16. Bölüm

526 Words
Cumartesi günü saat dokuzda kalktı, uykusuzdu ama çok mutluydu ve ders çalışmak için her zamankinden daha istekliydi. Katy, Alex ve arkadaşları ile dışarı çıkmış ve harika zaman geçirmişti belki de bu, kaygısını tamamen yenmek, biraz sosyal hayata başlamak ve insanlarla etkileşime geçmek için bıraktığı son aşamaydı... üstesinden gelmiş benziyordu. Her zaman harika ilişkiler kuran biriydi, ancak her şeylerini kaybettikten sonra sosyal temasını minimuma indirmişti. Ve şimdi... birden bire bir çok şey yapma isteği gelmişti. Yakın arkadaşı Laila akşam yemeğe gelecekti. Saat iki civarında, Leonardo eve geldi. Alex de hemen hemen aynı saatlerde uyanmıştı. Birlikte mutfakta yemek yediler. Pazar günü ayrılmak zorunda kalmasına rağmen kocası Milano'dan döndüğün de ne kadar mutlu olduğu belliydi. Biraz uyudu, öğleden sonra kileri toplayıp iyice temizledi, ve sonra o gece vereceği yemeği hazırlamaya başladı. Saat sekize doğru Laila ve eşi Antonio geldiler. Her şeyi mükemmel bir şekilde hazırlamıştı. Şömine yanıyordu, akşam yemeği hazırdı ve masada birkaç şişe şarap vardı... Leo ve Antonio ateşin başında sohbet ediyorlardı. Laila ve Katy ise akşam yemeğini hazırlamak için mutfağa gittiler. Katy ona dün gece üniversiteli çocuklarla yaptığı küçük gezintiyi anlattı ve Laila çantasından o çok övdüğü erotik kitabı çıkarıp arkadaşına verdi. "İşte, bitirdiğimde sana vereceğimi söyledim, iki kez okudum, bu..., uf...,kahrolası kitaba kaç kez dokunduğumu bile bilmiyorum, ha, ha, ha" dedi Laila... "Ha ha ha, o kadar iyi mi?" "Hayal edemezsin, bitirdiğinde bana geri vermeyi unutma, tekrar okumak istiyorum..." "Eh, kitaptan çok etkilendin." "Evet," Tam o sırada Alex mutfağa geldi. Üzerine bir gömlek giymişti. Duştan sonra hemen aşağıya indiği için ıslak, dağınık saçları ona ayrı bir hava katmıştı. "Merhaba, ben çıkıyorum Katy, iyi eğlenceler..." "Tamam, sen de, peki, bu bir arkadaş, adı Laila ve bu da Alex," dedi "Eh, çok memnun oldum" diye yanıtladı Alex sonra da evden dışarıya çıktı. Yalnız kaldıklarında ikisinin arasına sessizlik oldu. Laila arkadaşına baktı. Katy bir şey olmamış gibi salatayı hazırlamaya devam etti. "Bana bir şey söylemeyecek misin orospu çocuğu?" "Neyle ilgili hiçbir şey...?" "Peki bu tatlım nereden geldi? Ha, ha, ha." "Haydi, saçmalamayı kes..." Katy güldü. -Evet, saçmalık, uf, ne kadar lezzetli!" "Laila, o bir çocuk!" "Eh, o çocuk bana her şeyi yapsa umurumda değil, ne kadar şanslısın! Evde onunla bütün gün yalnız olmak, mmmm, aklını fantezilerle dolu tutmalısın... "Hayır! Lütfen Laila, sanki o benim oğlummuş gibi, hatta Yemeğini bile ben yaparım..." "ve bir de üstüne onunla partiye gidiyorsun falan, kahretsin..." "Sadece bir gün dışarı çıktım. Onun arkadaş grubuyla dışarı çıktım ve sonra eve geldik." "Yalnız mı geldiniz eve seni orospu" "Yooo, kız arkadaşıyla geldi." -Ve sen?, yani onlarla parti yapmaya gittin ve sonra eve geldin..." "Evet, üçümüz odama gittim ve onları yalnız başbaşa bıraktım..." "Ve sakın bana yalnız olmadıklarını bilmeyerek takıldıklarını söyleme" Katy utançtan kızardı; "Gerçekten evde olduğunu bilerek mi sikişmeye başladılar?" -Ve bu ilk değil... "Eh, peki, bu ilginçleşiyor... Anlat bakalım." "Söylenecek fazla bir şey de yok, zaman zaman bir arkadaş getiriyor ve... bilirsiniz... Genç bunlar." "Mmmm ve çok inliyorlar mı ?" -Dün alt katta kaldılar, sanırım havuza girdiler... Çok iyi bir ses yalıtımı olmasına rağmen onları odamdan duyabiliyordum." "Lanet olsun, ne hastalıklı bir kaltak! Bana bunun hastalıklı olmadığını söyleme." "Onları dinlememeyi tercih ederim, gerçekten..." "Peki Leo ne diyor?" "Hiçbir şey, adam ne diyecek? Benim gibi katlanmak zorunda..."
Free reading for new users
Scan code to download app
Facebookexpand_more
  • author-avatar
    Writer
  • chap_listContents
  • likeADD