TANITIM
BD.SM ve Yetişkin İçerik +21
Zevk acının sınırında başlar.
Kartal dikkatli bir şekilde tartışan ikiliyi süzüyordu. Şu an büyük bir iş anlaşmasının ortasında olduğunu dahi unutmuştu.
Adam, kadının kolunu sertçe kavradı. Güçlü bir tutuşu parmakların boğumlarından bile anlayabilirdi. Onun ilgisini çeken adamın morartacak derecede tutuşu değil, kadının bu tutuşa verdiği tepkiydi.
Kadın, adama soğuk bir gülümseme hediye etti. Soğuk tebessüme inat gözlerine yerleşen zevk pırıltıları kanını kaynatmış, bedeninin istekle sızlamasına neden olmuştu.
Kadın acıyı zevkle karşılamıştı. Bunu karşısındaki adama göstermiyordu ama Kartal o bakışları çok iyi tanıyordu.
“Neye bakıyorsun?” diye sordu yanındaki en yakın arkadaşı ve ortağı.
“Yeni köleme,” derken dudakları zevkle kıvrıldı.
***
Neva, kendini izleyen gözlerin farkında yavaşça kolunu kurtardı.
“Bitti. Nesini anlamıyorsun?” derken sesi tamamen duygudan yoksundu.
“Seni mahvedeceğim,” dedi adam. Onu arkasında bırakıp kapıya yürürken sözlerini umursamıyor gibi göründü.
Mahvetmek! Nedense bu kelimeyi Kartal söylüyormuş gibi hissetti.
Tamamen bitmiş birini mahvetmek söz konusu olamazdı. Gözünü doldurmaya çalışan gözyaşlarını geriye gönderdi, gözlerini kapatıp açtı ve gülümsedi.
Bakışları restoranın içinden kendisini izleyen kara gözlerle çakıştı. Gülümsemesi yavaşça kaybolurken, gözlerinde bir alev çaktı.
Kartal Demirbilek onun olacaktı. Ne olursa olsun o adamı istiyordu. Onun gerçek yüzünü tüm dünyaya kanıtlamak, yaptıklarının bedelini ödetmek istiyordu.
Tüm günahlarını... Gerçekleri ortaya çıkarmak günaha bulunması gerekse de asla yolundan dönmeyecekti.