!!!evet olanlar olmuştur.
erkeğin kollarında nefesi sıkışıyor kalbi hızlı hızlı atıyordu elleri belini sıkıca kavramış erkekliğine doğru bastırıyordu rüya başı dönerek kafasını kaldırdı ve masmavi deniz gibi parlayan gözlerle buluştu ordan dudaklarına doğru bakışlarını indirdi içinden çok lezzetli görünüyor dedi ve istemsiz kırmızı rujlu kalın dudaklarını yaladı daha fazla dayanamayarak erkeğin kalin dudaklarını ağzına aldı .ve alt dudağını emmeye başladı..
kadının bu hareketi Kaanda soğuk duş etkisi yaratmasına neden oldu ve hayvan gibi kadın dudaklarını emmeye ağzının içinde dilini çeviriyor ısırıyor bir yandan da iki eliyle o inanılmaz kalçalarını yoğuruyor erkekliğine bastırıyordu. Durmadan dudaklarından boynuna doğru inmeye başlamıştıki rüya kendine geldi ellerini adamın göğsüne doğru sert bir şekilde itirerek kollarından sıyrıldı erkek bu hareketler sarsıldı ve kadını arkasından baktı ,böyle gidemezdi.
RÜya lavabonun başında yüzüne su vuruyor lanet olsun ben ne yaptım diyordu. 38 yaşında bir kadına bu hareketti yakıştıramadım diye soyleniyorduki arkasından beline sarılıp kabine doğru sert bir şekilde sokulmasıyla mavi gözlerle buluştu simdi kalbi daha hızlı atıyordu.
... beni bu durumda bırakıp nereye gidiyorsun kara gözlüm diyerek elini erkekliğin üstüne bastırıyor bir yandanda dudaklarını yaliyordu onu duvara karşı saymamış kalıcak bir yer bırakmamıştı
....beni ilk open sensin beni arzulayan isteyen ve istediğini vericem kadın sana seni öyle bir becericemki beni aklından bir an olsun bile çıkaramayacaksın diyerek o muhteşem kalçalarını avuclayarak üstüne oturttu artik ok yaydan çıkmıştı deliler gibi sevişiyor kafasını kazanin içinden sokup memelerini dilliyor ısırıyor du rüya daha fazla dayanamayarak inlemeye sesler çıkartmaya başlamıştık kapı açıldı
..kuzum iyimisin seni bekliyorum dışarda demesiyle ikiside durdular .Kaan istemeyerek rüyayı bıraktı
...geliyorum Nur
kaan eğilip kulağını yalıyordu rüya basını yana yatırdı lütfen artık gitmeliyim dedi
seni bırakmam bir adres telefon numarası ver bana diyor bir eliyle kafasını çevirmiş gözlerinin içine bakıyordu
...yapamam bu doğru değil dedi
... ama beni ilk öpen sensin böyle olmaz dedi adam pişkin pişkin sırıtırken .rüya tuvaletten çıktı üzerini düzelti masaya oturdu.. Nur bebeğim çorba iceliimmi dedi usulca rüyaya tamam dedi ama biraz daha kalalım eğlenmek istiyorum dedi.
ruya bir kadeh viski daha istiyorum diye aklından geçirirken garson sanki aklını okumuş gibi sek bir kadeh viski getirdi rüyaya ve eline kimse anlamadan bir not kağıdı tutuşturdu rüya sigara içmek istiyorum diyerek elini çantasına atti kağıdı saldı içine ve sigaradan tek bir dal alarak derin bir nefes çekti. Mavi gozlusunu arıyordu gözleri o hırçın deniz gibi parlayan derin bakan gözleri arıyordu ki birden çok keskin bakışlarıyla ona bakan gözlerle buluştu simdi çok net onu inceleyebilirdi.
sarı sacları 1. 90 boyunda geniş gövdeli belli spor yapıyor, çünkü çok atlettik bir vücudu vardı siyah gömlekten bile karin kasları ve kol pazilari görünüyordu.
Sanki onu incelerken rüya birden içi gıcıklamaya onun kollarına almayı arzuladı ve kadehi karşı tarafa doğru kimse farketmeden kaldırdı şerefine gizemli adamın dedi ve tek seferde bitirdi masaya bırakırken
nur ...bizim şarkımız hadi rüya ama ya ,dedi ve onu kolundan sürükledi oynamayı pek sevmezdi zaten sallansa erkelerin dikkatini çekiyordu ama simdi farklıydı mavi gozlusunu deli etmek istiyordu baştan yavaş yavaş kalçalarını oynattı sonra hafif eğildi ve kalçalarını iki yana sallayarak incecik belini oynatiyorduki kolunda sertce çekiştiren halasıyla göz göze geldi gidiyoruz rüya derken tamam dedi arabaya bindiler kapıdan girdiği gibi rüya telefonunu çıkardı herkez yatmıştı salona geçti kağıdı çıkardı, okumaya başladı Kaan Saracoglu kaydetti ve üstünü basını çıkarıp oğlunun yanına kıvrildi içinden ona mesaj atmak gecsede atmadı zaten onu ilk öpende oydu düşünceyle tekrar kötü oldu ve uykuya teslim oldu.
kendini bir yatakta çırılçıplak elleri ve ayakları gözleri ise banlamış ve elinde tavus kuşunun tek bir tüyüyle inanılmaz derecede ona işkence ediyordu bacaklarında göğüslerinde tüyü geziyor arada kalınlığında ve içine doğru sürtüyordu rüya bir yandan inliyor bir yandan gözlerimi ac seni görmeliyim diyor yalvarıyor bacaklarının arası artik uyuşmuş kadınlık .suyu akmıştı seni istiyorum çöz beni derken adam göz bandini çıkardı ve tam karşısında kaan tek bir çamaşırıyla ve muhtesem erkekliğini gözüne sokar gibi kaldırmış seni istiyorum kadınım diyordu daha fazla dayanamıyorum diyerek birden gözlerini araladı rüya lanet savurarak uyandı ne oluyor bana dedi 38 yaşından sonra ergen liseliler gibi olmuştu durup durup ıslanıyor kaani istiyordu sevişmek öpmek ona dokunmak istiyordu edepsiz ve ahlaksızca kendine hakim olamıyordu artik ve eline telefonu aldı kaanin watsaptan fatosunu baktı güneş gözlüklü bir restoranda çekilmiş fatorafina baktı içini çekti
....selam diye yazdı gönder tuşuna bastığı anda pişman oldu ama olan oldu artık