kaan!!
Hotelle geldiğin'de gece yarısını çoktan
geçmişti.Ceketini yatağa atip doğru duşa girdi. Soğuk bir duş almak en azından içindeki atesi söndürebilir, biraz diye düşünüyordu iki kolunuda açarak fayansa dayandı ve suyun akışını vücudunda aktıkça o kara gozleri kirmizi dudaklari gözünün onu ne geliyor daha da arsizlasiyordu gözlerini açmasıyla dudaklarından küfürler döküldü
..siktir ya dedi bacaklarının arasında depremler oluyor koca oğlan hareketlenmişti. En iyisi hiç düşünmemek diyerek. Beline bir havlu baglayarak siyah bir tişört ve esortman altini giydi,yatağa uzandi uykuya teslim etti kendini sabah 6.30 da Telefonundan görüntülü arama başladi
...babacığım gunaydin nasılsın!
kırmızı bir renk elbisesi ve babasının aldigi kiraz tokaları iki kuyruklu sacları lüle lüle kıvrılmış, o cam mavisi gözlerini afacan ve biraz çapkın bir ifadeyle süzüyor babasına bıcır bıcır anlatmaya başlıyordu
..baba ne zaman geliyorsun?
..ben seni çok özledim!
..ne zaman luna parka gidicez
..kedimi ne zaman getireceksin
kaan ilk önce yutkundu aman tanrım hayatımdaki kadınlar neden bu kadar çok hem tatlı güzel ve çok geveze diye düşündü
..prenses gunaydin bende seni çok özledim yarın akşam yolla çıkıyorum kedine gelince annenle bir ortak fikir sahibi olmamız gerekiyor bebeğim .
kızının birden yüzü düştü dudağını büktü
kaan içinden geçirdi şımdı geliyor gelmekte olan diye düşündü ve
..ama babacım annem eve gelmiyor sürekli dışarda tülay teyzemle sabahtan çıkıyor ben tekrar sabah görüyorum.
kaanin o anda bakislarindan ateşler çıkıyor yüzü kızarmaya başlamıştı lanet olsun tekrar başladı işte tekrar kumara ve alkole başladı onu kliniken hiç çıkartmamalıydım. ölene kadar olda kalmalıydı diye içinden küfürler ediyordu masa altından yumruklarını sıktı ve kızına
..babacım yarın sabah tüm günü beraber geçiricez. seni seviyorum cim cime .
diyerek telefonu kapattı. diğer telefonu alarak adamlarına talimat verdi ahunun hangi saatlerde evden çıktığını nereye gittiğini adım adım takip istedi .simdi kendimi rahatlamalıyım diye geçirdi içinden ve hotelin spor salonuna attı kendisini ter içinde kum torbasına yumruk salliyor, ve içinden gün doğmamış küfürler ediyordu biten evliliğine biten hayata neden diyordu ki beklediği telefon gelmişti hasim sesi çok kötü geliyordu.
..efendim Ahu hanim sabaha karşı eve alkollu bir şekilde geliyor kumara tekrar baslamis ve yüzbin kadar para bodrumdaki yazlığı ve köy evini kumarda kaybetmiş hesabını boşaltmış ve adamlar senet imazlatmis ahu hanıma bir hafta vermişler ödeme yapması için ama ahu hanım geri alıcağını düşünerek daha da dibe vurmuş durumda ,talimatınız nedir ?
kaan yanındaki sezlonga oturmuş ellerini yumruk yaparak, hasimi dinledi ve sesini kontrol etmeye çalışarak
borcu kapatıyorsun senetleri ve tapuları al sonrada o orospusu doğruca kliniğe yatırıyorsun
..kucuk hanımı annenizemi bırakalım ? efendim.
..hayır hasim eve hocayı getirin ben gelene kadar o ilgilesin annemle karsi karsiya gelmek istemiyorum bu konuyla ilgili
diyerek telefonu kapattı
odasina çıktı kısa bir dusun ardindan arabayı hazırlayın sahilde kahvaltı yapicam dedi ve telefonun titremesiyle denizden gözlerini alabildi şuanda tamda senin hayalinle bogusuyordum kara gözlüm dedi kendi kendine hafifte gülümsüyordu kaan birden kendine geldi ne oluyor bana dedi sanki ilk defa bir kadınla mesajlasiyormus gibi heycanladi.
..merhaba güzelim
nasilsin akşam çok güzeldi tekrarlamak istiyorum diye yazdı sonra kendine kızdı ve tekrar sildi ama her defasında edepsiz laflar yazıyor siliyordu olmuyordu en iyi merhaba güzelim iyi dinlendinmi diye kısa mesaj attı ve ikisinide cayır cayır yakicak fitili ateşlemiş oldular ne kadar bunun başında bir oyun gibi gelsede ikisininde cehennem de ve arafta bırakacak olan büyük aşklarının ilk temelini atmış oldu iki aşk ve tutku harsislari
artik hiç durmadan birbirlerine mesajlar atıyorlar bir birlerini tanımaya çalışıyorlardı.kadin kartlarını açık oynamış evliliği hakkında herşeyi anlatmıştı adam ise daha çok kapalı bir kutu gibi davranıyordu kısa ama anlamlı mesajlar atıyor, her defasında yazıyor ve siliyordu bunu farkeden kadın beden siliyor diye düşünüyor anlam verememişti biraz mesafeli duran adama acaba dedi benmi hızlı gidiyorum erkek meraklısı gibimi gözüküyorum diye düşündü birden .
o sırda Kaan uçağına binmişti izmir semalarında süzülüyor ah canim Izmirim dedi nasılda bakire bir kiz gibi günahsız ve şehvetli gorunuyorsun gokyuzunden dedi buraya ilk gelisini hatirlayinca sırtı seyrildi.kapiyi yavaşça açtığında dar koridordan ilerledi çok büyük bir salona açılıyordu iki taraflı merdivenler üst katta çıkıyor alt katta mutfak diğer üstte iki katta ise yatak odaları ve misafir odaları vardı bu eve nasıl sahip olduğunu düşündükçe en alttaki mahzendeki olanlar aklına düşüyor ve iş bu yapicak bir sey yoktu diye kendini teselli ediyordu küçük kaanin çığlıkları kulaklarında çınladı tekrar ama mutfaktan gelen bıcır bıcır sesler kafasını dağıttı mutfakta masada oturmuş babasına krep yapicam diye öğretmeninle pazarlik yapıyor dil döküyordu. sesizizce girdi ve kizini kollari arasına alarak kucaginda hoplattı
..canim babam hoş geldin kahvaltı hazırlıyorum sana sende düşünü al ve gel dedi .
babası gözlerini büyüterek kızına
.. tamam annecim hemen geliyorum .
bu kız hangi ara bu kadar buyuk olgun ve emir vaki konuşmaya başladı diye düşündü ama hep bu annesinin kelimeleriydi gülümsedi kaan ve kizin dediği gibi kısa bir duş ve kizin yanında kahvaltiaya oturdu kahvaltı sonrası baş başa luna parka gittiler.hepsine sırayla bindiler dönme dolaba çarpışan araba atlı karınca derken kızı iyice yorulmuş babacım uykum geldi eve gidelim artik diyerek kucağında taşırıyorduki sana son bir sürprizim var bebeğim sonra eve gidiyoruz dedi ve küçük delikli bir kutu uzattı kızına kızı heycanla hediye paketini açtı bembeyaz tüylü gözleri yeşilin en güzelinden almış bir yavru kedi çıktı. Çiğlıklar ve kahkalar içinde kalan küçük kız babasına sarılıyor ve ağlıyordu sevincinden baba kız mutlu bir şekilde eve girerken kizi arabada uyuya kalmis kucağında merdivenlerde çıkarıyordu kaan sarsmadan sanki en özel sanat eserini taşır gibi davranıyordu kızına büyük bir aşkla bağlıydı.
RÜya uyudu mu diye içinde geçirdi ve üstünü bir çırpıda çıkardı şortla yatağa uzandı telefon ekranına ona farkettirmeden çektiği fotoğrafına bakıyordu yaklaştırdı görüntüyü kusursuz bir kadın dedi tanrım herhalde boş vaktinde yarattı seni diye geçirdi içinde küçücük bir burun estetiksiz bir surat bal gibi kalin dudaklar içinde yine fırınalar kopmaya başlamıştı kaanin rüyanın fotoğrafına baktıkça o geceyi anımsıyor kendine hakim olamıyordu mesaj kısmına girerek
..?uyudunmu bebegim
cevap yok saate baktı 24.30 acaba napiyor diye geçirdi içinde belkide kocasıyla sevişiyor dedi yada eğlenme gitti o taskin kiz arkadaşlariyla bir sürü tilki gezerken başında kıskançlık damarı deli gibi tutmuş burda duramam dedi ve hasımı aradı uçağı hazirlatin tekirdag gidiyoruz dedi küçük bir valiz hazırlattı vildan hanıma ve 40 dk içinde tekirdağ indi hotele girdi odaya çıkarken mesaj sesi duyuldu
..☺️ nerde canim ya yemekteyiz bizim kizlarla
kaanin yüzü düştü yüzü kızarmaya ve yumruklarını sıkmaya başladı saat kaç olmuş daha dışarıda bu ya nasıl bir kocası var bunun dedi ne gevşek bir adam rüya benim olsa onu balkona bile çıkarmam dedi
..ben tekirdagdayim bebeğim seni görmek istiyorum bana konum at yanına geliyorum . seni görmem gerekiyor!!
rüyanın eli ayağına karıştı böyle bir mesi beklemiyordu şoka girdi birden sarhoş olan kızların suratına baktı ici iyice darlandi merve kocası tarafından aldatıldığını ögrenmis kafası dagilsin diye onu dışarı çıkarmışlardı yanlız kiz 1 kadehte sarhoş olmuş hepsi dertlenmiş iyice çakır keyif olmuşlardı rüya etkilenmemisti alkolden ama geldiğini duyunca aşk sarhoşu oldu mesaj kısmına girdi barın konumunu attı hotele yakın merkezden 15 dk uzakta tekirdag tepeden gören güzel bir mekândaydılar iki hafta sonra tekrar oj masmavi deniz gözleri göreceği için çok heyecanlıydı rüya hemde biraz korkuyordu kızlardan anlamamaları gerekiyordu tekrar mesaj geldi bahçeye inmesini istiyordu camları filmle kaplı siyah bir 4×4 askeriye tarzlı bir jip yanında durdu rüyanın kalbi deli gibi atıyordu inanmıyorum iyiki dikkat çekmiyoruz dedi kedi kendine bu adamın herşeyi abarttıydı kendi arabası yaşantısı hayatta bakışı offf dedi arka kapı açıldı rüya usulca arabaya bindi ve tam yanında derin ve o kadar parlak mavi gözlerle kara gözler buluştu dünya 10 saniyeliğine durdu rüyayla kaan için