+ 18 öğeler içermektedir keyifli okumalar canlar

1763 Words
..hoş geldin ! dedi rüya adamın arsız maviliklerine bakarak. Kaan yaninda oturan kadının baştan dudaklarına indi bakışları, nasilda guzel ordan muazzam duran boynuna doğru inerken kadının konuşmasını bile duyamıyordu şuanda sanki en tiz notadan çalan bir klasik müzik gibi geliyor onu tahrik ediyordu .birden kafasını çevirerek kadının şehvetle acılan dudaklarına gözlerini çevirdi, yavaşça dudaklarını ağzının içine alarak ilk önce üst dudağını emmeye başladı kadının ona cevap vermesini bekliyorduki adamın sabri kalmadan dilini ağzının içinde çevirmesiyle kadın ağzının içinde inledi adamın beklediği cevap buydu bir eliyle kırmızı kısa elbisenin içine daldırdı, uzun parmaklarını yavasca ilerlttip ıslanan kadının çamaşırını kenara cekerek parmaklariyla yavas yavas hareket ettiriyor tam ortalayıp icine dogru sokmaya basladiginda artik kadinin inlemeleri arabada yankılanıyor ,adamın ensesini parmaklarıyla sıkıyor sırtında gezdiriyordu parmaklarını vücudu yay gibi geriliyor kalçalarını yukarıya doğru kaldırıyordu Kaan dudaklarını boynuna bastırırken "seni çok özledim bu aksamı beraber geçirelim " diyor bacak arasındaki kadınlığını eliyle tam olarak avuçlayarak sabaha kadar tadina bakmak istiyorum yarim biraktigimiz tamamlayip bir bütün olalım küçük bebegim seni çok arzuluyorum "diyordu. Sesi çok fazla tahrik edici ve ikna ediciydi. Kadının artik inlemeleri artmış zevkin, doruklarına çıkmaya başlamıştı göğüsü sıkışmaya başlamış içine girmesini istiyordu onu için yanıp tutuşuyordu ,kadın elini yavaşça onu ne doğru getirerek erkekliğine getirdi fermuarını açarak çamaşırın üzerinden sıktı ama hepsini kavrayamadı adam kafasını geriye doğru atarak inledi adamın bu tepkisi rüyanın çok hoşuna gitti. onu özgür bırakmaya karar verdi dışarı çıkarttı tadını çok merak ediyordu, ve daha fazla dayanamayarak kendini geriye doğru attı eğildi ve ağzına aldı adam bu tepkiyi bekleniyordu özelikle araba içinde ama o sıcacık dudakları ve o muazzam bir şekilde kullandığı dili onu çıldırtıyor icindeki hep sakladığı derin tutkuları dışarı çıkartmıştıki "burda olmaz" yavasca kadınını kafasını kaldır " hotele gidiyoruz bebeğim" Kadın birden şaşırdı bir kaç telefon görüşmesi yapmam gerekiyor dedi ve arabadan dışarı çıktı ayarlamaları yaparak geri gelmesiyle araba hareket etti kaanin onu bu şekilde hotele sokamazdı hotel müdürünü arayarak, özel misafirim var görünmemeli diyerek ayarlamıştı ve özel bir siüt hazirlamarini istemişti, ayrıca odaya yemek ve viski söylemişti el ele hotelin arka kapısından gizli olarak dar koridorlardan el ele yürüyerek kahkaha atıyor her seferinde adam onu kendine doğru çekerek sarılıyordu. Servis asansörüne bindiklerinde kapının kapanmasıyla onu kendine doğru çekmiş, bir eliyle beline dolamış diğer boştaki eliyle parmaklarını yavaşça dudaklarında gezdiyor orda boynuna ve göğsündeki çatala doğru indiriyordu kadın adamın hiç öpmeden bile onda yaratığı şehvet ve seks duygusuna hemen kapılıp yenik düşüyordu odanın onu ne geldiklerinde kaan kartı okuttu kapı açılır açılmaz onu bir eliyle buyur etti sanki odada diğer kirişlere takdim ediyirmus gibi eğildi ve eline dudaklarına götürerek kucuk bir öpücük kondurdu kadın kocaman gülümseyerek bacaklarını çapraz yaparak eğildi ve selam verdi kahkahayla adam birden dondu Rüyanın iki yanağındaki gamzelerini görünce ellerini uzatarak yüzünü avcunu içine aldı ve "beni bu gece yanağındaki gamzelerine gömsünler " Usulca sesindeki o derinlik ve mahsumiyet rüyayı çok etkiledi adama sarılarak gözünün en darin maviliklerine bakarak "senin olmak istiyorum" dedi usulca. Kaanin'da bu gece en çok istediği buydu. "ilk önce bir seyler içelim bebeğim" diyerek iki kadehe viski koydu rüya yatağın ucundaki kanepeye oturmuş Kaanı gözleriyle uzun uzun inceledi kısa kesilmiş saclari sanki asker tıraşını andırıyor yüzünde biraz uzamış kirli kumral sakalları bembeyaz bir teni siyah dar kalipli bir gomlek geniş omuzları ve kol kaslar sanki yirticak gibi sıkmış genis bir sırtı ince bir bel ve altında mavi ,renk bir kot daracık popo rüyanın ici urperdigini hissetti birden ağzının suları akmış sanki eski tanrılardan biri dunya ya inmiş onu ziyarete gelmiş gibi hissediyordu. Gözleriyle onu takip ederken uzattığı kadehi aldı evet bir seyler içmeliydi, yoksa heyecandan dili damağı yapışmış kalpten gidecekti, " acmisin ? güzelim aperatif bir şeyler söyledim ,masaya geçebiliriz istersen dedi. "aslın da pek ac değilim sadece viski yeterli" elindeki viskiden bir yudum aldı elleri titriyordu gerilmişti ilk defa böyle bir işe kalkışmıştı,daha önceden de hoşlandığı erkekler olmuştu ama birlikte olmamıştı böyle yoğun duyguları hisler lise zamanında yaşamış ama annesinin ona öğrettiği erkeler seni kullanırlar ve bir toz bezi gibi ortada bırakırlar çıkarsız bir sey yapmazlar öcü, kaka korkutularak ergenliğe geçişini sağlamıştı. Rüya böyle büyümüştü taki evlenip gerçek hayatı farklı bir açıdan yaşayana kadar bunları kafasından yatarken adam çoktan yanına oturmuş ellerini uzatmış parmaklarını yüzünde gezdiriyordu yavaş yavaş onun gerildiğini hissetmişti. ne kadar onun için hemen sevişip bir olmak istesede ağırdan alıp onun ellerinden kayıp gitmesine dayanamazdı bu gece "sırtın tutulucak bebeğim gel yatağa geçelim başlığa dayan " kadın kafasını sallayarak tamam dedi yatağa geçtiler, rüya viskiyi bir dikişte bitirdi adamın şaşkın bakışları arasında " hep böylemi içersin çarpmasın yawrum " kadın gözlerini o maviliklere dikerek kocaman bir gülümsemeyle kahkaha attı "evet canım yavaş içemiyorum canim sıkılıyor dedi. bardakları yandaki komidene bırakarak adam yanına iyice sokuldu baştan yanağına küçük bir buse kondurdu sonra minicik burnunu ve büyük bir iştahla dduaklarina kapattı çok yavaş yavaş emdi alt dudağını sonra dilini diliyle birleştirdi kadının karnından kasıklarına doğru bir sızlama elektirk akımı olduğunu hisseti daha önce hiç böyle bir hisle olmamıştı adamın elleri ilk olarak belindeki oyununa indi tam olarak oraya kapladı avuclariyla kendine doğru bastırdı kadın ellerini saçlarında ensesinde gezdiyor kendini iyice kaptırmaya başlamıştı, adam onu atamaya kaldırdı dudaklarını hiç çekmeden emmeye ve dişlemeye başlamıştı hırsla ellerini elbisenin fermuarını götürerek indirdi fermuar etek ucuna kadar iniyordu kollarından sıyırdı ve kadını sadece siyah tangasiyla bıraktı gözelerini göğüslerinde alamadı sutyen bile giymesine gerek yoktu dikti ve ne çok büyük nede çok küçüktü tamda ellerime göre dedi ama ilk önce tadına bakmak istiyorum diyerek ağzına alarak yalamaya emmeye başladı bir eluyledi ellerini çamaşırın altından sokarak avucluyor, parmakliyor, küçük dilini parmaklariyla sıkıştırıyor eziyet ediyordu rüya artik inim, inim inliyor kalbi deli gibi atıyordu adam nazik bir şekilde son parcayi çıkartarak onu çıplak bıraktı kollarından destek alarak üzerinden kalktı rüya şaşkın halde adamın ne yaptığını anlamaya çalışıyordu yavaş yavaş gömleğini ve pantolonunu çıkardı çamaşırıyla kaldı ama gözlerini hiç rüyadan ayırmıyor gözleriyle dahala sevişmiyordu sanki kadınla rüya onu izlerken istemsiz bir şekilde parmağını ağzına götürdü ve yaladı çok lezzetli görünüyor dedi içinden aslında rüya ic sesiyle söylemişti ama adamdan gelen cevapla sesli söylediğini farkederek kızardı "tadima bakmak istermisin "dedi adam yatağa doğru yaklasirken "büyük bir zevkle dedi " RÜya sanki önünde çok güzel bir pasta varmış gibi hissediyor ve heyecanlanıyordu yanına doğru yaklaşan adama karşı ama adam daha meraklı ve istekliydi yan çevirdi onu ve hemen altına aldı ilk önce göğüslerini sıktı ve dudağını göğüs altına ordan göbeğine doğru hem yalıyor hem öpüyor du kadınlarını yalarken hım diye sesler çıkartıyor ve kadını çok fazla tahrik ediyordu işlemeleri artmış kalçalarını yukarıya doğru kaldırıyordu adam onu kendine dogru cekerek ayaklarini omzuna koydu kalcalarindan yukariya dogru tamamiyla yuzunu kadınlığının üzerine geçirdi vurduğu dil darbeleriyle yalamadık tek bir yerini bırakmadı , kadınlığının ellerini tutarak açtırdı ve dilini içine sokmaya başladı hem sokuyor hem emiyordu kadının inlemeleri çığlığa dönüşmüştü kafasını arka doğru atmış iyice perti çıkmış sarsılmaya başlamıştı, kasiliyor çarşafı cekistiriyordu boşallacigini anladığında geri çekilmek istedi ama adam izin vermedi dahada çok bastırdı kafasını ve sarsılarak çığlık çığlığa boşaldı kadın aynı bir erkek gibi boşalmıştı nefesini kontrol altında tutmaya çalışıyordu rezil oldum diyerek adamdan özür diledi adamın ağzı burnu zevk suyu içinde kalmışti.Adam helalinden çok memnun dudaklarını yaliyordu o kadar lezzetlisinki sabaha kadar seni boşaltıp yalamak istiyorum diyordu ama bacaklarını arasındaki sertlik artik canını yakmaya başlamıştı. yanına uzanmış adamı ayağa kaldırdı , kadın ve önüne oturdu admin çamaşırının üstünden ağzıyla başıni tutu ve küçük ısırıklar atmaya başladı adam ne yapıcağını kestiremiyor kafasını önüne doğru bastırmaya çalışıyordu ama rüya ellerini çektirdi uslu dur adam ben sevcem ve sen müdahale ediceksin dedi tamam dedi adam uslu bir çocuk gibi çamaşırını çıkardı elleriyle kavradı ve yavaşça dilini basin da gezdirdi sonra emdi içine çekerek ve bıraktı birden sonra tekrar ağzına aldı başını ve hepsini almak istedi tadı güzel geldi hımmm çok güzel tadi diyerek hızlıca sömürmeye başladı elleriyle etrafını kapladı ve ağzımın içinde ileri geri oynatınca adamın inlemeri artmaya başladı daha yeni başlıyoruz dedi usulca kadın ama admin takati kalmamış siktir çok güzel emiyorsun geliyorum dedi ve boşaldı kadın ilk defa ağzının içine boşalmıştı ne yapacagimi bilemedi ve lavaboya gitti. adamda arkasından bebeğim özür dilerim daha fazla tutamadım kendimi dedi özür dileme önemli değil dedi kadın gülümseyerek elini yüzünü yıkadı tam çıkarken adam onu kucağına alıp lavabodaki mermere oturttu bacaklarını aralayıp ellerini bacak arasına soktu oo çok ıslaksın benim için dedi kadın gülümsedi hınzırca evet senim için atıyor dedikten sonra adam erkekliğini basını kadinligina sürtmeye başladı yavaş yavaş basını soktu çok dardi ve deli ediyordu bu adamı hepsini kendini biraz daha bastırarak hepsini içime soktu kadın aniden bir çiğlik attı adam durdu çokmu acıdı dedi kadın kafasını hayır anlamında salladı biraz bekledi adam ve hareket etmeye başladı kadın bacaklarını beline dolamış iyice bir bütün olmuşlar inlemeleri çığlıkları duvara çarpıyor tekrar onlara dönüyordu sanki kadın en son kendini saldı ve sarsılarak boşaldı ama erkeği dahala deva ediyor onu ters çevirip lavaboya karşı domaltmisti içine harsızca giriyor çıkıyor kalçalarına tokat atıyordu kadın büyük bir zevkle inliyordu kasiliyor kalbi deli gibi atıyordu adam onu kucağına alarak yatağa yatırdı ve ters çevirdi daha sert istiyorum dedi kadın bütün edepsizligile "hay hay bebeğim ama sakin pişman olma? sonra dedi seni yırta yırta becericem" demesiyle kadın dahada tahrik oluyordu hızlanmışti, adam iyice en sonunda geliyorum diyerek sarsıla sarsıla boşaldı ve kendini yatağa doğru attı. Rüya ruhunun bedeninden ayrılıp tekrar bedeninine girdiğini hissetti ilk defa böyle duygular yaşıyor ,anlamlanıyordu vücudunun her zerresini hissediyor gözlerini açamıyordu büyüsünün bozulacağından korkuyordu her ikiside yavaşça gözlerini araladı kadın yanında yatan erkeğin terlemiş sırtına baktı kadın daha doymamıştı tekrar istiyordu adamı "..çok seksi görünüyorsun hayatım " diyerek adamı kendisine doğru çevirerek ata biner gibi üstüne oturdu ke dini geriye doğru atarak erkekliğini tekrar sertleşmesini istiyor ve kalçalarını oynatıyor zevk suyu icinde olan kadınlığını sürtüyor yuvarlak hareketler yapıyordu adam gözlerinin parildamasiyla o kara gözlere bakarak inledi ve kadını hiç anlamadan altına aldı ve çok sert bir biçimde içine girdi , kadın birden çığlık attı o şevkle bacaklarını omzuna aldı kalçalarını havaya kaldırarak ortaladı ve sert bir biçimde vurmaya başladı her vurduğunda kadının göğüsü kalkıyor kadın kendini kaybediyor inliyor basini sag sola saliyordu ve ismini sayikliyordu evet Kaan ... daha sert hadii ..Kaan himm adam vurdukca ses cikiyor daha da hirslaniyordu artuk ikisininde gucu kalmamisti kisa bir sure içinde ikiside nirvanaya ulaşarak bir birlerim üzerinde öylece kalmışlardı adam bir yandan saçlarını okşuyor bir eliyle'de göğüslerin üzerinden okşuyordu "inanılmaz bir kadınsın şimdiye kadar tanıdığım hiç bir kadına benzemiyor bağımlılık yapıyorsun " kadının gözlerinin içine bakarak söyledi ve sulu bir şekilde dudaklarını ağzının içine aldı emdi nefesini kesene kadar kadının sömürdü kalın dudaklarını rüya nefesiz kalmaya başlayınca onun iri vücudunun altında kıpırdayınca çekildi birden rüya nefes nefese "bebeğim nefes alamazsam seni sevemem ama dedi gülümseyerek "
Free reading for new users
Scan code to download app
Facebookexpand_more
  • author-avatar
    Writer
  • chap_listContents
  • likeADD