Şöminenin başında adamın kucağında arzu ve tutkuyla kıvranıyor onu daha fazla içinde kalbinde hissetmek, istiyor ama! yetmiyordu bir adamı daha nasıl çok sevecegini kestiremiyordu. Kaan
Kucağındaki kadını kalcalarindan tutup erkekliğini üstüne sert bir sekilde bastırırken ani bir zevkle ahh!! diyerek içini çekti kadın
artik inlemeleri çığlığa dönüşmüştü kalbi ağzıyla kasıklarinda atıyor kadınlığının git gide büyüdüğünü hissederken adam onu arkaya doğru yatırdı sağ gögüsünün basini ağzına almış homurdanarak emmiyor ve basını dişliyordu hepsini ağzıma almaya çalışıyordu bir aliylede sol göğsünün başını tokatliyordu kadının tamamıyla teslim olmuştu bacaklarını beline dolamış içinden çıkartmadan onu ayağa kalkarak onu yerdeki siyah peluşun üstüne yatırdı yavaş yavaş içinden çıktı kadının karşına geçerek
..çok güzelsin bebeğim kusursuz çizilmiş bir tablo gibisin..
Rüya ne oldugunu anlayamadan adama saf saf baktı yarim kalmisligya bacaklarını bir birine kapatarak kasildi
..gel buraya neden karşıda duruyorsun canim??
..biraz seninle oynamak istiyorum daha yeni başladık !
sözlerin ardından kadın iyice affaldi korkmaya başlamıştı çırılçıplak karşısında duran adama baktı ve gözlerin de aşkı bulmaya çalışırken farklı bir şeyler gördü...
..ne istiyorsun Kaan
..seni sadece seni istiyorum .Rüyam
..Gel o zaman bebeğim
..Kalk sevgilim beni takip et seni farklı bir yere aşk mabedimize
..gömleğimi giy üşütmeni istemiyorum yavrum bana lazımsın hem çok
kadın yerinden kalktı siyah gomlegi ustune gecirdi .Kaan hem opuyor hemde dugmelrini ilikliyordu parmakları bir birine kenetlendi ve çiftlik evinin alt mahzenine doğru merdivenlerden asğya doğru inmeye devam ettiler iki kat aşağıya inicektiler 1 katta sarap ve alkol mahzeni vardı. Kaan sürekli viski içtiğini anımsayan Rüya yıllanmış şarap fıçılarını ve binbir çeşit alkollerin yanından geçerken şaşkınlıktan agzi acildi bu kadarini beklemiyordum cok fazla muntazamli bir sekilde dekore edilmis tadimlik masa bile kurulmustu mahsende acaba bende once kimi getirdi buraya burda sevişti belkide masada kadının çıplak vücuduna sarabi dokerek fantezi yapmıştır kesin dedi ve içinde birden büyümekte olan kıskançlık ve hiddetle adama çıkışacakken merdivenlerde 1 kat daha aşağıya doğru inmeye başladılar uzun koridor ve üç tane büyük kapı görüldü birinci kapı kırmızı renge boyalaydı ikinci kapı mavi ve üçüncü son kapı ise siyahtı Kaan pembe kapının önünde durdu Rüyanın ellerini tutarak
..bebeğim sana odaları tek tek gezdirecem hepsini görmeni istiyorum ondan sonra hangi odada nasıl sevişmek istediğine senin karar vermeni istiyorum.
Rüya çok sasirmis ve heyecanlanmıştı nasıl bir adamdı bu sırf sevişmek için üç tane oda yaptırmıştı kesin sapık ya da hasta bir ruhu var diye aklından geçti ama artık çok geçti adamın uğruna girmiş ve ona doğru hızlı bir şekilde çekiliyordu. ona karşı demirin mıknatısa çekilir gibi git gide bir olmaya başlamıştılar
Ruya derin bir nefes aldi pembe kapının tokmagini çevirdi kapı yavaş yavaş açıldı içeride duvarlar yesile boyanmis büyük bir yapay ağaç ve iki kisilik buyuk bir salıncak vardı tavan gökyüzüne boyanmış sanki tavanda değilde dışarıda gokyuzune bakıyor gibiydin sağ tarafta çok büyük bir yatak vardı yatak pembe bir tülle kapli bir tane büyük askılık vardı ve eski zaman kıyafetler vardı korseler bustuyerler uzun ve kısa eski döneme ait kıyafetler ayakkabılar bile vardı sanki oda masallardan firlamis gibi döşenmiş hiç bir detay atlamamıştı Rüya heycanla parmak üstün de yükseldi başka türlü Kaana erişemiyordu Kaan heybetli güçlü bir adamdı.
..Sen nasılda mükkemel bir adamsın ya
..Acele etme bebeğim diğer odaları da görmeni istiyorum hepsini seni düşünerek arzulayarak hayal ederek yaptırdım bebeğim lütfen devam edelim benim daha fazla sabrım kalmadı .
derken, gömleğinin bittiği yere gözleri kaydı tam kalçalarının altında bitmiş kalcalarinin yanaklari görünüyor daha fazla dayanamayarak bir şaplak attı arkadi dönük olan kadına hırsla dönene Rüya
..yaramazlık yapma bebeğim biraz daha dayan lütfen
kadının hareket eden dudaklarına bakarken adam dudaklarını yaladı harsizca Rüya kapıya dogru ilerledi ve mavi kapının önünde durdu kapının tokmagini çevirdi içeriye adım attı ve şaşkınlıktan ağzı açık kaldı elleriyle dudaklarını kapatti
duvarlar kırmızıya boyanmış içeride sadece siyah çok büyük bir yatak vardı ve yatak siyah nevresimlerle kaplanmış insanin kanı
çekiliyor ve ihtiras içinde hissediyordu sanki oda mistik bir sekilde insani büyülü yor ve aşka davet ediyor gibi kokuyordu her yerde siyah mumlar ve şamdanlar köşeler de duruyor alaca kadınlık yapıyordu odayı sani aska davetiye çıkarıyordu resmen ici gıdıkladı kadının bacaklarının arası tekrar sızlamaya başlamıştıki siyah odada ne var diye coşkuyla arkasını dönerek Kanın ellerini tutu ve kapıdan çıktılar ve siyah kapının önünde durup tam elini atacakken Kaan durdu onu basını yukarıya doğru kaldırdı göz göze geldiler kanın gözündeki parlama
Kanun çok hoşuna gitti ne kadar heyecanlandığını ve istekli olması onu çok etkiledi
..bebeğim bu siyah oda biraz senin algılarını zorlayabilir o yüzden sakin olmanı ve benim hakkımda kötü düşünmeni istemiyorum ve beni sapık ve majozajik olarak adlandırman kalbimi kirar bilmeni istiyorum bunlari dusunerek bu kapidan iceriye girmelisin ben bu odaya tutku ve ask oyunlari odasi olarak adlanırdım sevgilim benimle oyun oynamak istiyormusun
rüyanın heyecandan dili damagi kurumuştu
..tamam bebegim ben hazırım hadi girelim beraber oyun oynarsa belkide evcilik ya da saklambaç ben oyun oynamayı zaten cok seviyorum
diyerek cilveli bir şekilde kalçalarını sallamış tiki Kaan daha fazla dayanamadı onu kapıya doğru sıkıştırdı ve üzerine anandı bütün vücudunu yapıştırmış sürtüyordu dudaklarına saldırdı birden ve dilini cikarark tıpkı dondurma yalar gibi yalamaya başladı Rüya ağzının içine inledi birden adam dahada horlandı onu kıvamına aldı ve bir eliyle kapını tokmagini çevirdi kadını yere yavaşça saldı ve onu olduğu yerden bedenini çevirdi ne kadar bırakması güç gelsede dudaklarını bıraktı kadın gözlerini actigind oda uc parcaya bölünmüş ve hepsinden daha büyüktü bo oda ilk o dikkatini cekmisti tamamiyla o da siyah ve beyaza boyanmis sag duvarda kirbaclar zincirler kelepceler goz banlari seks aletleri vardi sol suvarda ise göz bantlari ask salincagi seks oyuncaklari ipler ve viblatorler envaiyi cesiy seks malzemelleri vardı . Ruya o kadar tuaf olmuştuki sanıklı seks stopta geziyor gibi hissetti kendini ve ne kadar olgun bir kadın olsada yüzü kızarmaya başladığını ateşinin çıktığını hissediyordu hep aklımda acaba bunların hepsini benim üzerinde denemek isytiyormu gercrktrn diyerek nasil bir haz alacagini cok merak ediyir ve yanip tutusuyordu Kaan ise kadini gözleriyle takip ediyor nasıl bir tepki vereceğini kestirmeye çalışıyordu Rüya pek anlayamadı bir oyuncağın önünde durdu
..sevgilim bu oyuncağı nasıl kullanıcaz pek anlayamadım ? yawrum
diyor bir yandanda kıpırdamasana engel olamıyor parmağını aletim üzerinde gezdiriyordu
..bu alet için seni baştan hazırlamam gerekiyor canim kiayfetlerini giymen lazim !
Diyerek onu diğer bölmeye götürdü orda binbir çeşit kostümler vardı kedi kiz hizmetçi kıyafeti vücut çorapları takımlar iç çamaşır fantezisi gibi rengarek cümbüşü vardı
..peki hangisini giymem gerekiyor sevgilim bence vücut çorabı olabilir ama nasıl giyeceğini kestiremiyorum hiç daha önce boyle kiyafetler giymedim
..ben seni kendi elimle giydiricem bebegim rahatlaman gerekiyor ic bunu yawrum
bir kadeh şarabı uzattı Rüya ya hiç tereddüd etmeden büyük bir yudum aldı kaldin zaten dili damağı kurumuştu . Kaan kadının elindeki kadehi aldı sehpanın üzerine bıraktı ve Rüyayı kendine cekerek yavasca ve buyuk bir iştahlı üzerindeki gömleğini düğmelerini sökmeye başladı ve usulca kadiniyla konuşmaya başladı.
..6 ay bana koca bir asir gibi geldi seni gormeden sana dokunamadan seni uzaktan izlemek cok zordu bebegim.
..neden bu kötülüğü ikimize de yaptın seni bu kadar yil beklemişken,
dedi kadın
.. ama yapicak bir seyim yoktu hiç bir gerçeği bilmiyorsun küçüğüm herşeyi zamanı gelince anlatcam ben sana güven bana tatlım
diyerek gömleğin son düğmesini de açarak omuzlarından aşağıya sıyırdı gömlek yerle buluştu Kaanın deniz mavisi gözleri tıpkı karadenizin hırçın dalgaları gibi karardı ve büyüdü altı aydan beri her gecesi ve sabahı aklında olan kadın karşısından çırılçıplak kendini tamamıyla ona sunmuş olarak karşında gözlerinin içine bakıyordu Kaanın kalbi sanki kurulmus bir saatli bir bomba gibi her an patlicakmis gibi atıyordu kadınında ondan hiç bir fakı yoktu sanki yaprak gibi titriyordu Kaan birden kendine geldi hipnoz olmuş gibi bakıyordu kadını tahta iskemleye oturtu bir eliyle baştan topuklarını eline aldı çorabı yavaşça geçirdi sonra diğer bacağını onu belinden tutarak ayaga kaldırdı göbeğinden yukarıya doğru çekti vücut çorabı siyah renkte dantelli göğüs uçları ve bacak arası açıkta idi rüya istemsiz bir şekilde dudaklarını yaladı adamı gözleriyle takip ediyor al önünde eğiliyor geniş sırtını belini gördükçe ici eriyordu dokunmak istiyordu ona ama ona neler yapıcağını ve içindeki o karanlık adamın fantezilerinize çok merak ediyordu sabri taşmak üzere olduğunu anladığında önünde eğilmiş olan adamı istemsizce sırtına ince uzun parmaklarini geçirdi Kaan istemsizce tahrik olarak cezbedici sesiyle güldü ve
.. bebeğim sabırlı ol biraz az kaldı bak, bitti işte ayakkabılarını da giyelim ama uslu bir kiz ol tamamı bebeğim
diyerek geriye çekildi ve tam karşısındaki kadına gozlerini dikti sanki hic birsey yapmadan bile onunla gozeriyle sevismeye baslamisti bile adam
..çok seksisin siktir
diyerek kadinin dudaklarını diliyle gezdirdi sonra üst dudağını emdi ve işaret parmağını dudaklarında gezdirdi onu ayağa kaldır ve oyuncağın yanına getirdi
..nasıl çalışıyor bu bebeğim
..simdi yavrum sen bunun üzerine yatıyorsun ve ben senin ellerini ayaklarini kelepçe ile bağlıyorum.sonra sen kendini tamamıyla benim ellerime bırakıyorsun tatlım!
oyuncak yuvarlak bir çemberi andırıyordu tıpkı bir geminin dümeni gibi kendi etrafinda dönüyordu Rüya çok heyecanlanmıştı
yavaşça uzandı adam kollarını ve sonra kucuk ayaklarini kelepceledi iki adım geriye gitti ve yavaşça dümeni çevirdi boşta kalan göğüs uçlarına eline aldığı sprey tatlandırıcı köpüğü sıktı ve daha sonra üzerine eğildi diliyle kremayı yaladı sonra basını ağzına alarak emdi tıpkı çocuğun annesini emdiği gibi bir eliylede göğüslerin üzerini bastırdı kadının inleme sesleri artmaya başlamıştı bir elini bacakların arasına daldırdı yavaşça klitoris okşamaya basladi orta parmağını bastırdı içeriye doğru ıslanan parmaklarını cikarark kadının gözlerinin içine bakarak yaladı
..hımm tadını çok özlemişim kara gözlüm
..Kaan çöz beni artik seninle bir bütün olmak istiyorum lütfen
derken yalvaran gibi ses çıkarması Kaanın içini gıcıkladı
..Daha erken bebeğim seni sevmese doyucam ondan sonra cozucem kelepceleri
derken onu ne oturdu ve kafasını bacaklarının arasına yerleştirdi ber taraftan yalıyor bir tarafta emiyordu içine çekerek diliyle daireler çiziyordu sanki iki yaşında çocuğun elma şekerini yalar gibi hem sesler çıkartıyor bir yandanda
çok tatlı çok özledim ben onu diyordu artik kadının taakati kalmamış çığlıkları ve inlemeleri bitmişti ayakalarini ve bacaklarını kasarak rüya zirveye ulaştığında kaanin ağzımın içine boşalmıştı Kaan agzinda zevk suyuyla beraber dudaklarını hem yalıyor hemde fermuarını açıyordu Rüyanın gözünün içine bakarak üzerine uzandı ve kelepçeleri söktü sonra onu kucağına alarak yatağın ucuna oturtu.
bacaklarını ac bebeğim
ruya dahala o yoğun boşalmanın hissiyle bacaklarını kapatmıştı bacaklarını açtı Kaan onu kendine çekerek ilk olarak parmaklarıyla oynadı tekrar dahala çok ıslaktı
..şımdı oldu içine girebilirim artik
diyerek basını üstünde gezdirdi saha sonra yavaşça itirdi Rüya yoğun hazdan dolayı çığlık attı dudaklarını ısırarak kaan büyük elleriyle göğüslerini avuçladı kadını kendine doğruiyice çekti ve belini yukarıya doğru kaldırdı hızlı bir şekilde içine girmeye başladı hızlandıkça odada sesler yankı yapıyor kaanin bedeni kırbaç gibi rüyayı vurup geçiyor haz dalgasında kadın eriyip bitiyordu artik bu şekilde rüya tam üç kez boşalmıştı ama kaan dahala devam ediyordu kaan onu ters çevirdi kalçalarını yukarıya doğru kaldırdı köpek şeklinde oturtu ve uzaklaşarak arka bölmeye gitti geri geldiğin de elinde kırbacı andıran bir alet vardı rüya çekindi
...bebeğim korkma ve cekinme ben senin canını acıtmıcam güven bana bu zevki tatmanı istiyorum
..tamam güveniyorum bekliyorum
kırbacın ucundaki puskulde 3 numara yaziyordu bastan pukulu belininin ortasinda gezdirdi ici urperdi kadının kalcasinin tam sivri olan yerine hafif vurdu kıraçtan şak diye bir ses çıktı rüya kendi ona doğru attı canı biraz acimisti ama inanilmaz derecede zevk almisti sonra diğer yanağına bir kere daha indirdi adam tekrar ona doğru atıldı ve bacak arasında zevk suyunun aktığını gördü adam bu sırada inanılmaz derecede inlemişti onun inlemesi Kaanın iyice yoldan çıkartmış elindekini bırakarak çok sert bir şekilde içine girmişti ve ağzından bir yandan küfür ediyordu rüya anlayabildiği kadarıyla ..
...seni sabaha kadar bu şekilde yapicam doyuracam sensiz olamam ben artik hayatta seni bırakmak ah ahh offf geliyorum
diyerek kaan sonunda boşalmıştı kendini yan tarafa bıraktığında rüya resmen ben senin ruhundan ayrılıp tekrar girdiğini hissetti böyle bir zevke ve organz olammisti çok farklı ve değişik duygular hissetmiş farklı bir boyuttan geçmiş gibi olmustu. eli ayağı boşalmış gözlerini açarak yanındaki adama baktı kafasını çevirdiğinde adamın gözlerinin bir damla yaş aktığını gördü
..ne oldu iyimisin neden ağlıyorsun yawrum
diyerek sarıldı erkeğe
..ben çok mutlu olduğumda gözlerimden yaş geliyor küçüğüm sorun yok canım içi
diyerek dudaklarına küçük ce çok anlamlı buse kondurdu kadın boynun altına kafasını yerleştirerek derin derin kokladı adamını
seni seviyorum adam
bende seni seviyorum kadınım
diyerek uykuya yenik düştüler ikiside....