KARTLAR DAĞITILDI 🃏

1113 Words
Yazarın Anlatımı Oyun başladı , Ve herkes kazamayacak . . . Alina, balkon kapısını araladı . Soğuk rüzgâr tenine dokunduğunda, giydiği ince saten gecelik omuzlarında titredi . Bu ürperme . . . sadece soğuktan değildi . Bu , hâlâ yaşadığının , hâlâ hissettiğinin kanıtıydı . Arkasında Arya duruyordu . Sessizdi . Alina gibi . Bakışlarını uzaklara çevirdi . Norveç ’ in bembeyaz manzarasında , düşünceleri karanlıktı . “Güneş Kralı mı yaptı bunu ?” diye geçirdi içinden . Türkiye ’ ye dönmesi için onu her yerde aradığını biliyordu . Ama bu sadece bir arayış değildi . Bazen iz bırakıyordu Alina . Bazen ise. . . iz bırakmasına izin veriyordu . “O adam. . . beni hep buldu . Tıpkı benim onu bulduğum gibi . Ama hiçbir zaman birbirimizi tam olarak değil . Çünkü ona hep bir sınır koyduk . Dönüp dönmeyeceğimden fazlasıydı bu onun için. O, beni intikam için arıyordu . Kendine döndü . Doğduğundan beri buradaydı . Norveç’te . Bir kez bile ait olduğu topraklara — Türkiye’ye — ayak basmamıştı . Ama şimdi . . . kaderin sessizce açtığı o yolda tek başına yürümek zorundaydı . Alya . . . Onun sağ kolu . Onun kuzeni . Nasıl olur da iz bırakmadan kaybolabilirdi ? Bir adım geri attı . Derin bir iç çekti . “Gidiyorum . . .” dedi kendi kendine . “Gitmeden önce ne olduğunu çözmeliyim .” ❄️❄️❄️❄️ “Arya ,” dedi Alina , net ve kararlı bir tonla . “En iyi adamları topla . Alya’nın kolyesinde bir takip cihazı vardı . . . Sinyalini kontrol edin . Nerede olduğunu bilmem gerek.” Arya başını salladı, tereddütsüz : “Tamam, Kraliçem .” Ve hızla odadan çıktı . Alina , yatağın ucuna yürüyüp siyah , uzun kollu ama çok kalın olmayan elbiseyi aldı . Kendini koruyan ama hareketlerini kısıtlamayan kıyafetleri tercih ederdi .Ayağına siyah topuklularını geçirdi .Ardından saçlarını toparlayıp dik bir adımla aşağıya indi .Arya çoktan ekibi toplamıştı .Telsizler hazır, ekranlar açıktı . Yüzler gergindi . Alina masanın başına geçti . Elini haritanın üzerine koydu . Bakışları sertti . “En son sinyal İstanbul Havalimanı ’ nda kesilmişti ,” dedi Arya . “Kolyedeki son veride oraya ait ,” diye ekledi bilgisayar başındaki genç adam . Alina başını eğdi . “Anlaşma yaptığımız o özel şirketi araştırın. Güvenlik kayıtlarına ulaşın . Ama dikkatli olun . . . ” Sesini alçalttı. Gözleri karanlığa döndü . “Güneş Kralı ’ nın topraklarına girmek istemiyorum .” Alina, çalışma odasına yöneldi . Sıkıntılı bir nefes aldı. Bu bir tuzaktı. Bunu hissedebiliyordu . Ama kim yapmıştı . . . onu bilmiyordu . O sırada odanın kapısı iki kez çalındı . “Gir ,” dedi Kısa ve keskin bir tonla . Uzun, beyaz tenli bir adam içeri girdi . “Kraliçem . . . Güneş Kralı ’ nın adamlarından biri de kayıp . Bu . . . tesadüf olamaz ,” dedi. Alina gözlerini kısarak baktı . “Aşağı in . Geliyorum ,” dedi kısa bir komutla . Adam çıktı. Alina da arkasından indi . “Ne demek oluyor bu ?” diye sordu , sesi buz gibi . “Bilmiyorum Kraliçem . Büyük ihtimalle Alya Hanım ’ ın Türkiye ’ ye giriş yaptığını öğrendiler ve bir adam gönderdiler . Ama . . . o adamdan da sinyal alınamıyor . Alya Hanım gibi o da kaybolmuş .” Alina, yüzünü hafif yana çevirdi . “Kaybolan adamı araştırın . Önüme dosyasını getirin ,” dedi. Türkiye / İstanbul Kağan , kaybolan adamının izini sürüyordu. Büyük ihtimalle . . . Kraliçe , onun gölgesini izlemişti. Ve şimdi . . . o gölge de yoktu . Kraliçenin gelmeyeceğinden emindi. Ama ona bir “iyilik” yapacaktı : Alya Karan’ı bulacak ve Türkiye’den gönderecekti. Sıkıntılı bir nefes aldı . Taylan sessizce olan biteni izliyordu . Aynı zamanda Aras’ın son sinyallerine bakıyordu. Gözden kaçırdıkları bir şey vardı . Mutlaka . O sırada Atlas içeri girdi . Yüzü gergindi . “Kağan Bey , her yeri aradık . Didik didik . Güvenlik kameralarına baktık . Ama . . . Aras ’ ın aracı oraya hiç gitmemiş .” “Nasıl olur ? Aras ’ tan son sinyal aldığımız yer orası !” dedi Taylan , kafasını kaldırmadan. Kağan ’ ın yüzü gerilmişti . Bu işte bir gariplik vardı . Durduk yere . . . neden ? Buzlar Kraliçesi ' nin işi miydi ? O da mı biliyordu gölgesinin kaybolduğunu ? Kağan, masadaki eski kartı eline aldı . Bir kez çevirdi . Ardından gözlerini Taylan ’ a dikti . “Onu bulmalıyım. Tüm cevaplar . . . onda olabilir .” Norveç – Karargâh Jonas, dosyayı masaya bıraktı . "Kraliçem , istediğiniz dosya ," dedi ve odadan çıktı . Alina, gözlerini dosyanın üzerine dikti . Kalınlığı değil . . . içeriği ağırdı . Kapağı açtı . İlk satır : ARAS URAL Doğum Tarihi : 6 Şubat 1993 Eski saha ajanı – Güneş Kralı’nın adamı . Alina’nın bakışları dondu . Gözleri satırlarda ilerledikçe nefesi ağırlaştı . Son görüldüğü yer : İstanbul Avrupa yakası 34 GK387 plakla • Son sinyal : İstanbul Havalimanı •Giriş kaydı : Yok • Çıkış kaydı : Yok • Güvenlik kayıtları : Silinmiş • Tahmin : Birlikte kayboldular Dosyanın sonunda tek bir not vardı . Sadece üç kelime : “Nereye gittiler , bilinmiyor .” Alina dosyayı kapattı . Başını yavaşça Arya ’ ya çevirdi . “Bu . . . sıradan bir kayboluş değil .” Arya , yüzü solgun bir şekilde konuştu : “İkisi birlikte mi . . . gitti ?” Alina sessiz kaldı . Ama gözleri konuştu . “Ya Aras onu kaçırdı . . . Ya da Alya , kendi isteğiyle onunla gitti .” Bir süre sessizlik oldu. Sonra Alina kararlı bir sesle konuştu: “Sebep ne olursa olsun . . . Alya benim kanım . Aras . . . Kağan’ın gölgesi .” Alina gözlerini dosyadan kaldırdı . Gözbebeklerinde soğuk bir kıvılcım parladı . “Biri . . . bizimle oynuyor ,” dedi . Sesi keskin, kararlılığı buz gibiydi .Sonra yavaşça ayağa kalktı .Yüzünde beliren hafif bir gülümsemeyle Arya ’ nın karşısına geçti . “Peki öyleyse . . . Oyuna icabet edelim .” Kısa bir sessizlikten sonra emir geldi : “Biletleri al. Türkiye’ye gidiyoruz .” Ve odadan çıktı . Kapı ardından yavaşça kapandı . Sanki bir devrin eşiğindeydi . Oyun yeni başlıyordu . Bu sadece ilk hamleydi . Alina, bildiği her şeyin . . . İçinde büyüdüğü tüm kuralların. . . Ters yüz olacağından henüz habersizdi . Tıpkı. . . Kağan gibi . ❄️BÖLÜM SONU🔥
Free reading for new users
Scan code to download app
Facebookexpand_more
  • author-avatar
    Writer
  • chap_listContents
  • likeADD