Rüya ciplak bir sekilde yataktan doğrularak yemek masasının yanına gitti erkeği banyodaydı bir kadeh viski doldurdu kendine daha yeni kendine geliyordu tutkulu bir sevişmenin ardından pencerenin yanına giderek karşındaki manzarayı izliyorduki arkasindan iki el ona sarilmis basini boynuna gommus derin derin kokusunu icine cekiyordu, bir yandanda kadını iyice kendine bastırıyor kadın kısa kısa inlemeye ve derin derin nefes almaya başlamıştı dilini ilk önce boynuna ordanda kulağına doğru yalamaya başladı aynı anda erkekliğini kalçalarına sürtüyordu kalfalarındaki sertlik git gide taş gibi olmuştu daha fazla dayanamayarak kadını o manzaraya karşı belinden bastırarak domaltmis ve kadınlığını sürtmeye başladı yavaş zevk sularını hissedince çok tahrik edici bir kadınsın dedi usulca kadının düzelterek ellerini acarak pencerenin pervazlarına kaldırttı tekrar kalçalarını kaldırttı belini koluyla baskı yaparak eğmesini sağladı bir yere kıpırdama hayatım dedim sadece nefes al diyerek yanından uzaklaştı ve kravatını alarak kadının gözlerini bağladı rüya heycandan kalbi deli gibi atıyordu simdi kalp kirizinden gitmezsem iyi diye geçirdi içinden birden farklı bir şeyle ona dokunduğunu hissetti ama anlayamıyordu ne olduğunu
" bebeğim seni hissetmek istiyorum"
"sabırlı ol sevgilim sadece hissetmeye ve zevk almaya bak"
sanki elindeki nesne tüy gibi birşeydi ilk olarak bacaklarında daha sonra belinin çukurunda ve en sonunda kalçalarında ve ordanda sırtına doğru geziyor onu iyice baştan çıkarıyor huylanıyor, gidikliyorduki bacakların arasından kalınlığına doğru ilerledi ve birden dudaklarını dilini kalçasında hisseti ve arkasından keskin bir acı bir sekilde ısırmıştı kalçasını ve hemen ardından ısırdığı yeri emerek ağzının içinde tutmuş diliyle daireler yapmıştıki gogus ucunu parmaklarıyla sıkıştırıyor ve tokat atıyordu sert değildi ama yumuşakta davranmıyordu rüya acıyla zevki yakın uçlarda hissediyor acı hissettiği yerden zevk almaya başlıyordu kadın nefes, nefese kalmış artik
"dayanamıyorum! seni içinde hissetmek istiyorum "
dedi adama inler bir şekilde hemde kıvranıyordu bacak arasından zevk sularının aktığını hissettiğin'de adamın şu sözleriyle irkildi
izmir'de yatağa uzandığında hep bunu hayal ediyordum sevgilim suanda cok seksisin ve bu görüntüyü izlemek istiyorum bana izin ver gozlerim doysun sana guzelim !!
Ve kadının karşısına tekli deri sandalyeyi
çekerek gözlerini baştan sırtına ordan bel oyuna ve kalcarina doğru indirdi en son kadınlığına bakarak dudaklarını yaladı sanki dünyanın en güzel tablosuna bakıyor gibi gözlerindeki pariltiyi ve atesi geziniyor ve kasiklarindaki rahatsizlik büyüyordu.yerinden sakince kalktı baştan gözlerini açtı kadının
..lütfen kıpırdama güzelim yerinden
..Kaan lütfen Kaan bırak beni artik
..tamam güzelim biraz daha sabir!
bacaklarının arasına girerek diz çöktü ve bacaklarındaki zevk suyunu yaladı sonra kafasını vajinasına gömdü baştan nazik nazik yaladı sanki dondurma yalar gibi yaladı daha sonra daha fazla dayanamayarak dilini içine sokuyor parmağıyla basını oynatılıyor rüyanın incelemeleri artik çığlığa dönüşmüş kendini Kaana teslim etmiş altındaki adama kalçalarına eşlik ediyor diğer elitlere göğüslerini sıkıyordu
... daha sert daha ..hızlı ..bebeğim.. ahhh çıldırtıyorsun beni ohhh ..evet ..evet geliyorum...kaan kaan
diyerek sarsıla sarsıla boşaldı kadın kendini Kaanın üzerine saldı kucağına alarak onu tekli sandalyeye oturdu adam ata biner gibi kucağına oturan kadın gözlerini kapadı kafasını boynuna koydu sonra bastan kucuk kucuk öptü adamin boynunu sonra hirslanarak emmeye ve isirmaya basladim adam hic bir tepki vermeden boynun da ona yer acmisti ellerini ensesine goturup saclarini çekiştirdi ve dudaklarini adamin kalin dudağına dayadı öpmedi dilini ilk once ust dudaginda gezdirdi sonra alt dudagina indirdi hem dilledi hem emdi adam agzinin icine inledi nefesini onun agzinda hissetiginde kadin dahada hirslandi parmaklarini erkekligine goturerek okşamaya başladı başını kavrayarak sıktı adam basını arkaya doğru attı kadının çok hoşuna gitti bedenini aşağıya doğru kaydirark erkekliğini ağzına aldı bir taraftanda testislerini avuçlayarak sıkmaya başladı ağzından çıkarttı dilinin başının çevresinde gezdirdi ,adamın inlemeleri artınca hareketlerini hızlandırdı ve başına kucuk ısırıklar atmaya basladi adamin erkekligi iyice taş gibi olmustu sonra ayağa kalkarak dediki
..tam olarak suanda istedigim kivama geldi bebegim
diyerek dudaklarını yalamaya başladı ve kucagina oturdu kendini geriye atarak hepsini icine aldi adam ellerini kalcalarina goturerek
..çok yoruldun bebeğim ben sana kiyamam
diyerek kalçalarını tutarak hava kaldırıyor aletinin üzerinde onu zıplatiyor alt karnina bastırıyor geriye doğru kaydırıyor sonra tekrar öne doğru çekiyor top gibi oynatıyordu rüya artik kendinden geçmiş
..aynı anda boşalalım bebeğim
..evet aynı anda ahhh
ikiside aynı anda mutluluğa ulaşmış nefeslerinin düzelmesini sakinleşmeye çalışıyorlardı .
cok acıktım sevgilim bir şeyler yiyelim artik çok yordum seni bebeğim küçük sevgilim benim bal dudaklım
diyerek servis tabağına meyve ve atistirmalik hazirlayak yatağa koydu yanina uzandi kendi elleriyle besledi kadinin bebegini besler gibi sevkatle bakti gözünün icine derin bir nefes aldi ve
..nerelerdeydin ey nazlı güzel sevgilim
...kim sakladı seni benden gecemi kara ayazmi kara kışımı gizledi senin kara gözlerini dudaklarını kalbini benden gitme artik benden bir adım bile öteye ey nazlı dilberim ruhumun gamzeli güzelim benim
diyerek Rüyanin dudaklarına bir buse kondurdu aşkla gözlerine baktı kadın adamın !
geç gelen mutluluğum huzurum aşkım benim diyerek tutkulu öptü adamını
onun olmayan yasak meyvesini kabinin ortasına yerleştirdi kadın hiç bir zaman çıkmamak üzere belkide hiç bir zaman kavusamicaktilar belkide bu gece ilk ve son olarak kalıcak bir daha ne arıcak nede soracaktı ama yinede sevmişti bilmediği bir çekimle anlayamadığı bir duyguyla ona çekiliyordu aklındaki bu düşüncelerle adama bir kez daha sıkı sıkı sarıldı sanki bu sonmuş gibi içine sokası geldi bebeğini çok hem çok
..bebeğim artık beraber duş alalım mı ?seni yıkama istiyorum.
..tamam sevgilim ama kucağında ama dedi kıkırdayarak
Kaan kucanina aldı Rüyasını banyoya gittiler .suyu açtı Rüyayi dahala kucaginda ellerini boynuna sardi kokunu doya doya cekti adam küveti hazirlarken şu dolunca yavaşça oturttu ruyayi jakuziyi çalıştırdı köpükleri döktü adam ve rüyanın arkasına geçti lifi alarak kadının ilk önce sırtını sonra kollarını bacaklarını yıkadı uzun sacları göğüslerini kapatıyordu büyük bir iştahla göğüslerine baktı .
..Himm tadını özledim dedi sanki yarim saat önce onları öpmemiş gibi ağzına aldı emdi sonra diğerini emdi ağzına aldı rüya kasildi geriye doğru attı kafasını ellerini omuzuna koyarak kendine doğru çekti adamı
..bebeğim hani beni yikicaktin ama
..napayım dayanamıyorum sana doyamıyorum bebeğim senim suçun ben seni masum masum yikicaktim ama göğüslerin boynun beni raydan çıkartıyor
kadın hınzır bir şekilde güldü ve göğüslerini salladı Kaanin gözünün içine bakarak
..canin yaramazlık yapmak istiyor galiba bebeğim
..sen beni tahrik ediyorsun bebeğim ama
yoksa seni cezalandirmak zorunda kalicam ama bebegim bak dedi kinayeli bir şekilde
..hım cezalandır beni o zaman bebeğim ben yaramaz bir kızım
.simdi değil canim onunda vakti var seni bacak aramdaki sertliğe inat yikicam giydiricem saçlarını kurutup koynumda öperek uyutucam bebeğim benim
dediğinde adam kadın allahım nasıl bir erkek bu kesin son sürümden kalma böyle bir çins varmıydı dünyada neden ben daha önce görmedim diye ayipladi kendini adam vucuduna su dokerken ayakta birden sarldi adama tum gucuyle onsuz senelere yillara inat ikiside yatağa geçerek adam onu gogusunde koynunda uykuya teslim etti.
Artik güneş doğmuş iki sevgili yatakta bir bütün olarak sarmaş dolaş uyuyorlardı güneşin yüzüne vurmasıyla kadın gözunü acti basi cok siddetli ağrıyordu nerde oldugunu idrak edemedi birden afalladi tavana bakti sonra bir el gogusunde bir elde kasiklarinda hisseti basini cevirdi allahim gercekmis dedi eliyle Kaanin yuzune hafif dokundu uyandirmak istemiyordu ama kendinede engel olamıyorduki kasiklarindaki eller oynamaya başladı, Rüya basını öptü adamin
.. günaydın bebeğim
..günaydın sevgilim
dudaklarından öptü kadının istekli
biraz daha cilvelesirsek az kalan vaktimizi ac ac göndermek istemiyorum seni kahvaltı yapalim bebeğim
kahvaltı söylediler odaya berber keyifli bir kahvalti yaptılar kadın oğlundan bahsetti adam kızından ama ikiside mutsuz evliliğinden bahsetmedi keyiflerini kaçırmak istemediler
askim daha seninle anlatacağımız konularımız var bebeğim ama senle bunları şuanda paylaşıp ne seni üzmek nede kendimi istemiyorum sen benim için çok değerlisin senin hep gülmeni istiyorum canim .
diyerek öptü sevdiği kadını Rüya adamın sözleri üzerine daha bir ihtirasli adamın dudaklarına saldırdı kucağına oturdu kollarını adamın boynuna doladı bastıra bastıra emdi dudaklarını dilini ağzının içine sokarak dillerini birleştirdi.
gitmem gerekiyor bebeğim ama seni bırakamıyorum bir türlü
ruya elbisesini giydi ayakkabılarını ayağına geçirdi adamını küçük bir öpücük konduracakken adam onu giyinmiş bir şekilde görünce tekrar saldırdı yatağa yatırdı dudaklarını ısırarak eteğinin içine ellerini soktu aladin arsız şekilde inledi bacaklarını açtı camasirini çıkartı burnuna götürdü derin derin kokladı ve
..Himm bu kokuyu çok özlicem camasirini vermicem dedi
...ama bebegim deme oyle dedi
yanaklarin kızardı çok seksisin şuanda
diyerek sert bir şekilde içine girdi kadının hızlı ve sert bir şekilde git gel yapıyor elbiseden taşan göğüslerini yalıyor dilliyor kalçalarını avucluyor bitmeyen hırsla sert şekilde vurduruyodu derinliklerine gidip geldikçe kendinden geçiyordu inliyor Kaanın sırtını tirmaliyordu kalçalarını kaldırıyordu hadi diye bağırıyordu en sonunda doruklara ulaşarak ikiside zevkle sona ulaşmışlardı.
sabah 8:30 hotelden çıkış yaptılar rüya son defa öptü erkeğine doya doya kokusunu icine çekti siyah jipin içinde kucak kucağa oturuyordular bir birlerini durmadan öpüyorlardı .arkalarından onlari takıp eden araban habersiz merkeze girdiler rüya evine yakın olmayan bir yerde indi çantasını koluna alsak evinin yolunu tutu kapiyi oglu acti
..annem seni çok özledim bir daha kiz arkadaşında kalma lütfen diyerek boynuna sarıldı.
..annecim bende seni cok ozledim tamama bende seni asla yanliz birakmam artik bebegim baban nerde ?kocasına seslendi ama evde yoktu. arkadaşıyla lokale gideceklerini dedi sana ulaşamamış anne bana öyle söyledi
Ruya çantasını eline aldı telefonuna baktı kapanmış şarjı bitmiş hemen jarja sokarak telefonunu bıraktı yatagin üstüne banyoya girdi bacakların arası sızlıyor göğüslerindeki bacaklarındaki ve morluklari görünce gülümsedi hemen hızlı bir duş aldı akşamı düşünürse banyodan hic cikamayacagini dusundu bornozo alarak camasirlarini giydi kirlileri sepete atyorken tangasinin olmadigini farketti sonra
ah Kaan benim arsız edepsiz sevgilim
diyerek gülümsedi ve gözünün önü ne tangasini bornuna götürüp koklamasi geldi birden bire kalp atışları hızlandı ateşinin yükseldiğini farketti
" kızım sakin ol dedi"
kendi kendine evde kahkalar içinde hem giyiniyor hemde oğluna sataşıyordu .Annesinin keyfli olması oğlanın çok hoşuna gitti oda gülmelerine cevap veriyor annesine şımarıyordu içli içli
" bu kadar sevişme yeter bebeğim "deiyerek yatakta onu gıdıklayıp son kez öptü ve kalktı yataktaktan telefonunu eline alarak bildirimler gelmeye başladı açtı. 5 cevapsız arama 6 adet mesaj vardı kocası mesaj çekmiş
ben canim yurt dışına çıkıyorum! 1 hafta yokum
kocası ara ara yurt disina cikiyor mal alıp satım işleri yapıyordu aslında çalışmaya ihtiyacı yoktu kadının ama bekarligindan beri çalıştığı için çalışmak iyi geliyordu ona kendi kendi dediki sevgilimle tatile gidiyorum diyemiyorda kalkmış iş için diyor dedi bana birde neyse dedi mesaj kısmına girdi
...okey yazdı gönderdi
ikinci mesaj kuzeninden di sevgili tarafından aldatılmış buhran içinde ilk iki ay gecirmis simdide kafasini dagitmak icin kendini ortamlara atmak istiyordu yanlis yolda dedi kendi kendine ama kırmadan uyarmaliydi bu aksam pamuklu pijamalarini giyip ogluyla uyumak istiyordu huzurlu bir sekilde
canim nerdesin? bu aksam bir seyler
yapalim dışarı çıkalım dahala uyuyor musun uykucu kalk artık ya
mesaj kısmına girerek
guzelim .üzerimde bir kırgınlık var grip olucam sanırım bu aksam beni affet!
yazarak gönder tuşuna bastı. annesi aramıştı ama hiç takati yoktu onunla konuşmaya simdi bir saat sonra aricam dedi kendi kendine sonra telefon çalmaya başladı arayan annesiydi açtı annesi yine sitem ediyor neden aramıyorsun sormuyorum vefasizlikla kadını itham ediyor hep yaptığı şeydi kadın içini geçirdi off anne ya dedi kendi kendine
anne rahatsızım biraz izin verirsen uyumak istiyorum
kızım neden böyle kendine dikkat etmiyorsun yapma böyle bende üzülüyorum anne üzülme lütfen artık ben iyyim sadece kırgınlık var lütfen abartma seni seviyorum annecim bende seni seviyorum kızım
diyerek telefonu kapattı mutfağa geçti kendine bir kahve oğlunada meyveli sut verdi televizyonu actilar kadin izlerken ağırlaştı goz kapalari koltukta uyuya kalmisti telefona gelen bildirimle gözlerini araladı oğluna seslendi ses yok !!
..oğlum nerdesin
Cocuk odasına girdi oğlu yatağında mışıl mışıl uyuyordu üzerini örttü saçlarına küçük bir öpücük kondurdu.Salona geri döndü saat gece yarısını çoktan geçmiş 02:30 nasıl bu kadar çok uyudum dedi kendi kendine ama akşam hiç durmadan sevişmişler çok yorgun düştüğünü anımsadı
gözlerinin ici parlamıştı.
mesaj kısmına girdi Kaan mesaj gelmişti
..Bebeğim nasilsin!
Dinlenebildimi ama ben seni çok özledim dahala Tekirdagdayim seninle beraber uyumak istiyorum şuanda yatagimizdayim hadi gel ama diyordu.
Mutsuz bir emoji eklemiş mesajın sonuna ah adamım dedi bende seninle beraber olmak istiyorum ama şartlar dedi içinden aslında şartlar uygundu ama gitmekte hem istiyor hem istemiyordu sonuçta akşam beraber tutkunun ve aşkın her halini ve onu yaşamışlardı bu tutku ve aşkın bu kadar hızlı bir şekilde yaşamak onu korkutuyor kalbini sıkışmasına neden oluyordu bu dusuncelergecjnden aklından mesaj kısmına girerek
..iyiyim bebegim sen nasılsın uyuya kalmışım bende seni çok özledim ama gelemem şuanda oğlumla kalmam gerekiyor ama yarın sabah beraber kahvaltı yapabilirz.
Diyerek mesajın sonuna ağlayan emoji ve bir kalp emojisi koyarak gönderdi mesajını
cevap gelmedi herhalde uyuyor dedi içinden bekledi bekledi cevap yok sabah olmuştu erkenden kalkarak duşa girdi kahvaltı hazırladı oğluna beslenme çantasını hazırladı ve servise verdi sonra iş yerini aradı senelik iznini istedi 20 günü vardı içerde o iside halleti bir hozu dahala telefonunda mesaj kismina girdi adamdan dahala bir haber yoktu acaba arasammi??
ama yok yüzsüzlük gormemislik gibi olur diye dusundu ama kendine engel olamiyordu onu çok merak edediyordu son görünmesine baktı mesajı cektigi son saati gosteriyordu. derin derin nefes aldı kafamı dağıtmam gerekiyor şuanda yoksa yanlış yapicam dedi. ve çok sevdiği yarim kalan kitabini eline alarak kendine bir bardak cay koydu cok sevdigi kis balkonuna gecerek bir dal sigara yakti tekirdagin guzel denizine karsi
..
.. O sırada KAAN
kadınını bıraktıktan sonra şoförü
..nereye efendim
..bir kaç telefon görüşmesi yapicam sakin bir yere çek ve beni yanlız bırak !
Sahilde limana inmişlerdi şoförün inmesiyle adam telefon numarasını çevirdi doktoru bağlanmasını bekledi fon müziğini dinlerken telefon bağlandı
kendini tanımladı ve karısının son durumunu sordu doktor şuanda uyutuyoruz krizleri devam ediyor unutkanlık ve olduğu yerde sallanma kendine zarar vermeye saçını basını yolmaya ve saldırgan bir halde olduğunu ve bu sebepten uyutuyoruz diyerek bir açıklama yaptı. Kaan ne gerekiyorsa yapın dedi ve her haftanın ilk günü rapor istiyorum diyerek telefonu kapattı durumu hiç iyiye gitmiyordu karısının kızını bile hatırlamıyor sadece içki ve saldırgan bir halde olgunu düşününce yurt dışına bir kliniğine sevk etmeyi planladı yoksa durumu daha kötüye gideceğini biliyordu annesinide hastalığının aynı olduğunu anımsadı ve kadını çok trajik bir şekilde ölmüştü. Doktor Kaani uyarmış genetik bir durum karısının sık sık kontrol edilmeli testleri yapılmalıydı Kaan kendini suçlu hissetmişti aslında onu her kontrolle gittiğini biliyordu ama karısının ilaçları icmedigini çok sonradan farketmiş ve evdeki hasta bakıcısını kovmuştu ama iş işten geçmişti kadının hastalığı ilerlemişti .kendinden vazgeçmişti ama kızını düşünüyordu annesiz büyümesini o krizleri görmemesini istiyor ve onun için bitmiş evliliğini sürdürmeye çalışıyordu cimcime diyerek telefonu arama tuşuna bastı kızıyla görüştü bol bol isyanlı sohbetlerinden sonra gülerek telefonu kapattı en zor görüşmesini en sona bırakmıştı Kaan ünlü bir şirketin sahibiydi ama karısının payı çok büyüktü sonuçta onun babasının şirketiydi tek kızdı ve babası ölünce herşey kıza kalmış ve klanın üzerine geçmişti kocasına devrederek haklarını pes etmişti ce bu kadar büyük bir şirketin alt yapısında kara para ve mafya vardı bunu öğrendiğinde kayınpederinin ağır fedakarlıklar yaparak kardeşlerini öldüğünü erkek oğlunu katlettiklerini söylemişti bir tek canı kızı kalmış ve o da annesine benzediğini çok dikkat etmesi gerektiğini uyarmıştı Kaan kayınpederini çok seviyordu ona büyük babalık yapmıştı ona onurlu bir hayat sunmuş ve yatağında bir gece kalp krizi geçirerek öldüğü söylenmiş üstü kapatılmıştı aslın da onu öldüren kızıydı ve bunu bir tek Kaan biliyordu babasının onun alkol almasına karıştığını düşünürek alması gereken ilaçları toz haline getirerek babasının yemeğine katmıştı Kaan bunun itirafını babasının gömdükleri o gece çok alkol aldığı gece itiraf etmişti hemde yuzunde bir gram pismanlik olmadan Kaan buz gibi bir suratla onu klinige yatirmis ve orda hamile olduğunu öğrenmişti 9 ay boyunca kadını klinikte kalmış kolları ayakları bağlı bir şekilde doğum zamanını geçirmişti kızını kucağına aldığında düzelir umuduyla Kaan umutlansada tam tersi olmuş kadın kızını red etmiş onu emzirmemiş ve nefret etmiş ona daha 10 günlük bebeğine zarar vermeye çalışmıştı Kaan son anda bebeği elinden almış tekrar kliniğe yatırmıştı kızı tam 4 yaşına kadar annesini bilmiyordu doğum gününe 1 ay kala kadın toplandığını düşünerek eve gelmiş kontrol altında kızıyla beraber kalmasına karar vermişti. Doktor evde iki hizmetli ve bir tane yakın korumayla kızını bırakıp iş görüşmeleri yapıyorduk taaki iki haftaya kadar yine sapıtmış ve daha beter duruma gelmişti.
Tekirdağın bir ilçesinde toplantıya gidiyordu yer altı dünyasında Kaan çok saygın ve sözü dinlen bir adamdı eski mafya babalarindan yaşlı Cafer ağayı yanına alarak eşsiz işlere imza atmışlar kendine bir yer edinmisti kayinpederinden sonra ismi saygıyla anılıyordu. Kır evine doğru ilerlerken patikadan ilerlediler eve girdiler yuvarlak masada oturan beş kişiye göz ucuyla baktı şartları konuştular ce eski kasketli adama direk
.. beni takip etirmeyi birakmazsani sizler
için kötü olabilir dedi sert bir yüz ifadesi
..addam bıyıkların altından gülümsedi
ve sevgilin çok güzelmiş ama dikkat et kara bacaklardan onun kocası
Kaan da soğuk duş etkisi bıraksana adamın söyledikleri yüzündeki ifadeyi değiştirmeden
... kapat o kârı kılıklı çeneni
..ışimi yapıcaz dedikodumu
diyerek masaya yumruğunu koydu .cafer ağa
sakin olun ağlar işimize bakalım anlaşmayı bozmayalım.
iki saat sonra toplantı bitmiş hotele dönmüştü . Kaan hızlı bir duş alıp yemeğe geçti aklında kara bacak ve rüya vardı bunları konuşmaları gerekiyordu kocası Kara Bacakmı
ilk işi rüyayı araştırmayı aslın da nasılda atlamıştı kadını yatağına kadar sokmuştu belkide ajandı onların adamıydı hotel odasında girdiğinde hasımı aradı kadını arastirmasini en detaylı bir şekilde emir verdi adamına hem duyacaklarindan dolayı endişeleniyor hemde çok merak ediyordu rüyanın detaylı hayatını söferine el hareketi yaparak çağırdı
..hotele derhal
..peki efendim
odasına çıkmadan önce bara uğradı sek viski söyledi 4 kadeh içtikten sonra sarhoş olarak odasına çıktı yatağa attı kendisine ve Rüyasına mesaj attı onun kokusuyla arzuları ayaklandı ama kadın gelmedi.
iki saat sonra hasımın telefonuyla kalktı rüyanın öz geçmesini dinledi kocasının kara bacakta olduğu kesin ama karısının bunla bir alakası bile olmadığını hatta kocasının mafya olduğunu bile bilmediğini ihracat işini yaptığını biliyor kocasının bir tane dostu olduğunu ona lüks bir ev aldığını ve kocasından bir tane kızı olduğunu öğrendi kocasını sekreteri olduğunu da ekledi.
...rüyanın haberi varmı peki kiz çocuğundan
...hayır efendim yok 2 sene önce şüphelenmiş rüya hanım pesine adam tutmus ama kocası daha fazla para vererek adamı kiralmiş ve masum rolu yapmis sizi aldatmıyor demesini sağlamış oylede şerefsiz efendim rüya hanımda vazgeçmiş artik kocasından 2 ay kadar annesiyle yaşamış ama oğlu yüzünden tekrar aynı çatı altına girmişler oğlunun piskolojisi bozulmuş tedavi ettirmişler doktor kayıtlarından bulunan bunlar efendim birde rüya hanım altı ayda bir gizli doktor kontrolüne gidiyor kimse bilmiyor en yakın dostları bile özel bir hastanede gizli tutuluyor çok uğraştım ama öğrenemedim efendim
..ne demek öğrenemedim hasım sen söylediğini kulağın duyuyormu ?
Diye haykırdı resmen telefonda Kaan bütün sinirleri bozulmuştu hastaymıydı kadın ve neden herkezden saklıyordu rahatsızlığını
..hemen araştırıyorsun gerekirse hastaneyi satın al hasım hastalığı neymiş öğreniyorsun?
..tamam efendim yarın haber veririm
ruya sabah kahvaltıdan söz etmişti ama Kaanin kafasındaki şüpheleri giderilmeden bir araya gelemezdi aralarına şüphe girmişti artik onunla görüşemezdi kalbi sızladı birden Kaanın iki kere yüzünü görmüştü bu kalp sızlamasi da neydi ?
sinirlendi kendi kendine....
...günler ,günleri kovaladı haftalara
bağladı.haftalar ,haftaları kovaldı aylara bağlandi Kaanın Tekirdag ve Izmır arası mekik dokuyor her geçen gün özlemi ve hasreti kadına büyüyor ve içinde kara delik oluşturuyordu. Hotel de kalmak yerine bir ev aldı Tekirdag dışında üzüm bağları olan bir çiftlik evi aldı içini siyah beyaz döşedi iç mimari seksi alımlı yirmi beş yaşında bir afetti alkollü fazla kacirdigi bir gece evde dosya unuttum bahanesiyle gelmiş Kaani ucuz yollarla baştan çıkarmaya kalkmıştı
kaan:
..eski ben olsaydım seni şurada şöminenin önünde bağıra, bağıra sikerdim
ama sen çok ucuz bir kadınsın sana alettim bile kalkmıyor o kadar iticisin defol evimden ..
mimar ağlayarak evinden resmen kaçarak çıkmıştı. Mayıs ayı bir gece kendine yenik düşerek rüyayı gizliden aradı rüya telefonu açtığında çok kalabalık bir ortamdan sesi gelmiş bir kaç dakika dinledikten sonra kapatmıştı içine salınan kıskançlık tohumlarını biçemeden adamını aramış ve nerde olduğunu öğrenmişti barda canlı müzik dinlemeye gittiklerini rüya hanımın çok sarhoş olduğunu ve ağladığını aktarmıştı adamı daha fazla dayanamayarak onu uzaktanda olsa görmem gerekiyor dedi Kaan bana konum atıyorsun oraya geliyorum yarim saat sonra Kaan başında şapkası siyah bir tişört ila fazla dikkat çekmeden admalarini bara dağıtmıştı temkinli olmakta fayda goruyordu kimse olmasın yanimda arka tarafa bir yere geçti Rüyayı çok net görüyordu, beyaz renk askılı kısa bir elbise göğüslerini dışarıda bırakmış bel oyuğunu tam oturmuş kalçalarında bollasan diz kapaklarinin uzerinde taban renk bir kovboy cizmesi giymisti tam bir peri kızı gibi uçuşan sacları aman allahım dedi ne kadarda güzelsin ne kadar çok özlemişim kara gözlüm benim bu gece ne olursa olsun benim olmalısın derken viskisini kaldırdı ve yek seferde başına dikti o sırada masada bir hareketlilik vardı rüya elinde bir kağıtla sahnenin önünen yaklaştı yanında kiz arkadaşı onun koluna girmis destek oluyordu ayakta durması için sallanıyordu ama çalıdansın dimi diyordu Rüya elini kaldırdı garsona işaret yaptı ve sahneye bir sise şampanya bıraktılar Kaan şaşırmıştı ne istiyorduk bu kadar inatla sahnede duruyordu derken şarkı çalmaya başladı
peradan seni seviyorum
senle ben siyah ve beyaz
senle ben sıcak ve ayaz
senle ben farklıydı biraz olabilir
senle ben geceyle gündüz
senle ben yağız ve güz
senle ben rakiyla mehtap olabilirdik olamadık
yağan her yağmur acan her bir cicek biz olabilirdik olabirdik olamadik
seni seviyorum seni seviyorum ve bu hiç bitmiyecek
bir yolu varmı bilmem ama sonu var bir olur dersen içim bahar
ister inan ister inanma seni çok seviyorum
seni seviyorum seni seviyorum
Kaanın gözünden bir damla yaş süzüldu anlamadan ruya olduğu yerden doğruldu masaya geçti gözlerinde yaşlar vardı ellerinin tersiyle silerek çantasını alarak dışarıya attı kendini arkadasi pesinden geldi ama onu gönderdi
Rüya yanlız kalmak istiyorum
nefes alamıyordu boğazında bir sürü düğüm oturmuş boğazını sıkıyordu bir adam yanına yaklaşıyordu tam karşısına geldi rüya eelrini kaldırdı bağırmaya başladı ama Kaan anlayamıyordu konuşmaları adam ona sarılmaya çalışıyor rüya itiriyordu adam gerileyerek onu yanlız bıraktı Kaan yumruklarını sıkmıştı adama atlammak için zor tutu kendini adamlarına haber verdi adamın işine baktılar Kaan yerinden ayrıldı yavaşça kadına yaklaştı Rüya birden burnuna tanıdık bir koku geldi derin derin nefes aldı arkasini dönmesine firsat vermeden biri kollarının arasına alarak ona sıkı sıkı sarıldi.
gel benimle Rüyam
..gelemem sen beni istemiyorsun
..bu hayatta en çok seni istedim gel rüyam lütfen 2 gun gel nefesim ol bırakma ellerimi terketme bu aptal adamı
rüya ayakta hülyalara daldım tekrar diye geçirirken siyah araba yanlarındaydı ve arabanın içine girmişlerdi doya doya öpüyordu kadını sanki kuru topraklardan serin sulara dalar gibi kana kana içmişti kadının dudaklarını hiç durmadan nefes alamiyormus gibi öptü aylarin intikamını alırmış gibi öptü kokladı rüyasını doya doya 'taki çiflik evine ulaşana kadar kucağında oturttu onu son ayrıldıkları gün gibi sevdi bebeğini kokladı boynundaki kokusunu ince parmaklarını avuçlarını öptü durmadan göğüslerine basini koydu öptü onları yavaş yavaş hiç durmadan arabadan inerken kucağında indirdi onu sanki bıraksa ellerinden akıp gidecek zanletti adam kadının o güzel yakıcı kara gözlerine bakarken kendine ve ona ne kadar haksızlık yaptığını bir kez daha anladı ve kendini nasıl affetireceginin planlarını yaparken bir yandanda rüyayı konuşmasına fırsat vermeden öpüyor seviyordu usul usul şöminenin yanındaki kanepeye yatırmış kadının elbisesini fermuarini aciyordu,