Merhabalar , ben LadyReBeL. Nâmı diğer Asi...
DİKKAT!
Her şeyi bir kenara bıraktım, şimdi ufak bir ayraç, fosforlu bir kalem ve çokça umut besleyerek bakıyorum gökyüzüne.
Çünkü belki de ilk defa kitaplarımla ilgili önemli bir adımı atıyorum.
KESİT!
"Senin yaşamak için bile benim gölgeme ihtiyacın var..."
Elimdeki kalemi sessizce döndürürken ekrana baktım. Topun bir türlü kaleyi bulmadığı, herkesin avazı çıktığı kadar küfrettiği, o boktan maçı izliyorduk. İzliyorlardı.
Önüme konan üçüncü biraya bakıp gözlerimi etrafta gezdirdim. Gelmek üzereydi. Bir müddet sonra alışıyordu insan. Sanki kokusunu alıyordum. O kadar tecrübeden sonra.
Bardağı elime aldığım sıra çıkan uğultu ile ekrana baktım. Yenileceklerdi sanırım. Kazanmalarına imkan yoktu. Çok boktan oynuyorlardı. Şu futboldan daha boktan bir şey varsa o da bu ortamdı. Sıkıcı, gürültülü, medeniyetten uzak.
ANTİ ÖZET!
Öncelikle kitap da şiddet vardır ancak şiddetim bir kadına, onu aşağılamayla ilgi değildir!
Tecavüz, hamile kalmak, tecavüze uğradığın adama aşık olmak gibi saçma sapan karaktersiz tiplemeler bulunmamaktadır!
Küfür vardır ancak gereksiz ve yersiz değillerdir!
Her şey hayal ürünüdür, geçekler ile kıyaslanamaz!
Boş laf yoktur, boş karakter asla yoktur!
Kadına şiddet uygulayan şerefsiz ruhlu herifler yoktur!
Kadınların ezildiği, güçsüz kadın karakterlerim hiç yoktur!
Pişmanlık çoktur, hatalar boldur ama ruhları yıldızlı bir gece gibi parlak ve dolu doludur.
Yazdığım kitaplardan sıkılmayacağınıza inanıyorum.
Başladığınız tarihi yazarak bana destek olabilirsiniz... ----->