18. Bölüm

839 Words
Sikişmeyi bitirdiğimizde, Karina'nın kırmızıya dönmüş kalçaları, omuzunda dişlerimin izi, dağınık saçları ve sırtında birkaç çizik vardı. Onunla seks daha vahşi ve daha agresif hale geliyordu; Neredeyse her şeyi yapmıştık ve ben böyle sikişmeye bağımlı olmaya başlamıştım. İlişkimizi gizli tutmaya devam ettik, en azından bir şeyler hissetmiş olması gereken diğer sınıf arkadaşlarımızdan, özellikle de Enzo'dan, çünkü partiye çıktığımızda Karina ve ben hep birlikte ayrıldık. Çok barizdi ama toplum içinde görünmeye devam ettik. Hafta boyunca dağ evinde ders çalışmak için kaldık ve orada iki arkadaşmış gibi kendimizi bastırdık ama hafta sonu geldiğinde her şey değişti. Kilerde, havuzda ya da odamda sevişmemiz umurumda değildi, derinlerde Katy'nin bizi dinlemesini sevdim, onun tahrik olabileceği gibi basit bir fikir beni çok ürkütücü yaptı; bu yüzden yaptı. Karina'nın iniltilerinin utanç verici olduğunu ve her gece Katy ve Leo'yu kesinlikle uyandıracağını biliyordum, ama yine de çift sağduyulu davranmıştı ve bana hiçbir şey öylememişlerdi. İlişkiyi güçlendirdiğim, her gün birlikte yemek yediğimiz ve bazen yoga derslerinde ona eşlik ettiğim Katy'ye olan güvenim giderek arttı; ayrıca arkadaş grubum arasında zarafete düşmüştü ve neredeyse bir tane daha olmuştu. Her Cuma akşam yemeğini şaraphanede yerdik ve Leo iş için Milano'da kalması gerekiyorsa, kalkıp bizimle parti yapmaya gelir, gece sonuna kadar bize eşlik ederdi. Ve ondan hoşlanmaya devam ettim, neredeyse her gün onu düşünerek mastürbasyon yaptım, Katy'ye karşı çok güçlü bir cinsel çekiciliğim vardı. İlya'ya gün geçtikte daha fazla aşık olmama, her hafta sonu düzenli bir şekilde Karina'yla seks yapmama rağmen. Çok farklı bir kafa yaşıyordum. Aralık ortasında, o Cuma sabah erkenden dışarı çıkacaktık. Çok erken içmeye başladık, saat on bir civarında ve saat birde çoktan gerçek piçler gibiydik. Katy ile mahzende yemek yemeyi ayarlamıştım, bize bir makarna hazırlamıştı ve parti yeniden başlayana kadar bütün öğleden sonra kalabileceğimizi söyledi. Katy bizimle yemek yiyordu ve büyük miktarda saçmalayan beş sarhoşa katlanmak zorunda kaldı. Arkadaşlarım havuzda yüzmek istediklerini söylemeye başlayınca işler daha da kötüye gitti. Katy'nin yüzü asıldığını fark etti Karina ve sarhoş beyleri küçük bir çocuğu azarlar gibi azarladı. "Arkadaşlar, abartıyorsunuz... Böyle devam ederseniz, bir daha burada takılamayız." Katy ile çok iyi anlaşıyordum, ama Karina da onunla çok iyi arkadaş olmuştu. Uzun uzun konuşuyorlardı, özellikle kitaplar hakkında, Karina, Katy gibi harika bir okuyucuydu. O gün öğleden sonrayı mahzende içki içerek, masa oyunları oynayarak geçirdik ve sonra parti için kurulan çadıra gittik. Bu sefer Monica bizimle değildi ve geldiğimizde İlya'yı arkadaşlarıyla gördüm. Onu sınıfın dışında ilk görüşümdü ve çizmeler, beyaz balıkçı yaka kazağı, skinny Jean pantolonuyla ve çok şık gri ceketiyle kesinlikle muhteşem görünüyordu. Grup arkadaşlarım gidip onunla konuşmam konusunda tartışmaya başladılar. Tepkisini görmek için Karina'ya baktım. Ciddi ve mesafeliydi bu duruma. Bir aptal gibi, arkadaşlarımı dinledim. İlya ile konuşmaya gittim. Ancak Enzo'nun da benimle gelmesini söyledim, böylece yalnız gitmeyecektim. Neyse ki, çadırdaki bardaydılar ve içki ısmarlamak bahanesiyle yaklaştık. İlya bizi görünce şaşırdı ve arsız Enso, ona ve diğer arkadaşına sarıldı. İlya ile baş başa kaldım. Gözlerimi İlya'dan ayırmadım, o da bana bakıyordu. Birbirimize bir şey söylemedik, söylememize de gerek yoktu, o sinsi bakış benim için bir zaferdi. Elbette gece boyunca onunla konuşmak için yakınlaşma şansım oldu. Partinin geri kalanında İlya'yı izledim, nasıl hareket ettiğini, nerede durduğunu, ne yaptığını, kiminle konuştuğunu izledim. O kadar utanmaz ve arsızdım ki, arkadaşlarım bile bunu fark etti. Hala onunla konuşmak için ona yaklaşma anımı bekliyordum, onu aşırı korumalı gibi görünen diğer arkadaşlarından biraz ayrıldığında ve cesaretimi topladığımda bir şansım olmalıydı. Ekose gömlekli, yakışıklı bir çocuk belirdi ve İlya'nın dudaklarını gagaladı. Bunu görünce kalbim sıkıştı. - İlya'nın sevgilisi var! Diye bağırdı Enzo... Beni neden bu kadar sinirlendirdiğini bilmiyorum, ne de olsa İlya ile bir kere bile konuşmamıştım ve fakültenin koridorlarından geçerken en fazla birbirimizi basit bir "merhaba" ile selamlıyorduk, ama o öpücük kalpte bir hançer gibiydi. Aşağılanmış hissediyordum. Grup arkadaşlarımın kahkahaları da eklenince, Alkol çok üzerime geldi. Müzik çok yüksekti, etraf çok sıcaktı ve her yerde insanların olması beni rahatsız etti. Kalbim bin atıyordu Biraz hava almak için çadırdan çıkma ihtiyacı hissettim. Kalabalığın arasından zar zor kaçmayı başardım ve birkaç metre uzaklaştığımda rahat bir nefes aldım sessizlik çöktü... Sonra arkamdan bir ses duydum: "Alex, iyi misin?" Arkamı döndüm ve halimi gören Karina yanıma geldi. "Bunlar oldu, olanlar için çok üzgünüm..." dedi. yanımda oturuyor ve uyluğuma hafifçe vuruyordu. "Senden özür dilemesi gereken benim, işte o kızın erkek arkadaşı var diye pislik gibiyim, aptal gibi görünüyorum ve ayrıca sana çok kötü davranıyorum..." "Bana kötü davranmadın, benim için endişelenme, biz sadece arkadaşız. Evet, seninle sevişmeyi seviyorum ama bu kadar..., şimdi sakin olmalısın." "Teşekkürler Karina, sen kahrolası bir kadınsın... ve bu arada, ben de seninle sevişmeyi seviyorum... ama bugün yapmamalıyız..., şey, sanırım ben şimdi daha iyi..." "Onu boş ver, istediğin kıza sahip olacaksın, ne istiyorsun? Partiye geri dönelim mi?" "Pek hoşlanmıyorum, sen git, ben eve gideceğim." "Seninle gelmemi ister misin?" "Bugün olmaz Elvira... yalnız kalmak istiyorum." "Nasıl istersen, konuşmaya ihtiyacın varsa numaramı biliyorsun zaten..." dedi bana yaklaşarak ve dudaklarıma küçük bir öpücük kondurdu. Üzgün ve mağlup olarak eve gittim, fakülte partimi bu kadar çabuk bitirmeyi hayal bile edemezdim. Ama aşk böyledir; ve on sekiz yaşında, bu benim onunla ilgili ilk büyük hayal kırıklığımdı. Eve geldiğimde Monica henüz yatmamıştı, oturma odasında tek başına kitap okuyordu.
Free reading for new users
Scan code to download app
Facebookexpand_more
  • author-avatar
    Writer
  • chap_listContents
  • likeADD