bc

Muhteşem Hayatım (!)

book_age12+
630
FOLLOW
3.0K
READ
arrogant
confident
inspirational
humorous
mystery
multi-character
supernatural
school
wife
husband
like
intro-logo
Blurb

Dört çocuk annesi, on sekiz yıllık evli, iş hayatında ise terfi eşiğinde… Dışarıdan bakıldığında Melek’in hayatı kusursuz görünüyordu.

Ama gerçekte işler hiç de öyle değildi.

Kayınvalidesiyle aynı evde yaşamanın ağırlığı, sürekli tamir etmeye çalışırken daha çok bozan kayınpederi, sorunları bir türlü bitmeyen çocuklar ve her fırsatta tartıştığı eşi Mahir… Melek, ne yaparsa yapsın kimseye yaranamıyor, kendi hayatında mutlu olamıyordu.

Derken karşılarına çıkan gizemli bir falcı, aile hayatlarının tam ortasına bomba gibi düştü. Söylediği sözler, açtığı kapılar ve sonunda gerçekleşen ruh değişimi, Melek ve ailesini bambaşka bir yolculuğa sürükledi.

Artık tek amaçları vardı: bedenlerine geri dönmek.

Ama bu süreçte öğrenecekleri şey, belki de berbat sandıkları hayatın aslında hiç de göründüğü gibi olmadığıydı…

chap-preview
Free preview
Sabah Telaşı/1. Kısım
Uykumun en güzel yerinde duyduğum ses ve ardından gelen pis koku sayesinde gözlerimi açmak zorunda kaldım. yanımda uyuyan bombardıman yani eşim mahirin saldığı gazla erkenden uyandım. saat 6 henüz. Tekrar uyumak için çabalasam da Mahir'in horlamasi ve sürekli dönmesi yüzünden uyku tutmadı. Şeytan diyor yastığı bas suratına da sustur. Neyseki çok merhametliyim de 18 yıldır koca katili olmadım. Normalde her bir dakikayı uyuyarak degerlendiririm ama bir gram bile uykum olmadığından ve Mahir'in horultularini duymamak için sabahligimi giyip aşağıya mutfağa indim. mutfak ışıklarını açmamla korkmam bir oldu. kayınvalidem mutfağın ortasında namaz kılıyordu. farkında olmadan önüne gectigim için rukuya kalkarken 'allahu ekber'i sesli soyleyerek beni uyardı. namazını bitirene kadar mutfaktaki koltuğa oturayım dedim ama yine sesli şekilde 'semiallahulimenhamide' diyerek koltukta pantalon olduğunu soyledi. kayinvalidemle sadece namaz sırasında çıkarttığı nidalarla anlasabiliyoruz. ona sorarsanız ben gelinlerin yüz karasiyim. onun gibi gelin gelmemiş dünyaya. kendi kayinvalidesi leb demeden leblebiyi anlayıp önüne gotururmus. ağzımla kuş da tutsam Naide hanıma yaramadim 18 yıldır. Naide anne selamını verdikten sonra tespihini alıp bana baktı. "Mahir'in pantalonunu astım oraya kurusun diye. oğlumun bugün toplantısı var bunu giyecekti ama kurutamamissin. "Mahir ailenin tek evladi. anası da onu nazmalaya pek bı bayilir "ne yapayım anne. kurusun diye ufleyim mi. balkona astım daha ne yapayım. " işten gelip ev işlerinile yetişmek biraz zor oluyor. Naide anne de sağ olsun hiç yardım etmez. 4 çocuk annesi olarak çalışıyor olmam hoşuna gitmiyor. "ah ah vay oğlumun haline. bir pantolonunu bile kurutamiyor. " Meliha anneyle sabah sabah ağız dalaşına girip modumu düşürmeyecegim. Meliha anneye laf söylemedim diye, sinirimi cikaramadim diye sabahligimi kuşağını iyice sıkıp çayı demledim. "Az daha çay koy yetmez o." bir de her işe burnunu sokma huyu var. "anne her gün bu kadar demliyorum her gün yetiyor. karışma işime. " "Geline bak hele. dil pabuç kadar. " kesinlikle altta kalmaz ve son sözü o söyler.

editor-pick
Dreame-Editor's pick

bc

Kanlı Duvak

read
59.5K
bc

BEN ONU ÇOK SEVDİM

read
3.8K
bc

(Töre yazgısı serisi +18 ) Kalbinin Esiri

read
29.0K
bc

Şirin Mafya

read
35.3K
bc

Sokaklar Çocuk Doğurmaz

read
5.9K
bc

Günaymadan

read
19.8K
bc

Kaçınılmaz Evlilik

read
6.6K

Scan code to download app

download_iosApp Store
google icon
Google Play
Facebook