey iki metreye yakın boyu, çelik gibi kaslarıyla ortalığa dalga dalga enerji yayan adam değil de halıymış gibi bakışlarını yere odaklamıştı. Utangaçlık başka bir şeydi, bu kızın tavırlarınki şey başka. Kız bir şeyler gizliyordu. Ona yakınlaşmak için farklı bir nedeni vardı. “Bu kadar mı?” dediğinde kızın yutkunmasıyla gülmeye başladı. “Esas konuya gel artık. Neden benimle evlenmek istiyorsun. Neden seni seçeyim? Sonuç olarak babamların üzerine pazarlık yaptığı kişi sen değil kuzenindi. Sende ondan iyi olan ne var?” diye sordu farkı açıkça görmesine rağmen. “Onun kadar güzel olmasam da ondan daha donanımlıyım,” dedi Eylem Emir Ali, kaşlarını çattı. “Donanımlı?” “Amerika’da okudum. Ekonomi ve Finans. Stanford mezunuyum. Burçin işlerden anlamaz ama ben sana yardımcı olabilirim. Bir senedir amcamın yanındayım, bu işlerden anlıyorum cidden. Boş konuşmuyorum.” Emir Ali gür bir kahkaha attı. Saftı bu kız. Burçin’i kendinden güzel sanmasına inanamıyordu. Başını sağa sola sallayıp “Sence ben parasını verip bir çalışan bulamaz mıyım?” diye sordu. “Bulursun tabi,” diyen Eylem dudaklarını ıslattı. “Benim gibisini bulamazsın.” Emir Ali, yeniden güldü. “Eylem, sen benimle evlenmeye mi çalışıyorsun, yoksa yanımda işe girmeye mi?” Eylem, “Evlenmeye,” diye mırıldandı. Ama o da hafifçe gülümsemişti. “Ama bir anlaşma yapıldığını söyledin. Ve ben de daha bir anlaşma teklif ediyorum.” “O zaman bu teklifi düşüneceğim,” dedi Emir Ali. Sonra elini kıza uzattı. Eylem, onun el sıkışmak niyetinde olduğunu sanarak elini uzattı. Emir Ali, kızın elini sıkıca tutup “Hadi gidelim,” dedi. Eylem, nereye gideceklerini bile sormadı. Adamın onu evine bırakacağını sanıyordu. Yanılmıştı.

editor-pick
Dreame-Editor's pick

bc

Aşk Masalı +18 Mafya ve Töre

read
284.7K
bc

Boksörün Kölesi +18

read
184.3K
bc

SÜT ANNE +18

read
141.8K
bc

HAMRA |+18|

read
111.7K
bc

MECBUR EVLENECEĞİZ ARTIK

read
392.3K
bc

KALBİN BENİM 2

read
4.1K
bc

ASKERİM +18 (ÜVERCİNKA)

read
29.1K

Scan code to download app

download_iosApp Store
google icon
Google Play
Facebook