Merdivenlerden aşağı bodrum katına indik ve Karina'yı elinden tutarak oradaki küçük kanepelere götürmek için ışığı açtım.
-Burada ne yapıyoruz? -Merak ediyorum.
"Daha rahat takılabilmek için buraya geldik, bu zemin ses geçirmez ve bu şekilde Katy'yi rahatsız etmiyoruz..."
"Mmmm, harika," dedi Karina, paketime oturmak için bir bacağını üstüme atarak.
Ne istediğimi biliyor musun?
-Söyle bana...
Benimle havuza gir.
-Yok canı m?
-Evet.
"Ama bizim mayomuz yok..."
"Daha iyi..." dedi Karina, ayağa kalktı.
Havuz alanına girdik ve dünyanın tüm sakinliğiyle Karina'nın kıyafetlerini çıkarmaya başladı. Karina soyunurken onu izliyordum. Sandalyede ve güzel bir göz zevki çekiyordum.
"Sen neden soyunmuyorsun?"
"İzlemeyi tercih ederim."
"Nasıl istersen..." dedi... bana sutyenini çözmeden ve yere düşürmeden hemen önce...
İki büyük memeleri önümde belirdi ve Karina meme uçlarını yüzümü fırçalayana kadar hafifçe eğilerek bana doğru yürüdü.
Göğüslerini yakalamak için ağzımı açtım ama Karina uzaklaşarak beni durdurdu.
"Seni suda bekleyeceğim," diye fısıldadı kulağıma iki adım atmadan ve külotunu çok şehvetli bir şekilde indirmeden önce.
Oturduğum yerden, küçük kalçalarını ve vajinasının dudaklarını görebiliyordum. Karina yavaş yavaş havuza girmek için merdivenlerden aşağıya indi.
O anda Katy'yi hatırladım. En azından Karina ve benim onun havuzunda çırılçıplak kalacağımızı hayal etmişmiydi?
Kıyafetlerimi çıkarıp suya girmem on saniyemi aldı.
Kenarda sırtım kapıya dönük, Karina'nın bana doğru gelmesini bekliyordum, o da içeri daldı ve aniden ıslak saçlı bir deniz kızı gibi çıktı.
Görüntüyü çok heyecan verici buldum ve Karina saçlarını aşağı indirdi ve göğüslerini vücuduma bastırdı.
Yavaşça su altında göğüslerini okşamak için uzandım ve o benim horoz yakaladı. Boynuma küçük öpücükler bırakmaya başladı ve kurnaz bir sesle kulağıma fısıldadı:
Katy'yi sever misin?
Başlarken bana bunu sordu.
-Anlamadım...
"Ya Katy'den hoşlanıyorsan?... Ona nasıl baktığını gördüm... Belli ki gözlerinle yiyorsun yemekle de kalmıyor onu gözlerinle tüm gece siktin..."
-Bu doğru değil.
"Elbette doğru, çok şey gösteriyor, ona İlya'ya baktğın gibi bakmıyorsun, farklı, İlya'yı gerçekten seviyorsun, ama Katy..., mmmm.. ., Katy seni çok tahrik ediyor..."
"Hayır, Karina..., Çok yanlış düşünüyorsun..."
"Merak etme, kızgın değilim, ondan hoşlanman normal, O çok seksi bir kadın."
"Ne demek istediğini anlamıyorum Karina, Şimdi kendinden yaşça büyük kadınlardan mı hoşlanıyorsun?
"Hiç denemedim, ama birinin çekici olduğunu nasıl anlayacağı mı biliyorum ve öyle, sizi cinsel olarak cezbettiğini söyleyebilirsiniz, sizi nasıl korkuttuğunu ve Marco ile dans ederken ona nasıl baktığını fark ettim. ..." durmadan kulağıma soludu.
"Bu kadar belli edeceğini düşünmemiştim."
"Ve bence o da senden hoşlanıyor," dedi bir bacağını uzatarak.
Belimin etrafında ve benim horozuma, vajinasını bastırarak...
-Sence?
"Evet, burada ikimiz yalnızız, şimdi kocası olmadan, onun da fantezileri olacak..."
"Onu şimdi becermeyeceksin, değil mi?"
-İnek öğrenci...
"Şimdi odasında seni düşünerek mastürbasyon yapıyor."
"Lanet olsun Karina! Böyle şeyler söylemeyi kes..."
Karina'nın, Katy'ye olan ilgimi fark etmesine şaşırdım ve her şeyden önce onun hakkında hayaller kuruyorduk. Karina'nın oyunlarında hiçbir sınır yokmuş gibi görünüyordu ve birkaç saniyedir Karina'nın kasıklarına sürtünen aletimi, onun içine sokmaya çalışırken beni durdurdu.
"Prezervatif olmadan, hayır..."
"Sadece burada, suda zor olacak..."
Sonra belimin etrafındaki bacağını indirdi ve beni öpmeye başladı, dilimi dudaklarının piercinginden geçirdim ve göğüslerini arzuyla sıkmak için geri döndüm. Karina kedigözleriyle bana baktığında bunu beklemiyordum.
"O zaman bana kı çı nı ver!"
-Şimdi?
"Evet, tabii, şimdi, öyle hissetmiyor musun?"
"Şey... evet, evet...
Bana başka bir şey söylemedi, arkasını döndü ve kalçalarını benim horozuma sürterek geri itti. Götüne bir parmağımı sokmak için uzandı m ve bariz bir Kolaylıkla içeri girdi, ben de ikinci parmağımı soktum.
Karina hiçbir şey söylemedi, sadece gözlerini kapadı, kalçalarını daire şeklinde hareket ettirdi.
Su altında hiçbir kıza anal olarak girmemiştim, doğrusu, bu şekilde sikişeceğim ikinci kızdı, eski sevgilim Selena, ona bunu yapmama asla izin vermemişti ve kendimi bir başka Milanolu fahişe ile anal olarak bozdum. iki yıl önce köyün şenliklerini geçirmek için gelmişti ama bir daha yapmamıştım.
Sikimi kıçına yaklaştırdım ve Karina onu girişe koymak için tuttu.
Sert bir şekilde kalçalarını geriye attı.
Dikkatimi ona verdim, ama ona nüfuz etmek benim için zordu, içinde ilerlediğim her bir santim bir zaferdi ve Karina'nın acılı yüzünden bundan hoşlanmadığını anladım.
- yavaş...!!
Dövmelerle kaplı omzunu öptüm ve ellerimi beline koydum. Onu incitmek istemiyordum ama böyle olması bende ona sertçe vurmak ve ona arkadan çivi gibi çakma isteğine neden olmuştu.
-İyi misin?
-Haydi, devam et, aaaaaaah kahretsin, beni kırıyorsun!
"İstiyorsan dur..."
"Düşünme bile, seni piç, it, aaaaaaaah, ne güzel! Neredeyse bitti...
Penisimin yarısı kıçının içinde kaybolmuştu ve bir hamlede diğer yarısını vücutlarımız çarpışana kadar aldı.
"Aaaaaaah, Evet!!
-İyi misin?
"Hadi, şimdi sik beni, sik beni, sik beni... kıçımdan sik!"
Acılı yüzü zevke dönüşmüştü. Ya da aynı yüzdü, şimdiye kadar Karina'nın sert seksten hoşlandığını ve ne kadar güçlü ve vahşi olursa o kadar iyi olduğunu öğrenmiş olmalıydım;
Bu yüzden onu su altında becermeye başladım ve Karina deli gibi çığlıklar atmaya başladı, neyse ki bodrumdaydık, çünkü bir dakika içinde zaten her zamankinden daha fazla ses çıkarmaya başlamıştı.
- Bu kadar bağırma kaltak!!!
- Katy'nin bizi dinlemesini istemiyor musun?
- Hayır kapa çeneni, bir kere..
- Haydi, devam et, daha sert, daha sert!!!
"Geliyorum" diye mırıldandım.
"İçime boşal" dedi.
Ben boşalırken o da boşalıyordu. Kaltak vajinasını okşuyordu ben onu arkadan becerirken.
Biraz dinlendik ve temizlendik.
Temizlenmemiz bittikten sonra, Havuzun kenarında oturuyordum. Karina bana doğru geldi. Bana suyun içinde bir oral seks vermeye başladı.
Görünüşe göre o gece tüm repertuarını bana göstermeye hazırdı ve alışılmadık bir ustalıkla onu boğazına kadar gömdü ve tamamen yuttu.
Ayrıca ilk defa bir kız bana bunu yapıyordu.
Bunu doğru dürüst görebilmek için arkama yaslanmak zorunda kaldım, bu çok iyi ve zevkliydi ve Karina durmaksızın inip çıktı ve bana harika bir derin boğaz yaptı.
Karina'nın her hangi bir sınırı yoktu.
"Dur, dur, daha fazla dayanamam, geliyorum!!"
Ama beni sımsıkı tutuyordu ve kaçmama izin vermeyecekti ve yeterince emin olun ki, sikim patladı ve boğazından birbiri ardına jet fırlatmaya başladı. Karina ürkmedi ve gözünü kırpmadan hepsini yuttu.
Harikaydı.
İşim bittiğinde, gerçekten temiz olana kadar beni birkaç dakika daha emmeye devam etti. Sonra sudan çıktık ve birkaç dakika konuşarak kıyının kenarında oturduk.
Karina'yı gitgide daha çok sevdim, o anda onun süper seksi olduğunu düşündüm, ıslak saçları , dövmelerle dolu ince vücudu ve o muhteşem doğal göğüsleri.
O gece bana gece kalmayacağını ve taksiye binmek istemediği için gecenin bir yarısı evine kadar yürüdüm ve sonra geri yürüdüm. Tamamen bitkin bir şekilde yatağa gittiğimde saat sabahın altısıydı.