bc

Kockázatos kaland

book_age16+
detail_authorizedAUTHORIZED
4
FOLLOW
1K
READ
like
intro-logo
Blurb

„Mély érzelmektől fűtött romantika.” – The Reading Café

„Tüzes szerelmi történet.” – Red Cheeks Read

„Ellopja a szívedet.” – Professor Romance

Már akkor tudtam, hogy Donovan Decker milyen méretű cipőt hord, mielőtt megismertem.

Annyira rohantam a reptéren, hogy nem a saját bőröndömet kaptam le a futószalagról.

Felhívtam a bőröndcímkén található számot, és a vonal túlsó végén egy mély, bársonyos hang szólalt meg. Szerencsére nála volt a csomagom.

Donovan és én egy kávézóban találkoztunk, hogy megejtsük a cserét. Ott kiderült, hogy nem csupán a hangja szexi, hanem ő maga is, és emellett okos, vicces és meglepően normális ahhoz képest, hogy hétszáz dolláros cipőt visel. Meghívott egy kávéra. A kávéból vacsora lett, a vacsorából desszert, a desszert után pedig az egész hétvégét együtt töltöttük.

Nyilván mindez túl szép volt, hogy igaz legyen. Az életem túlságosan bonyolult ahhoz, hogy közel engedjek magamhoz egy ilyen szuper pasit. Ezért kámforrá váltam. New Yorkban nyolcmillió ember él – mennyi volt az esélye, hogy egy év múlva újra összefutunk? Amikor épp elkezdtem járni a főnökével?

Vi Keeland a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerszerzője. Kötetei több millió példányban keltek el világszerte. Az írónő ismét egy szenvedélyes és fordulatokban gazdag romantikus történettel készült az olvasóinak.

chap-preview
Free preview
Chapter 1
A fordítás az alábbi mű alapján készült: Vi Keeland: The Spark, 2021 A szerzőtől az Álomgyár Kiadó gondozásában megjelent: Órákon át kívánlak, 2018 • A beosztott, 2018 Egomániás, 2019 • Csak szex, 2019 • A megbízó, 2019 A vetélytárs, 2020 • Fiatal szerető, 2020 • A viszony, 2020 Vonzó hagyaték, 2021 • Hívatlan vendég, 2021 • Nagy játékos, 2021 Tiltott gyümölcs (Rivaldafény-sorozat 1.), 2021 Szerelmi háromszög (Rivaldafény-sorozat 2.), 2022 Copyright © 2021. THE SPARK by Vi Keeland The moral rights of the author have been asserted. Hungarian translation © Márton Andrea, 2022 Hungarian edition © Álomgyár Kiadó Minden jog fenntartva! Borítófotó © Jakub Koziel Modell: Alessandro Dellisola Borítóterv: Fehér Zsanett, Faniszló Ádám A fedél Koppányi Lilla munkája. Szerkesztette: Fodor Zsuzsa Korrektúra: Csémi Judit Tördelés: NovaBook Álomgyár Kiadó, Budapest, 2022 Felelős kiadó: Nagypál Viktor Elérhetőségeink: +36 1 770 7890 admin@alomgyar.hu www.alomgyar.hu www.facebook.com/alomgyar instagram.com/alomgyarkiado Elektronikus változat Békyné Kiss Adrien ISBN 978-963-5703-5-17

editor-pick
Dreame-Editor's pick

bc

Szerdán habcsók

read
1K
bc

Bármi megtörténhet

read
1K
bc

Willow Creek Valley

read
1K
bc

Harmony Pointe-sorozat

read
1K
bc

Érted

read
1K
bc

Árulások

read
1K
bc

Az arab királysága

read
1K

Scan code to download app

download_iosApp Store
google icon
Google Play
Facebook