Tanıtım 2

351 Words
Odanın içini dolduran yabancı müzik sesinden sonra karşımda gözünü kırpmadan her hareketimi ilgi ve merakla izleyerek bana bakan adama baktım, dudakları alaycı gülümseme ile iki yanlara kıvrılırken konuştu "Dans ederek çıkar üzerindeki herşeyi... Soyun!" Soyun emrini verirken dişlerinin bir birine sürtme sesi gıcırtı ile kulaklarımı doldurmuştu. İstemsizce yüzüm buruşurken dediklerini yapmaya başladım. O ne söylerse benden ne isterse yapmak zorundaydım, yapacaklarıma karşılık ondan alacağım bir can vardı! Çaresizliğim ise her geçen gün ayaklarıma dikenli pranga gibi dolanıyordu. Gün geçtikçe daha fazla bulanıyordum onun esaretine. Dakikalarca onun istediği gibi dans ettim karşısında, her bir hareketimi yine ilgi ile izledi, üzerimde tenimi kapatmayan her bir parçayı titreyen ellerimle tek tek çıkarmaya başladım. Benim inatcı yanım elini eteğini çekmiş şuan Savaş Karabey'e teslim olmuştu. Elim kadınlığımı kapatmayan ince ipli tangaya uzandığında ise "O kalsın" dedi otoriter sesiyle ve oturduğu koltukta keyifle sırıtıp arkasına yaslandı. Gözleri bir milim sapmadan çıplak bedenimi izlemeye devam ediyordu. Yeşil gözlerindeki alev bu gece bu odanın içinde yaşanacakların kanıtıydı sanki. Ve hiç kolay olmayacaktı biliyordum. "Şimdi yatağa geç uzan." dedi "Benim için kendini okşa" dediğinde ise gözlerimden geçen şaşkınlık ifadesini gördüğünde keyfi daha fazla yerine gelmişti. Bir saat önce yaşananların intikamını alıyordu benden, benim suçum olmadığını bildiği halde. Başımı iki yana salladım "Ben... Ben yapamam, kendime dokunamam" dedim fısıltılı sesim ile konuşurken. Korkuyordum, yapamazdım böyle birşeyi kendime. "Neden?" "Ben... Ben bilmiyorum, üstelik bakireyim! Nasıl böyle birşey yapmamı beklersin! Nasıl istersin kendime dokunmamı ?!" diye tısladım aptal cesaretimle. Gözlerini kısıp bana dikkat kesildi "Bakire olduğunu biliyorum güzelim." dedi, oturduğu koltuktan ayağa kalkıp aheste aheste usul adımlarla karşıma geçti, yüzüme eğildiğinde saçlarımı geriye attı, kulağıma eğilerek "Ama unutma" dedi işaret parmağını kaldırıp şakağıma baskı yaparken "O piçin canı için kölem olmaya razı oldun söz verdin. Kardeşin olacak iti öldürmüyorsam senin sayende. Sözünü tutacaksın Narin! Sözünü tutmak zorundasın! Şimdi yatağa geç uzan bacaklarını aç ve kendini benim için hazırla!" elini incecik kalan belime dolayıp kendine çektiğinde, erekte olan aletini karnıma bastırdı. Hissettiğim yoğun baskıdan dilimi ısırdım, sonra acı ile inledim ama bu onu durdurmadı aksine daha çok hırslanmıştı "O küçük amcığını iyi hazırla ki canın yanmasın, çünkü ben bu gece sana asla acımayacağım!"
Free reading for new users
Scan code to download app
Facebookexpand_more
  • author-avatar
    Writer
  • chap_listContents
  • likeADD