bc

Siyah Afyon Çiçeği

book_age18+
6.7K
FOLLOW
38.8K
READ
dark
possessive
sex
one-night stand
escape while being pregnant
dominant
tragedy
bxg
realistic earth
crime
like
intro-logo
Blurb

Yetişkinler için uygundur.

----------------

İçeri girene, hatta yatak odasına geçene kadar gözünü bile açmamıştı. Kolundan sıyrılan adam onu kendine çevirdiğinde gözlerini rüyadan uyanırcasına kırpıştırarak ona çevirdi. Dudağını ısırırken vazgeçmek aklında bile yoktu: Adam onu kucaklayıp hiç de nazik olmayan bir şekilde duvara yapıştırdığında da üzerindeki gömleği yakasından tutup yırtarken de...

Ne yabancı bir ülkede ne yabancı bir evde ne de bir yabancının kollarında oluşu önemli değildi. Tek bir şey için hareket etti: onun vahşi sevişmesine ayak uydurmak için.

Aynı çabuklukla adamın gömleğini çekiştirdi, dudağını hırpalayan sert dudaklara aynı sertlikle cevap verdi, bacaklarını beline doladı ve sıcaklığında eridi. Yatağa düştüğünde dağılan saçlarını yüzünden çekerken göreceği mükemmellik karşısında hazır değildi; tamamen çıplak kalan adam, onu soyunca utançla bakışlarını kaldırdığında, o kahvelerde göreceği hayranlığa da hazır değildi.

Adam, onunla tekrar tekrar sevişiyormuş gibi hayranlıkla vücudunu süzüp her santimini öperken, ellerini çarşafa geçirerek gözlerini kapadı. Klimanın etkisiyle serin olan odada yankılanan kısa inlemelerin kendinden geldiğini fark ettiğinde dişlerini dudağına geçirse de dakikalar aktıkça bu imkansızlaştı. Teninde gezinen hoyrat eller daha önce hissetmediği kadar hoş ve şiddetli duyguların esiri olmasına sebep oluyordu.

Adamın dudakları göbeğinin çevresinde gezinirken ayak parmakları kıvrıldı. Çarşafı avuçlayan parmakları siyah saçlara kaydı ve ne yaptığını bilmeden onu daha aşağılara yönlendirdi.

Bacaklarını tutup yavaş yavaş öperek ayak bileğine kadar inerken onun her tepkisini takip eden adam, başını yana yatırdı. Gözlerine bakarak bacağının iç kısmını da öpüp dişlediğinde genç kızın nefesi kesildi. Böyle basit bir hareketin bu kadar etkili olacağını bilemezdi. Parmaklarından kasıklarına doğru giden bir elektrik akımına kapılmış gibiydi. Verdiği tepki adamı memnun etmişti. Yüzünde daha önce gördüğü anlık gülümseme tepkisiyle birlikte görünüp kayboldu. Adam onu bacağının iç kısmından göğüslerine kadar öpücüklere boğarak yol alıp üzerine yerleştiğinde başını kaldırdı.

Slvya, kendini verdiği, ismini bilmediği adamın bir daha görmeyeceğine emin olduğu yüzünü hafızasına kazımak, bu anı hiç unutmamak için cesurca gülümsedi.

Bacaklarının arasına girip sıcaklığında gezinmeye başlayan parmaklarla ürküp ilkin bacağını kapatsa da dudaklarını esir alıp, ağzını keşfeden adam sayesinde ürkekliğinden kurtuldu. Bacakları kendiliğinden aralandığında adamın ağzının içine zevkle inlemeye başladı. Tüm sinir uçları aynı noktada toplanmış onu delirtmek için el birliği yapıyormuş gibiydi. Gözlerini istemese de kısarak başını yumuşak, aynı adam gibi nefis ve ferah kokan yastıkta geriye savurdu. Kimin duyacağını önemsemeden inledi. Adamın dudakları dudağından ayrılıp boynunu ve göğsünü bulduğunda inlemesi yakarışa dönüştü ve bu tatlı eziyet onu içinde hissettiğinde anlık bir acıyla bölündü.

--------

Silvia, hastaneden çıkana kadar bir bebek sahibi olmak istemediğini düşünüyordu. Adımları taş yolu, artık hızlanmış olan yağmurun damlaları ise yanaklarını döverken aklında dolaşan tek düşünce vardı: o da asla bir ailesinin olamayacağıydı.

Kulaklarında tekrar tekrar duyduğu ses ise "Bir an önce hamile kalmayı denemenizi öneririm!" diyordu.

Sese kulak verebilecek bir durumda değildi; işten kovulmuştu, bir bebeğin sorumluluğunu alacak kişilikte olmamasının yanında, artık maddi gücü de elverişli değildi.

Hepsini halletse bile çok büyük bir sorun vardı:

Ortada bir baba adayı yoktu!

Türkçe Hikayeler

chap-preview
Free preview
Giriş
Puslu Londra havası, genç kadının hissettiği duyguların gökyüzüne bir yansımasıydı adeta. Yağmur her an, ağırlığını kaldıramadığı için parçalanan bulutların arasından yer yüzüne dökülecek, ortalığı sele çevirecek gibiydi. Zorlukla tuttuğu göz yaşlarını biraz daha zapt etmek için gözlerini kırpıştırdı. Sokak ortasında ağlamaya başlayıp kendini rezil etmeye hiç ama hiç niyeti yoktu. Slvya, hastaneden çıkana kadar bir bebek sahibi olmak istemediğini düşünüyordu. Adımları taş yolu, artık hızlanmış olan yağmurun damlaları ise yanaklarını döverken aklında dolaşan tek bir düşünce vardı! O da asla bir ailesinin olamayacağıydı. Kulaklarında tekrar tekrar duyduğu ses ise "Bir an önce hamile kalmayı denemenizi öneririm!" diyordu. Sese kulak verebilecek bir durumda değildi. Aynı iş yerinde çalıştığı nişanlısı Miles, onu en yakın arkadaşı Karen ile aldatmış, annesi yakın zamanda vefat etmişti. Kimsesi olmaması yeterince sorun değilmiş gibi bir de nasıl olduğunu bile anlamadan yıllarını verdiği işten kovulmuştu. Anne olmak isterdi. Büyük bir ailesi olmasa da her zaman ileride çocukları olacağını düşünmüştü. Büyük olmayan ama lüks bir daire, iki çocuk ve yakışıklı bir koca... Tabii yıllar sonra... Şu an bir bebek istese bile sorumluluğunu alacak durumda değildi. Bunun yanında artık maddi gücü de bir bebeği yetiştirmek için elverişli değildi. Hepsini halletse bile çok büyük bir sorun vardı: Ortada bir baba adayı yoktu! Londra'da başlayıp İtalya, oradan da Sicilya'ya uzanan bir hikaye:  Siyah Afyon çiçeği...

editor-pick
Dreame-Editor's pick

bc

Kalbimin Derininde

read
7.8K
bc

SINIR (TÜRKÇE)

read
13.3K
bc

HÜKÜM

read
137.4K
bc

KALP HIRSIZI (Hırsız Serisi-2)

read
6.0K
bc

Leyl Tutkusu

read
308.4K
bc

Ufaklık | Texting

read
1.7K
bc

Yasak İlişki (+18)

read
8.2K

Scan code to download app

download_iosApp Store
google icon
Google Play
Facebook