Ömer'in anlatımıyla...
Ne insanların isteği bitiyordu ne de benim karımın istekleri. Ben onun için sadece para kaynağıydım. Kızım Azra olmasa, onu çoktan boşardım. Ancak 5 yaşındaki prensesim annesine çok düşkündü.
Okulda imzalar beni bekliyor, karım yurt dışı gezisi için, kızımı da götürmek istiyor. Bana soran danışan yok tabi.
Kaltak karı ayarlarımı sikiyordu resmen ! Sinirle aracı sürmeye devam ederken, telefonuma mesaj geldi. Tam elime alıp bakıyordum ki yola bakmam ile çarpmak üzere olduğum kızı görünce frene asıldım.
Ne kadar bassam da duramamış, kıza sert olmasa da çarpmıştım. Bir bu eksikti sabah sabah gerçekten ! Hemen arabadan indim kıza doğru koştum.
Bacakları titriyor, gözlerinden yaş boşaltıyordu. O ıslak kirpikleri, yaşlı gözleri beni vurmuş gibiydi.
Ellerimi uzatıp yaşları silerken ' İyi misin? ' diyordum ama beni duymuyor gibiydi. Şoka girmiş olması muhtemeldi. Hala korkudan titriyordu çünkü.
Gözleri kaymaya başlayınca, kucağıma aldığım gibi arka koltuğa yatırdım. Direksiyon başına geçtim ve hastaneye doğru sürmeye başladım.
Yüreğimde bir korku peydahlandı. Ya ona bir şey olursa ! Tanımadığım bir kız için neden endişeleniyorum peki ?
İnler gibi sesler çıkarmaya başlayınca, arabayı müsait bir yere çekip arkaya geçtim. Bu sesleri ya ağrıdan ya da korkudan çıkarıyordu.
Sere serpe arka koltukta uzanırken, kendime hakim olamadım. Düşüncelerim bir anda farklı bir yere doğru gitti.
Uzun zamandır karımın bile zorla kaldırdığı sikimi, bu kız acı inlemeleriyle bile kaldırmayı başarmıştı.
Baygın halde yatan bu kız, çok savunmasız görünüyordu. Garip bir zevk duymaya başladım.
Ellerimle vücudunu okşamaya başladım.
Bacakları ince ve uzundu. Giydiği dar kot, her şeyi meydana çıkarıyordu.
Kalçalarına geldiğimde artık sikim zonkluyordu. Bir ergen gibi beni boşaltacaktı neredeyse !
Kalbim bu heyecanla gümbür gümbür atmaya başlamıştı. Duracak gibi değildim. Kolçaktaki peçete kutusunu aldım.
Sikimi dışarı çıkarıp, ona bakarak okşamaya başladım. Bir elimle de onun göğüslerini ellemeye başladım. Hayatımın hiç bir anından bu kadar haz duymamıştım.
Bu kız beni yeni yetmelere çevirmişti. Böyle hissetmeyeli yıllar olmuştu. 6 senedir karıma sadık olmuştum.
Aldatmak aklımın ucundan dahi geçmemişti. Bir tanesiyle baş edemezken, diğerlerini de başıma saramam kafasındaydım. Ki hiç bir kadın da beni böylesine etkileyememişti.
Ama bu kız sikilmeliydi. Hem de benim tarafımdan. O inledi ben okşadım. En sonunda 2 dakika bile olmadan oluk oluk boşaldım.
Sikeyim! Daha içine bile girmeden, bu kadar zevk alarak beni nasıl boşaltabilirdi ? Hemen temizlendim. Üstüme başıma çeki düzen verdim.
Öne geçip tekrar yola düşeceğim sırada onun telefonuna mesajlar gelmeye başladı. Sevgilisi mi vardı ? Merakıma engel olamadım. Aldım ve kilidi için onun parmağını okuttum.
Bir arkadaşıyla bayağı bir mesaj geçmişi vardı. Hem mesajları okuyor, hem de onu okşamaya devam ediyordum. Bir mıknatıs gibi elim onun vücuduna doğru çekiliyordu.
Anladığım kadarıyla bu kız babadan şiddet görüyordu. Dişlerimi sıktım. Nasıl el kaldırırlar benim bebeğime ! Bu kız artık benim bebeğimdi !
Kafasını oynatmaya başlayınca ekranı kilitleyip çantasına attım hemen. Ona doğru eğilip uyanmasını bekledim.
Beni görünce ürkekçe bakmış, o güzel gözlerini kocaman açmıştı. O ne düşünüyordu bilmiyorum ama... Ben şu an ' o ağzını da kocaman açsa, sikimi nereye kadar alabilirdi ' onu hayal ediyordum.
Ağlamaya başlayınca kucağıma aldım. Onu sakinleştirmeye çalışırken, ben yine coşmaya başlamıştım.
Kokusu, vücudu, bana yaşattığı heyecan... Aklım yerinde değildi. Sikimin aklına uymuş, boynunu yalayıp emmiştim. Korkudan tepki veremedi. Sikimi hissedince iyice rengi attı.
Daha fazla korkutmasın diye onu kucağımdan indirdim. Öne geçip arabayı sürmeye başladım. Daha en başında benden korkup kaçmasını istemezdim. Önce bana güvenmeliydi.
Kararımı vermiştim. Bu ceylanı ürkütmeden sikecektim. Benim olacaktı. Yola devam ederken kafamdan plan kuruyordum. Babası şiddet yanlısı ve alkolikti. Para ile yola gelebilirdi. Ama bu kızı nasıl ikna edecektim ?
Hastane de geçen süre boyunca onu gözlemledim. Sevgi ve ilgiye muhtaç olduğu her halinden belliydi. Anne - baba ilgisi görmediği her halinden aşikardı. Onu ilgiye boğacak, kendime o şekilde bağlayacaktım.
Dudağının kenarını öpünce, oda kendinden geçti. Güzel ! Demek ki oda benden etkileniyordu. Tekrar yaklaşınca gözlerini kapattı. Bu kız tamamdı. Kıyamadım dudaklarına alnından öptüm. Allanıp utandı. İçimden ' daha ne kadar utandıracağım seni ' diye geçirdim. Evlerinin önüne geldiğimizde korkudan titriyordu.
Kapıyı küçük bir kız açtı ve bizi görünce bağırdı.
" Hiiiiiiiiiii ablaaaa ne oldu sana ? "
Bu bağırışa annesi ve babası da koşup geldi kapıya. " Müsaade ederseniz küçük hanımı bırakabilir miyim içeriye. Hem olanları da anlatmak isterim."
Babası " Geç ! " diye sert bir şekilde bana bakarak cevap verdi. Küçük kız yolu gösterdi, ben de kucağımdaki Sena'yla onu takip ettim.
Geldiğimiz yer kızların odası olmalıydı. Yan yana iki tane tek kişilik yatak vardı. Onu yatağa bırakırken küçük kızdan bir bardak su istedim.
O gidince hemen dudaklarına küçük ama etkili bir öpücük bıraktım hızlıca. " Merak etme ailen sana kızmayacak ! " dedim.
Korkulu ama inanmak isteyen bakışlar attı. Küçük kız odaya geldiğinde ben de salona doğru geçtim. Babası rakı sofrasına oturmuş içiyordu.
" Sen kimsin, kızımın senin kucağında işi ne be adam ! Anlat çabuk ! "
" Bakın benim bugün önemli bir toplantım vardı.
Yetişmek için biraz hız yapmıştım. Kızınızı göremedim bir an ve çarpmış bulundum. Hastaneye götürdüm merak etmeyin. Endişelenecek bir durum yok. Sadece bacağında doku zedelenmesi ve küçük bir çatlak var. "
Bana baktı, uzun uzun inceledi. Kaşlarını kaldırıp " Şikayetçi olursak ne yapacaksın ? " dedi. Annesine bakıp " Bize biraz müsaade eder misiniz ? " diye sordum. Tek kelime etmeden kalkıp kızının yanına gitti.
Babasının yanına gidip oturdum. " Bakın bence sizinle anlaşabiliriz. Kızınız da çok ağladı zaten. Ondan da özür diledim. Ama derslerinden geri kalacağını, bu yüzden üzüldüğünü söyledi.
Ben özel bir okulda müdürüm. 2 hafta boyunca ayağı alçıda olacak. O süre boyunca ben onu alır bırakırım arabamla. Okulumdaki en iyi öğretmenlerin ona ders vermesini de sağlarım.
Lütfen konu uzamasın. Canımız sıkılmasın. Bu süre boyunca da akşamları kızınızı bıraktığımda yolluklarınız da benden olsun ! Ne dersiniz ? "
Beni dinledikçe yüzü memnun bir hal aldı. Utanmasa ' iyi ki çarptın ' diyecek gibiydi. Bir bardak da bana doldurdu. " İç haydi hem de tanışalım senle " dedi.
Kibarca teşekkür edip, sadece bir kadeh içtim. Tekrar doldurmaya niyetlenince araba kullanacağımı söyledim. Evden beni kendi uğurladı puşt herif.
Arabaya binip eve geldim. Azra koşup boynuma sarıldı. "Babaaaa, ne olur izin ver ben de gitmek istiyorum annemlee! Lütfen Lütfen lütfeeeeennn" diyip yüzümün her yerini öpmeye başladı. Aklım hala Sena'daydı.
" Tamam kızım gidin ! " deyince heyecanla annesine gitti. O da zaten telefonla konuşuyordu. Hemen kendimi duşa attım.
Banyoda liflenirken arabadaki halim aklıma geldi. Farkında olmadan sikimi sıvazlamaya başlamıştım bile.
Onun o memelerini açıp bakmadığım için çok pişmandım. Önümde domalmış bir vaziyette hayal ederek siktiğimi, kalçalarını tokatladığımı düşündüm. O anda attıra attıra boşaldım.
18'lik delikanlılara döndüm resmen ! Bu kız benim bulduğum bir hazineydi. Duştan çıkınca odaya girdim. Karım domalmış, dolabın içindeki çekmeceden iç çamaşırlarını alıyordu.
Yarın gidecekleri için valiz hazırlama derdindeydi hala. Banyoda kurduğum hayal geldi aklıma.
Bir an kalçalarına baktım. Sena'nın kalçaları daha yuvarlak ve şekilliydi. Hemen kapıyı kilitleyip ona ilerledim.
Taytını, iç çamaşırıyla birlikte indirip kendime yasladım. Sena aklıma geldiği an sertleşmiştim zaten.
Karım kafasını kaldırıp bana dönmeye çalıştığı esnada sırtına bastırıp sabit kalmasını sağladım.
.
.
.
Devam edecek....