i********: adresimden beni takip ederseniz sevinirim. Selamlar...
https://www.instagram.com/ekapiskay/
instagram sayfası : ekapiskay
Ertesi gün dokuz gibi aşağıya indim. Katy mutfakta tek başına kahvaltı ediyordu. Bana bir şey isteyip istemediğimi sordu.
Gülümsedim. "Koşuya gideceğim, sabahları bir şey yemiyorum. Yeni mi kalktın?"
"Hayır, birkaç saattir çalışıyorum ve sonra bahçede biraz egzersiz yapacağım."
-Harika, peki Katy, sonra görüşürüz...
-Hoşçakal...
İki saat kadar bölgede koştum. Sonra da üniversiteye girdim. Ertesi gün dersler başlıyordu. Biraz tedirgin ve gergindim. Hangi sınıfta dersim olduğuna emin olmak için listeleri gözden geçirdim. Kahvaltımı okulda yaptıktan sonra dağ evine geri döndüm.
Katy yine tek başına, oturma odasında bilgisayara dikkatli bir şekilde bakıyordu. Konsantrasyonunu kaybetmemesi için basit bir selamlamadan sonra odaya çıktım.
Öğle yemeğine kadar yapacak pek bir şeyim yoktu, bu yüzden havuza inmeden önce biraz duş aldım; suya domuz gibi girmek istemiyordum.
Biraz gidip geldim suyun içinde, sonra sakin kaldım. Suyun sessizliğinin ve sakinliğinin tadını çıkarıyordum.
Gözlerim kapalıyken ev sahiplerimi düşünmem kaçınılmazdı, tuhaf bir evlilikti, Katy sürekli bilgisayara bakıyordu ve Leo karısından çok farklı bir karaktere ve çok iyi birine benziyordu.
Yatakta nasıl olduklarını merak ettim, nasıl seviştiklerini hayal etmek benim için çok zordu. Evlenmeden önce uzun süre sevgili olmadıklarını, evlendikten sonra birbirlerini tanıma fırsatı yakaladıklarını düşündüm.
ve buna ek olarak, her biri evdeki görevlerini mükemmel bir şekilde yerine getiriyordu.
Evlerine bir yabancı getirmenin onlar için çok zor olduğunu ve maddi sıkıntılar yaşadıklarının farkındaydım ve Leo'nun bir işi olmamasına rağmen Katy Leo'ya tek bir şey demiyordu.
Dağ evi kusursuz bir şekilde dekore edilmişti, hiçbir detay eksik değildi, modern mutfak, bahçe mobilyaları, kaliteli kanepeler, iyi ev aletleri, yüzme havuzu, harika bir şekilde yapılmış şarap mahzeni...
Ve Katy'yi düşünmeye devam ettim, en çok sevdiğim şey onun harika poposuydu, ama genel olarak her şeyini seviyordum. Saçını, gülüşünü, sahip olduğu zarif bacaklarını. Büyük harflerle bir kadındı, 'KADIN' ve ben, zavallı bir piç kurusu hakkında hayal kuruyordum...
Ne hakkında hayal kurduğumu bilmiyordum, dürüst olmak gerekirse, Katy'yi o kadar ulaşılmaz görüyordum ki, benim için hayal etmek bile zordu.
Farklı bir havası vardı. Kaliteliydi. Mastürbasyon yaptığımda sadece fotoğraflarına bakıp vücudunu hayal ederek tadını çıkartıyordum. Bu sapıklıktan başka bir şey değildi.
Katy'nin kalçalarını düşünerek suyun altında sertleşmeye başladım ve mastürbasyon yapmaya başlamak için şortumun iplerini çözdüm.
Kapıya sırtımı verdim ve biri gelse bile, ne olduğunu görmesini istemiyordum.
Mastürbasyon yaparken o kadar azgındım ki, ereksiyon halindeki organımı çıkarmak için şortumu aşağıya indirdim.
Bir an için Katy'nin beni böyle gelip yakalamasının bile hayalini kurdum. Bu beni daha da azgın yaptı. Şortumu tamamen çıkarmak istedim, hatta Katy'nin bir çok kez girdiği havuza bile attırmak istedim ama yakalanma riskini almak istemedim.
İkinci gün beni lüks küçük havuzlarında çıplak ve sert bir şekilde bulsalar benim hakkımda ne düşünürlerdi; düşünmek bile istemiyorum.
Organımla kendi kendime dokunmaya devam ettim, çok güzel bir duyguydu, hiçbir endişem yoktu ve hiçbir ses duyulmuyordu.
Duşun altına girdim ve iyice temizlendikten sonra giyinerek mutfağa indim.
Katy yemek yapıyordu.
"Yardımcı olabilir miyim? Harika kokuyor..."
"Şey, evet, bak köfte hazırlıyordum, bak, al şunu. kıyılmış et ve onları benim için şu şekille getiriyorsun, aşağı yukarı bu büyüklükte..."
"Harika görünüyorlar..."
"Ve bilsen iyi olur, bugün jambonlu sote bezelye yapacağım. ve yumurta ve biraz köfte."
"Eh, bu arada harika bir menü, Leo burada değil mi?
"Hayır, ekmek almaya ve alışveriş yapmaya gitti, dönmesinin uzun süreceğini sanmıyorum..."
Katy'ye yardım etmeye devam ettim. Söylediği her şeyi kelimesi kelimesine harfiyen uyguluyordum. İkiye çeyrek kala her şey hazırdı. Bahçeye masayı kurdum.
Katy'nin organizasyonu ve ne kadar iyi yemek pişirdiği inanılmazdı. O kadın her şeyi çok iyi yapıyordu ve vücut kıvrımlarıyla, fitness yaparken ne kadar iyi hareket ettiği ve yatakta sahip olduğu esneklikle lanet olası bir tanrıçadan başka bir şey değildi.
Bir kaç hafta sonra, son bahar yüzünü göstermeye başladığında, bahçedeki o öğle ve akşam yemeklerinin tadını çıkaramayacağımızı biliyordum, ama şimdilik dışarıda yemek yemeği seviyordum. Ayrıca onlarla yemek yemek, evli çiftle olan ilişkimi güçlendiriyordu ve benimle rahat oldukları da açıktı.
Daha sonra masayı toplamaya yardım ettim ve işimiz bittiğinde bahçede bir süre sohbet ettik.
"Yarın üniversiteye başlıyorsun... Nasıl hissediyorsun" dedi Leonardo.
"Biraz gergin ve heyecanlıyım. Bakalım nasıl olacak... Başlarda benim için zor olacak, bunu biliyorum, kimseyi tanımıyorum...; Yavaş yavaş alışacağımı düşünüyorum."
"Bir süre sonra arkadaş grubun olacak. Çok eğlenecek harika vakit geçireceksin, göreceksin..." dedi Katy.
"Bu başlangı çta, sonra bir arkadaş grubunu yapacaksı n ve
"Sanırım."
Leo, "Küçük arkadaş grubun olduğunda, alt kattaki mahzende bir parti vermek istersen, bizden izin istemene gerek yok, sadece bize bildir,"
Katy "Çocuğu rahat bırak. Daha dersler başladı. Sen şimdiden partilerden ve arkadaşlar hakkında konuşuyorsun." Diye yanıtladı.
Leo kendini savunurcasına "Bilsin diye söylüyorum. Birkaç ay içinde yeni arkadaşları olacak ve onlarla parti yapacak. Hepimiz on sekiz olduk ve üniversiteye gitmenin nasıl bir şey olduğunu biliyoruz."
Yukarı çıkmak için ayağa kalktığım da Katy saate baktı
"Ben biraz kestireceğim. Alex, bahçedeki yoga dersine cesaretin var mı?"
"Şey..., evet, evet, tabii ki..., sana zaten evet demiştim..."
Beraber bahçenin kapısından girdik.
"Ben de biraz havuza gireyim" dedim.
"Suyu çok seviyorsun sanırım." Onunla merdivenlerden çıkarken bir yandan da sohbet ediyorduk.
"Havuzda yüzmeyi, takılmayı çok seviyorum. Sen ve Leo havuzu çok mu kullanıyorsunuz?"
Katy odasının kapısına yaslandı.
"Hayır, Leo pek sevmez. Çok kullanmaz. Her gün akşam yemeğinden sonra yüzerim. Gevşemek ve gece daha güzel bir uyku çekmek için bana çok iyi gelir." Dedi.
Gözlerime baktı. Onunla konuşmaya devam etmek isterdim ama kelimeler ağzımdan çıkmayınca basit bir "Sonra görüşürüz." Diyerek vedalaştım onunla ve odama çıktım.
Biraz uzandım. Yarın okulun başlayacak olmasından dolayı garip bir gerginlik vardı üzerimde. Ne giyeceğimi seçtim. Saate baktığımda yediye geliyordu. Çok fazla oyalanmıştım. Hemen aşağıya indim.
Şort ve teknik bir spor gömlek giydim
ve Katy çoktan bahçede bekliyordu. Çimenlere iki minder sermişti ve hoparlörden rahatlatıcı bir müzik çalıyordu. Leo ise gölgede oturuyor ve bir bira içerek bizi izliyordu.
"Hadi başlayalım..." dedi Katy tipik nilüfer çiçeği pozisyonunda otururken.
İlk birkaç dakika evinin bahçesinde neredeyse hiç tanımadığım o kadınla yoga yaparken kendimi gülünç hissettim; ama Katy'nin çok güzel bir sesi vardı. Antrenman sırasında bana harika bir şekilde rehberlik etti, hatta birkaç kez ayağa kakıp duruşumu düzeltmeye çalıştı ve biraz esnemelerle dersi bitirdik.
"İlk yoga dersine ne dersin?" Takip edebilmen için basitleştirdim. Bence sana bir şey olmaz..."
"Eh, sevdim," dedim, elimden geldiğince dizimi bükerek.
Katy ayak bileği uzunluğunda gri tozluk, kolsuz bluz ve saçında bir kurdele takıyordu. Güneşten dolayı ısınmıştı ve çimenlerde yatarken bacağını büktüğünde, uyluğuna ve kıçının o taytlarla nasıl işaretlenmiş olduğuna baktım.
- Yarın tekrar edecek misin? -Merak ediyorum.
-Evet neden olmasın?
"Pekala, şimdi hazırım," dedi Katy ayağa kalkarak. İyice gerin çünkü yarın genç olsan ve çabucak iyileşsen bile biraz ağrın olacak."
Gizlice onun yolunu izledim, yerde yatarken kocasına yaklaştı ve eğilip dudaklarına yumuşak bir öpücük kondurdu. Leo ise onun kalçalarına sevgi dolu bir tokat attı.
Orospu harika bir kalçaya sahipti. Kalçalarına ne şaplak atardım. O göt başka bir şeyi hak etmiyordu!
"Akşam yemeği yapacağım arkadaşlar." Dedi Katy.
"Sana yardım edeceğim," dedim ona.
Leo bahçede oturuyordu. Çok sakin bir adamdı. Karına baktığımı fark etmiş olmalıydı ama hiç kızmamış gibi görünüyordu. Hiç bu kadar sakin bir adamla karşılaşmamıştım. Hiçbir şeye üzülmüyordu.
Katy, Izgara balıkla, sebze hazırlarken,
-Yardım edebilirim?
"Gerek yok, neredeyse hazır, al, istersen dışarıdaki masayı kur."
Bahçede yemek yedik ve saat dokuzdan biraz önce Katy kalktı.
Bulaşıkları topluyordu ve bende ona yardımcı olmaya çalışıyordum.
"Sen bırak, Hiçbir şey yapmayan Leo'nun bunları yıkaması lazım. Bir tabağı yıkamayı bile düşünme." Kocasına bağırdı. "Leo ne yapman gerektiğini biliyorsun, bir şeyler yapmalısın. Alex, yine de çok teşekkür ederim."
hiçbir şey söylemeden merdivenlerden yukarı çıktı. Sonunda
Leonardo bulaşıkları yıkamak için geldi. Leo'nun mutfağı toplamasına ve bulaşıkları yıkamasına yardım ettim. İşimiz çabuk bitmişti.
Oturma odasında Leo ile birlikte televizyon izliyorduk. Katy vücuduna sarılı bir havluyla geldiğini fark etmedim bile.
"Ah, üzgünüm," dedi beni görünce. Çok şaşırmıştı. "Burada olduğunu bilmiyordum."
Başka bir şey söylemeden odasına çıktı.
Bu beni çok heyecanlandırmıştı. Onu havlunun altında çıplak hayal ettim, muhtemelen mayo giyiyordu ama o anda hormonlarım bin beş yüzlerdeydi ve istemeyerek te olsa tekrar pantolonumun altında sertleşmiştim.
Sert bir horozla televizyon seyrederken aynı zamanda kocasıyla hiçbir şey olmamış gibi konuşmak bana garip gelmişti.
Katy oturma odasına geri döndüğünde daha bir felaketti. Saçlarını kurutmuştu, biraz nemli olmasına rağmen, oldukça ince yazlık bir pijama giyiyordu ve külotu belli oluyordu ama en kötüsü üst kısımdaydı ki, uzun kollu tişörtün altından sutyen takmadığı çok belliydi.
Sanırım duştan sonra ve yatmadan önce sutyen giymemesi bir alışkanlıktı.
Elinde bir kitap vardı. Kocasının tam yanına oturdu.
Katy okumaya başladı. Ben televizyon izlerken onu gizlice izliyordum. Göğüslerinin tişörtün altından belli olmasını beni çok heyecanlandırmıştı. Aşırı büyük görünmüyorlardı ama koyu renkli meme uçları kumaşı parçalamakta zorlanıyordu.
Sonunda kaçınılmaz oldu ve Leo beni karısına bakarken yakaladı.
Hemen ayağa kalktım ve ereksiyonu saklamaya çalıştım.
"Ben yatmaya gidiyorum, yarın erken kalkmam gerekiyor." Diye bir şey saçmaladım.
-İyi geceler.
Odaya gittim ve ertesi gün için her şeyi hazırladıktan sonra bilgisayarla birlikte yatağa uzandım. Katy'nin fotoğraflarını kaydettiğim klasörü açtım ve çok yavaş bir biçimde, yavaş bir şekilde neredeyse yarım saat boyunca aletimi sıvazladım.
Boşalmak için hiç acelem yoktu ve oluşturduğum sıcaklıkla bu beni çok zorlamıştı. Artık dokunamıyordum bile ve fotoğrafları teker teker geçirmeyi bırakmadan iki parmağımla hafifçe okşadım.
Ona i********: ve Facebooktan arkadaşlık isteği göndermeye kararlıydım, ancak yine de bunu yapacak kadar kendime güvenmiyordum.
Onun kokusunu, mavi çizgili kısa beyaz elbisesini, ıslak saçlarını, güçlü kalçalarını, pijamasının altındaki çıplak ve serbest göğüslerini ve hepsinden önemlisi mükemmel popo dolgusunu düşünmeden edemiyordum.
Katy yanımdan geçerken, kalçalarına sertçe vurma isteği geldi. Bir gün elimin çaresizce bir şekilde kayacağını düşünmekten bile korktum.
Horozumun patlayan damarları zonkluyordu ve sünnet derimi okşamaya başladığım da, tüm sıvılar kafamın üzerinden atlayarak dışarı fırladı.
Her şeyi temizledikten sonra biraz rahatlamış hissetmiştim.
Yarın sabah üniversite başlıyordu.
İnstagram adresimden beni takip ederseniz sevinirim. Selamlar...
https://www.instagram.com/ekapiskay/
instagram sayfası : ekapiskay