Villadaki ilk gecemde harika bir uyku çektim. Saat yedi gibi koşmak için hazırladın. Merdivenlerden inerken Katy çalışma masasında çok konsantre bir şekilde çalışıyordu. Beni fark etti.
Gülümsedi.
"Günaydın Alex, Uyuyamadın mı? çok erken kalkmışın! Kahvaltı yapmak istiyorsan mutfakta kahve var," dedi.
"Günaydın. Aksine harika uyudum. Çok teşekkür ederim, kahve içmem, koşuya çıkacağım, sonra markete alışverişe gideceğim, o şekilde kendimi düzenlemeye başlayacağım..."
"Bu arada, bizimle yemek istersen sonra mercimek yapacağım. Bir avuç daha eklemekte sakı nca görmüyorum."
"Peki çok teşekkür ederim, o daveti yine kabul ediyorum, bana öyle geliyor ki En azından ekmek ve başka bir şey almama izin ver..."
"Nasıl istersen... Leo bugün alışverişe gidecek, istersen onunla git, böylece birlikte almış olursunuz. Ona seni beklemesini söylerim ve birlikte gidersiniz."
"Tamam, mükemmel, çok teşekkür ederim Katy, Lütfen çalışmaya devam et. Ben daha fazla rahatsız etmeyeyim seni."
Bir saat kadar koştum sonra da eve döndüm ve biraz esneme egzersizleri yapmak için verandaya çıktım.
Leonardo ve Katy kahvaltıyı çoktan bitirmişlerdi. Katy saçında bir kurdele ve gri bluz altında ise siyah bir tayt ile ortaya çıktı.
"Sanırım ben devam edeceğim. Elindeki hoparlörüyle bana doğru baktı. "Leo'ya seni alışverişe giderken beklemesini söyledim."
"Tamam çok teşekkür ederim."
Esnemeyi bitirirken, Katy müziği açtı ve bahçede bazı fitness egzersizleri yapmaya başladı, bunda oldukça iyiydi ve çok iyi durumda olduğu söylenebilirdi.
Bir iki dakika izledim ve o kıçıyla şatafatlı bir şekilde durup kolunu kaldırırken bir bacağını arkasına uzattığında ayrılmak zorunda kaldım.
Katy dört ayak üzerindeyken harika görünüyordu. O pozisyonda onu becermenin nasıl bir şey olabileceğini hayal ettim.
Eşofmanımın altında ereksiyon gösterdiğim için gizlice bahçeden ayrılmak zorunda kaldım.
Leo ile alışverişe çıkmadan hemen önce duş aldım.
Bir alışveriş listesi yapmamıştım. Açıkçası nereden başlayacağımı bilmiyordum, yemek yapmayı bilmiyordum. Tamam Leo ve Katy bana nazik davranıyorlardı ve yemeğe her zaman çağırıyorlardı ama onlara da yük olmak istemiyordum. Düşüncelerimi okuyan Leo bana hepimizin yararına olacak bir plan teklif etti.
"Bu sabah Katy ile konuşuyordum. Sana senin için de yemek yapmaktan çekinmeyeceğini söyledi. Dün zaten yediklerimizi gördün. İstersen yemek için ortak bir fon koyarız. Sonra istediğin yemeği Katy'ye söylersin. O yapar."
"Leonardo, bence bu harika bir fikir. Benim için sorun yok. Ailem de bu fikre bayılırlar. Ne kadar para yatırmam gerektiğini söylemen yeterli. Ben de Katy'nin yemekle ilgilenmesini tercih ederim, yemek konusunda her hangi bir sorun yaşamam, yemem ayırt etmem ben. Hemen hemen her şeyi sever ve yerim."
"Harika o zaman. Ayrıca aramızda kalsın, bence Katy yemek yaparak daha sakin kalıyor ve mutfakta kendini özgür hissedip kendi istediği gibi biri oluyor, temizlik konusunda da oldukça özel biri."
Ortak bir alışveriş yaptık. Sonra da kendime bir şeyler aldım. Hamur işleri, meyveler, pizzalar ve çikolata. İkinci kattaki banyoma bırakmak üzere kişisel hijyen ürünleri.
Alışveriş güzel geçmişti ve bir sorun daha ortadan kalkmışa benziyordu.
Eve döndüğüm de Katy yemeğe daha bir saat olduğunu söyledi. Şortumu giyerek ve havlumu alarak havuza indim. Havuza girerek banyo yapmak harikaydı. Havuz bir tür camla çevriliydi, bir tarafta girmek için merdivenli küçük bir açıklık vardı.
Havuzun suyunun sıcaklığı çok iyiydi.
Bir süre suda kaldım. Gözlerim kapalı, kollarım açık ve başım arkada, Sırt üstü yatarken kendimi çok sakinlemiş ve rahatlamış hissediyordum.
Gece uyumadan önce Katy'nin burada vakit geçirmesini anlamıştım. Burada vakit geçirmek farklı bir terapi yöntemiydi. İnsanı rahatlatıyordu.
Bir anda sabahki görüntüsü aklıma geldi. O kadar da iyi bir görüntü değildi. Sadece tayt giymişti ve biraz spor yapıyordu. Başı ileride duracak şekilde dört uzvuyla da elleri ve dizleri üstünde çömeldiği, bacakların hafifçe açık durduğun da, o kalçaları bana heybetli göründü.
Buna ek olarak, vajinası arkadan mükemmel bir şekilde işaretlenmiş ve bunları düşünürken şortun altında sert bir şekilde geri döndüm.
Ereksiyon halindeki halimle sudan çıkamazdım. Dikkatimi dağıtmak zorundaydım. Havuz alanında benden başka kimse yoktu ama odama çıkarken, Leo ve Katy ile karşılaşmak istemiyordum.
Dikkatimi dağıtamadım. Şortun altındaki sertliğim çok belli oluyordu. Yanıma havlu getirmiştim. Onu belime sardım. Şimdi biraz olsun saklayabiliyordum sertliğimi.
Katy mutfakta yemek hazırlıyordu.
"Havuz nasıldı?"
Ne söylememi bekliyordu ki? Bir patlama yaşanabilirdi.
"Harika bir terapi. Çok iyi geldi." Dedim. Sonra da üzerimi değiştirmek için ondan izin istedim.
Odaya geldiğimde ıslak şortumu çıkardım ve giyinmeden önce çıplak bir şekilde yatağa uzandım. Dizüstü bilgisayarını açtım ve Katy'nin fotoğraflarına bakarak mastürbasyon yaptım.
Daha bu evde kalalı yirmi dört saat bile olmamıştı ama onunla ikinci kez gelmiştim.
Dikkatimi toplamalıydım. Dikkatimin daha fazla dağılmaması için acilen derslerin başlamasına ihtiyacım vardı.
Katy harika bir aşçı olduğunu hazırladığı sofra ile daha fazla kanıtladı. Yemekten sonra, mutfağı temizleyeme yardım etmeye teklif ettim.
Üç kişi bir yandan mutfağı temizlediğimiz için işimiz çok uzun sürmedi, mutlu çifti oturma odasında bırakarak kendi odama çıktım.
Cep telefonumdan sosyal medyaya girdim. Biraz anlamsızca dolaştım. Sonra şortumu giyip havlumu alarak aşağıya indim.
Katy ve Leo bilgisayarlarıyla bir şeyler yapıyorlardı ve tüm dikkatleri ekrandaydı. Onları rahatsız etmemek için 'Kolay gelsin" diyerek bahçeye çıktım. Hava oldukça sıcaktı. Güneş ciddi yakıyordu. Güneşlenmek için şezlonglardan birine uzandım.
Harika bir gün geçiriyordum. Sanki lüks bir oteldeydim. Spor yapıyordum, havuzda takılıyordum. Sonra da güneşleniyordum. Leo ve Katy ile aynı daireyi paylaşmakta doğru kararı verdiğimi anladım.
Katy verandaya doğru geldi, bana bir süre yoga yapacağını söyledi. Çimlerin üzerine bir minder serdi ve rahatlayıcı sakin bir müzik eşliğinde bacaklarını uzatarak oturdu.
Ona dikkatlice baktığımı görünce "Hiç yoga yaptın mı?" diye sordu.
"Hayır, yoga'nın bana göre bir şey olduğunu sanmıyorum. Sopa gibi katıyım."
"Hayır, hayır, böyle düşünme. Çok gençsin ve kesinlikle hemen esneklik kazanırsın. Mutlaka denemelisin, hoşuna gideceğine eminim, Leo'ya artık bir şey söylemiyorum. O gerçekten hiç bir sporu bunu sevmiyor."
Şezlongdan kalktım. Sadece üzerimde şort vardı. Güneşten dolayı çok terliyordum. Terliklerimi giydiğim de ayak tabanlarım yandı.
Katy ile göz göze geldik. Hızla başını çevirdi. Yoga seansına başlamak için müziği açtı. Yanından geçerken dedim ki;
"İzin verirsen başka bir gün senin yoga seansına katılmak isterim"
"Genel de her gün bu saatlerde, kırk dakika pratik yapıyorum, bu yüzden sorun değil..." diye cevap verdi bacaklarını uzatarak ve ayak bileklerini tutarken başını dizlerine dayayarak.
Odama çıktım. Hayal gücümden dolayı mı? bilmiyorum ama Katy'nin bana biraz tuhaf bakarken yakaladığımı sandım. Gömleğimi çıkardım ve aynanın önünde durdum, Şehirdeki kızlarla çok başarılı olmama rağmen, 1.90 boyuma, siyah saçlarıma ve egzersiz nedeniyle çok fit bir vücudum olmasına rağmen çocuksu yüzümle kendimi yakışıklı görmüyordum.
İkinci kattaki banyoya indim ve duş aldım. Banyodan çıkarken tasasızdım belime sardığım beyaz bir havlu vardı. Katy'nin yukarıya doğru çıktığını bile fark etmemiştim.
Beni fark etmemişti.
"Birlikte bir gün yoga yapalım mı?"
-Harika..., denemelisin, beğeneceksin..."
"Yarın, beni de..."
"Tamam, yedide başlıyoruz..." dedi odaya girmeden önce.
Sanki benimle sıradan bir şekilde konuştu. Varlığımı fark etmemişti bile. Katy gibi bir afetin benim gibi bir veletle en ufak bir ilgisi olabileceğini düşünmenin sevinci uzun sürmemişti.
Bahçede bana edepsizce baktığını düşünerek heyecanlanmıştım. Boş bir heyecandı bu. Böyle şeyler düşünmesem daha iyi olacaktı.
Bir süre sonra yemeğe indim ve bahçede keyifli bir akşam geçirdik. Bu sefer Katy'nin üzerinde oldukça dar bir yazlık elbise vardı. Yatay mavi çizgili beyaz renkteydi ve eteği oldukça kısaydı. Kalçaları eteğin altında belli oluyordu. Altında ona genç bir hava veren spor ayakkabıları vardı.
"Leo, bana bizimle yemek yiyeceğini söyledi, daha iyi organize olabilmek için, haftalık menüyü öğle ve akşam yemeklerinde neler yapacağımı yazacağım. Saatleri biliyorsun, Öğlen iki ve akşam sekiz. Yapacağım yemeklerin bir tanesinden hoşlanmazsan söylersin, ya da kendi başına farklı bir yemek yapmak istersen."
"Harika. Sanırım üniversiteden genel de saat iki gibi çıkıyorum, o yüzden biraz geç kalacağım ama siz yemek isterseniz bir şey olmaz, ben de geldiğimde yerim."
Leo lafa girdi. "Hayır, dostum, geç gelirsen seni bekleriz, beş on dakika hiçbir şey olmaz," dedi. "Peki ya şimdi burada? İyi misin? Rahat mısın? Her şey yolunda mı?"
"Evet, tabi ki nasıl olmayayım, odayı , evi, seninle olmayı..., yemeği, ha, ha seviyorum."
"Ha, ha, ha, teşekkür ederim," diye yanıtladı Katy, ne kadar iyi bir aşçı olduğu için yapılan iltifata.
Ve bize ideal olan pişmiş bir balık hazırlamıştı.
Bir şişe beyaz şarap açtılar ama ben su içmeyi tercih ettim.
Sıcak bir havada ve neredeyse hiç tanımadığım ama şimdiden neredeyse aile gibi olmaya başladığım, o çiftle akşam yemeği yemek güzeldi.
Yemekler bittikten sonra Katy bizi tekrardan yalnız bıraktı.
"Pekala çocuklar, ben havuza gidiyorum, eğer seni bir daha göremezsem, iyi geceler Alex... ve yarın görüşürüz..." dedi bana.
-İyi geceler.
Sinsi bir sapık olmamaya çalıştım. Kocasının önünde apaçık bir şekilde kıçına bakmak gibi bir planım yoktu, ama elimde değildi ve gözlerim birkaç saniye benim kadar uyumlu hareket eden o muhteşem kalçalara kaydı.
Elbise, Katy'nin geniş kalçalarını gizlemese de olağanüstü bir şekilde ona yakışmıştı, Katy bir kadının nasıl çekici olabileceğini, nasıl mükemmel görüneceğini göstermeyi iyi biliyordu.
Leo, sanırım karısına baktığımı fark etti ama belli ki hiçbir şey söylemedi. On sekiz yaşındaki bir çocuğun böyle bir kıçı fark etmesini normal karşılamış olmalı.
Leo ile biraz vakit geçirdikten sonra, yukarıya odama çıktım. Katy havuza inerken merdivenlerde onunla yollarımızın kesişmesini isterdim ama olmadı.
Onu bikiniyle görme şansım olurdu.
Yatağa uzandım. Katy'nin akşam yemeğinde giydiği yazlık elbisenin hayalini kuruyordum ve kendimi tutamadım. Yine sertleşmiş aletimi çıkartıp, Katy'yi düşünerek mastürbasyon yapmak zorunda kaldım.
Orada olduğumdan beri üçüncüydü.
Bu kadın beni deli edecekti.