Katy sabaha karşı Karina ile gelip çok fazla sesli sevişmemizi dinlemeye alışmıştı. Tek başıma ve erken saatte geldiğim için endişelenmişti.
"Bir şey mi oldu?"
"Kendimi iyi hissetmiyorum eve geldim."
"İyi misin?"
"Sadece biraz kafam karıştı."
"Bekle" dedi Katy, Elindeki kitabı kapatarak ; "Sana bir papatya çayı hazırlayacağım. Sana iyi geleceğine eminim."
-Çok teşekkürler.
Benimle bu şekilde ilgilenmesi hoşuma gidiyordu, Katy bana karşı çok iyiydi ve o anda Karina ile evde yaptığım davranıştan çok utandım.
İniltilerimizi duyabilmesi için odada Karina'yı becermek, Sosyal medyadaki fotoğraflarını kaydedip, onlara bakarak mastürbasyon yapmak, odasına girip mahremiyetini işgal etmek, parfümünü bileğime sıkmak.
"Sana ne olduğu hakkında konuşmak ister misin? Karina ile mi tartıştınız?"
"Hayır, hayır öyle bir şey değil... ben sadece..."
Ben papatya çayını içerken Katy bir sandalye çekip yanıma oturdu ve sonra ona İlya ile olanları anlattım. Ona itiraf ettim ve neredeyse bir saat konuşarak geçirdik;
"Sonunda bana Karina'ya karşı dürüst olmam gerektiğini, onun çok iyi bir kız olduğunu ve bana sadece arkadaş olduğunuzu söylemesine rağmen, sana karşı bazı hislerinin olduğu açık."
- Bunu düşünmemiştim ama aklıma geldi.
Mutfakta kucaklaşarak vedalaştık ve yapılan papatya etkisi, çünkü beni çok rahatlattı ve o gece harika uyudum.
Sabah w******p'ta bir sürü mesajım vardı ama sabah ilk işim tüm alkolü atmak için koşuya çıktım. Eve geldiğimde çok mutluydum, soğuk ama çok güneşli bir gündü.
Katy bahçede kalça kasları geliştirme egzersizleri yapıyordu ve ben de ona katıldım, o harika kıçını esnetmesine ve birkaç saniye squat hareketini tutmasına bayıldım.
İtiraf etmeliyim ki bana oldukça zor anlar yaşattı ve benimle işini bitirdiğinde bacaklarım titriyordu, kaltak oldukça formdaydı ve sonra ben duş almak için yukarı çıkarken o esnemeye devam etti. Birkaç dakika sonra Leo Milano'dan geldi.
İçimden evden çıkmak gelmedi. Bütün hafta sonunu evde geçirmek istiyordum. Arkadaşlarımla kurduğumuz whattsap grubuna da aynısını yazdım.
Öğleden sonra Karina nasıl olduğumu öğrenmek için beni aradı ve bir süre sohbet ettik, hatta gelip beni görmek isteyip istemediğimi sordu, ben hayır cevabını verdim.
Tek başıma bir hafta sonu geçirmek istedim, bir saat ders çalıştığım siestadan sonra havuza daldım ve gece oturma odasında Katy ve Leo'ya eşlik ettim, film izledik ve pizza yedik. Ertesi gün bir geziye çıktılar ve Katy bana hazırladığı yemekleri bırakmasına rağmen evde yalnız kaldım.
Noel tatiline sadece bir hafta kalmıştı, bu yüzden koşuya çıktıktan sonra Pazar günü ilk iş banyomu ve odamı güzelce temizledim ki bu eksikti ve yemekten önce havuza daldım.
Suya girer girmez şortumu çıkardım, ısıtmalı havuzda tamamen çıplak olma hissi harikaydı, bunu yapmak için heyecanlandım çünkü havluyu dışarıdaki sandalyeye bırakır bırakmaz sertleştim ve ne yapacağı mı düşündüm. Neredeyse bir saat boyunca dışarı çıkma isteği duymadan rahatlamış olmalıydım ve dahası.
Noel tatilinden önceki son haftaya girdik.