Yatağa uzanıp çarşafı üstüme örttüğümde Aras sağ tarafıma uzanıp gözlerini kapattı. Hiçbir şey söylemeden bende gözlerimi kapattım. "Beni yataktan atmayacak mısın?" sorusuna karşı gözlerimi açıp ona baktım. "İlk kez bir erkekle uyumayacağım için şımarıklık yapmama gerek yok. Burada tek bir yatak var bu yüzden beraber uyumamızda sorun yok." Deyip diliyle dudaklarını yalayan Aras'a bakıp tekrar gözlerimi kapattım. Az önceki görüntüsü gözlerimin önündeyken uyumak için harika bir vakitti. Onu ve az önce beni öpüşünü düşünüp uykuya teslim oldum.
Odanın perdesini açıp Aras'a döndüğümde gözünü açıp bana baktı. "Günaydın benimle sevişmek isteyen arkadaşım." Deyip güldüğünde alayla gülümseyip saçlarımı topladım. "Toplama." Yataktan doğrulup oturur pozisyona geldi. Bende arsızca gülüp kucağına oturdum. "Saçımla ilgilenmen güzel ama acaba direkt benimle mi ilgilensen Aras?" Deyip elini ensesine çıkarttığımda anında elini belime sarıp burnunu boynuma gömdü. "İnan bana direkt seninle ilgilenmemek için kendimi zor tutuyorum." Boynuma vuran nefesi bütün vücudumu esir almaya başlamıştı. "Bana bir daha arkadaşım dersen kafanı patlatırım." Ensesindeki ellerimi çekip ayağa kalktım. Banyoya girip kuruyan elbiselerimi giydikten sonra eve gitmek için otelden ayrıldık.
İşe geldiğimde restorana gelen yeni garsonu görmemle sinirle kendimi dışarı attım. Aras benimle oyun mu oynuyordu? Çocuk gibi peşime takılmış ayrılmıyordu. Sanki onun tek işi benmişim gibi... Geçici olarak kalacağı biri için fazla abartıyordu. O sadece vücudumu istiyor ve bunu, sonunda kırılacağımı bile bile ona verecektim. Çünkü bende onu istiyordum. Ama bu kadar ileriye gitmesi gerekmiyordu.
"Azra iyi misin?" Anna'nın sesini duymamla kafamı kaldırıp bütün hayatımı bilen tek arkadaşıma baktım. "Beni deli ediyor, fazla abartıyor. Onun tek işi benmişim gibi davranıyor. Beni elde ettiğinde beni öylece bırakıp gidecek." Deyip yanıma oturan arkadaşıma baktım.
"Bu aralar gerçekten de tek işim sen oldun bunu kabul ediyorum ama seni elde edip gitmeyi kabul etmiyorum. Seni öylece bırakıp gitmeyeceğim." Arkamda duyduğum sese aldanmayıp sırtımı banka yaslayıp gözlerimi kapattım. "Sen ne diye her yerden çıkıyorsun? Kızı bir rahat bırak!" Anna sinirle konuştuğunda gözlerimi açıp Anna'ya baktım. "Sinirini kustuysan Azra ile konuşabilir miyiz? Sanırım bu durumu ona açıklamam gerekiyor." Bu sefer bakışlarımı Aras'a çevirip, "Arkadaşım hiçbir yere gitmiyor sayın kendini beğenmiş, ukala." Dedim.
Onunla konuşmak istemiyordum. Bu yüzden ayağa kalkıp içeri geçtim. Aptal, kendini beğenmiş ukala, tavşan dişli pezevenk!
Yoğun ve sinirli geçen iğrenç bir gün nihayet bitmişti. Kızlarla bara gitmeyi planladığımız için eve geçip bar için üstümü değiştirip, bara geçtim. Her zamanki yerimizde oturan kızların yanına geçmeden önce barmenin yanına gidip içkimi aldım. "Kızlar gece bizim için başlasın." Bağırarak kızların yanına geçtiğimde içki bardağımı kaldırıp hep beraber tokuşturduk. Bu gece deli gibi dans edip eğlenecektik. Elimdeki içki bardağını masaya bırakıp dans eden kalabalığın arasına daldım. Arkada çalan şarkıya uyum sağlayıp dans etmeye başladığımda şarkının durmasıyla olduğum yerde durup şarkıyı durduran aptala baktım.
Karşımda yine dibimde biten Aras'ı görmemle sinirle sahneye doğru yürüdüm. "İşte adamım sonunda sahneye çıktı." Yanımdaki kızın konuşmasıyla duraksayıp kafamı sağa çevirdim. "Pardon az önce ne dediniz?" Diye sorduğumda benden uzun olan kız bir an beni süzüp gülümsedi. "Bu akşam altında sabaha kadar inleyeceğim kişi diyorum. Sahneye çıktı." Dediğinde kahkaha atıp sahneye çıktım. Aras benim di ve onu kimseye vermeyecektim. En azından burada olduğu süre boyunca.
Aras, beni karşısında görünce öylece donup bana bakmaya başlamıştı. Gülümseyip dudaklarımı yanağına bastırıp önümüzdeki mikrofonu elime aldım. "Merhaba, karşınızda gördüğünüz kaslı, yakışıklı ve ultra seksi adamın sevişmek istediği tek kadınım. Tanıştığımıza memnun oldum. Sabaha kadar onun altında inlemeyi hayal eden kızlar sakın benim olana yaklaşmayın!" Deyip mikrofonu yerine bırakıp Aras'a döndüm. Ellerimi ensesine çıkarttığım gibi parmak uçlarıma çıktım. Dudaklarımı yanağına sürterek kulağına götürdüğümde fısıltıyla, "Sen benimsin Aras. Başkalarına bakarsan seni gebertirim." Deyip geri çekildim ama belime yerleştirdiği elini sıkılaştırıp vücutlarımızı tamamen birleştirip dudaklarını dudaklarıma bastırdı.
Onu dövmek yerine dudaklarımı aralayıp ona ayak uydurdum. İkimiz de birbirimizi istiyorduk ve bu yüzden öpüşmemiz harika bir şekilde ilerliyordu. Birbirini tanımayan iki yabancı için fazla ateşliydi.
Dün Aras'a sinirli olmama rağmen aptal bir kız için öpüşmüştük ve asla pişman değildim. Bir daha olsa yine aynısını yapıp sonunda onunla öpüşürdüm.
"Dün neden öyle yaptın?" Aras'ın sesini duymamla adımlarımı yavaşlatıp Kalçalarını motora dayayan Aras'a baktım. "Canım istedi." Deyip tam karşısında durdum. Tek kaşını kaldırıp yamukça gülümsediğinde bir süre gülüşüne takılı kaldım. Belimden tutup beni kendine çekmesiyle dudaklarımın üstündeki dudaklarını hissetmem bir oldu. Beni öpmeye doyamadan dudaklarımızı ayırdım. "Aptal mısın sen acaba? Ne yapıyorsun?" Diye sorup koluna bir tane vurdum.
"Canım istedi Azra. Bundan sonra da canımın her istediğini yapacağım." Deyip bana sarıldığında yüzümü görmediği için gülümsedim. Hay, hay benim için hiç sorun değil.
"Tamam yılışma da beni evime bırak." Deyip göğsünden ittirdim. Benden ayrılıp kafasıyla onaylayınca önden yürümeye başladım. Arkamdan hızla yanıma geldiğinde ellerimi tutup yürümeye devam etti. "Bence harika bir ikili oluruz." Deyip elimi sıktı.
"Benden istediğini aldığında çekip gideceksin."
"Senden tek isteğim beni her şeye rağmen sevmen." Dediğinde evimin önünde durdum. "Beni seviyor musun? Ya da bana karşı gerçekten bedenimi arzulaman dışında başka bir şey hissediyor musun?" Diye sorup elimi elinden ayırdım.
Bir süre sessizce bana baktığında cevabımı alıp eve girdim. Beni bedenim dışında sevseydi bana aptalca bakmak yerine düşünmeden istediğim cevabı verirdi. Beni sadece arzuluyordu ve bu canımı yakmıştı.
"Her an yanında olmak istiyorum. Seninle vakit geçirmek hoşuma gidiyor. Seninle sevişmek istiyorum ama ondan önce beni sevmeni istiyorum. Eğer sana karşı hissettiklerim sevgiyse, seni seviyorum Azra, hem de ilk gördüğüm andan beri." Kapıya anahtarı takıp arkama döndüm. Bana aşkını itiraf etti diye hemen boynuna atlamayacaktım.
"İyi geceler." Yanına yaklaşıp yanağına dudağımı bastırdıktan sonra tekrar kapıya yaklaşıp kapıyı açtığım gibi içeri geçip kapıyı kapattım.
Seni seviyorum bay yabancı Aras...