bc

A szobatárs

book_age4+
detail_authorizedAUTHORIZED
8
FOLLOW
1K
READ
like
intro-logo
Blurb

"Csodálatos." - Kelly Elliott, New York Times bestselleszerző

"Szexi, vicces és szórakoztató olvasmány, belevesztem a románcba, amely a mennyekben köttetett." - My Girlfriend's Couch

Nem szerethetek beléd!

Amikor utoljára láttam a legjobb barátnőm öccsét, még fogszabályzós kis stréber volt. Egy nap azonban Cannon, a kisöcs, megjelent nálam, hogy meghúzza magát a vendégszobámban. Teljesen megváltozott. Huszonnégy éves, széles vállú, férfias és pokolian szexi pasi lett. A több mint 185 centijével, a pólója alatt feszülő szikár izmokkal, a mély hangjával és az önelégült vigyorával őrülten csábító.

Éppen csak túlesett egy csúnya szakításon, ezért eszében sincs új kapcsolatba keveredni. És én ellen tudok állni a kísértésnek, igaz?

Ki is tartottam egészen a harmadik éjszakáig, amikor is túl sokat ittunk, és bevallotta nekem a legféltettebb titkát: olyan isteni az ágyban, hogy a nők azonnal beleszeretnek. Szerinte ez átok, nem áldás.

Szerintem ez baromság, és ezt be is fogom bizonyítani. Kizárt, hogy beleszeressek Cannonba. De mihelyt belevágunk... rádöbbenek, hogy talán életem legnagyobb hibáját követtem el, amikor nem hittem neki.

A USA Today és New York Times bestsellerszerző Kendall Ryan humoros, érzelmes és őrülten szexi regénye ismét lázba hozza az olvasóit.

chap-preview
Free preview
Chapter 1
A fordítás az alábbi mű alapján készült: Kendall Ryan: The Room Mate (Roommates #1), 2017 Fordította MEDGYESI CSILLA A szerzőtől az Álomgyár Kiadó gondozásában megjelent: Szeress és hazudj, 2018 Szeress és akarj, 2019 Szerelem első érintésre, 2019 Szeretni mindenáron, 2019 Az éjszaka ura, 2019 Fagyos szenvedély, 2020 Tüzes szenvedély, 2020 Szexi szelfi, 2020 Copyright © 2017. The Room Mate by Kendall Ryan. Published by arrangement with Bookcase Literary Agency. The moral rights of the author have been asserted. Hungarian translation © Medgyesi Csilla Hungarian edition © Álomgyár Kiadó Minden jog fenntartva! Borítóterv: Faniszló Ádám További grafikai munka: Németh Renáta Szerkesztette: Komor Kata Korrektúra: Drabon Zoltánné Tördelés: NovaBook Álomgyár Kiadó, Budapest, 2020 Felelős kiadó: Nagypál Viktor +36 30 487 3552 admin@alomgyar.hu www.alomgyar.hu www.facebook.com/alomgyar instagram.com/alomgyarkiado ISBN 978-615-6067-97-5

editor-pick
Dreame-Editor's pick

bc

Oroszlán és Vadmacska nemcsak on-line

read
1K
bc

Nagy játékos

read
1K
bc

A bűn szívében

read
1K
bc

Uriel

read
1K
bc

Vagány

read
1K
bc

A legenda szerelme

read
1K
bc

Winslow fivérek

read
1K

Scan code to download app

download_iosApp Store
google icon
Google Play
Facebook