TANITIM
Sevilmeyen biriydim, hayatım boyunca da sevildim mi bilemedim. Ama bir şekil de hayatıma devam etmeye çalıştım fakat hayatım da hiç başka bir yöne evrileceğini farklı bir nokta da düşeceğimi bilemedim. Ben artık ayağa kalkar mıyım bilemiyorum ama şunu biliyordum ki ben artık yaşamak istemiyorum.
Hayatım zaten zorken yaşadığım olay ile daha da dibe battım. Ne yapacağımı bilemiyordum, ne yapmam gerektiğini bilemiyordum. Zaten bunun olacağını da hiç düşünmemiştim ama şöyle derlerdi ya insan en çok beklenmediği yerden yara alır.
Ben de yara aldım ve aldığım yaralar canımı çok acıtıyor, kanatıyordu. Belki de herkesin dediği gibi yaşamam başından beri hataydı. Ve ben hatalar ile yaşamaya devam ediyordum. Daha doğrusu benim gibi bir hatanın yaşaması bile yanlıştı.
Bunu ise artık kabul ediyordum. Sadece şunu diyebilirim ki ben bunları hak etmedim. Ben bunları yaşamayı hak etmedim. Ya da en başın da doğarak mı her şeyi hak ettim.
Eğer öyle ise buna bir son vermeliyim bunu da iyi biliyorum. Ya da son vermeli miydim?
Eğer sen de bu hikaye katılıp yeni dünyaya adım atmak istiyorsan ya da benim dünyam da ne yaşadığımı öğrenmek istiyorsan o zaman seni de bekliyorum.
** Bu hikaye ağlamanızı garanti edecek bir kitap. +18 unsurun bulunmadığı sizi çok üzecek ve belki de sizler de bir iz bırakacak bir kitap o yüzden şimdiden uyarıyorum. O yüzden okumak istemeyene bir şey diyemem ama yazarken bol bol hüzünlü olduğum, yazdıklarımın ise resmen ellerimin düğümlenerek yazdığımı belirtmeliyim. O yüzden okursanız bir şey kaybetmezsiniz. 😊