bc

SEV

book_age16+
893
FOLLOW
2.8K
READ
possessive
fated
comedy
mystery
realistic earth
childhood crush
friendship
school
spiritual
naive
like
intro-logo
Blurb

Samira: Sen kör ben dilsiz nereye varacağız böyle Çakıl bir ses versen bir kez görsen beni. Kalbim senin için çırpınırken böyle bekliyor olmam çok acımasızca.

ÇakılGürel: Bak kimsin nesin bilmiyorum ama şu siktiğimin telefonu tekrar öterse önce onu sonra da seni bulur aşağı atarım. Yazma kızım. Uyuyorum anasını satayım.

Gördüğüm mesaja şaşkınlıkla bakarken sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Mesajıma cevap verdi diye sevinebilirdim evet ama şuna bir bakın, öküz bu çocuk resmen!

chap-preview
Free preview
1
Elimdeki çileği son kez ısırıp önümdeki telefona baktım. "Allah belanı versin Çakıl. İçtiğin o içkiler bir tarafından çıksın da tekrar içeme inşallah." gözlerimi devirip sayfayı kapatırken gülerek bana bakan arkadaşıma döndüm. "Eva, çocuğa ettiğin beddualardan kitap olur farkındasın değil mi?" "Alya deliriyorum burada farkında mısın? Yanındaki kızları sen gördün." "Arasana." basit bir fikirdi. Ama yüreğim ağzıma geliyordu her seferinde. "Yok ya kırk sefer aradım artık açmıyor." telefonunu gizli numaralara kapatacaktı neredeyse aradıkça arayasım geliyordu ama konuşmaya cesaret edemiyordum ne yazık ki. "Mesajlarına da cevap vermiyor ki. Kendi kendinle savaş verdiğinle kalıyorsun." "Belki cevap verir diye sürekli farklı hesaptan yazıyorum. Bir insan hiç birine mi dönmez ya cidden. Sesini duymakta yetiyordu önceden ama şimdi uzakta dayanamıyorum." Aylar önce Alya ile birlikte geldiğimiz Ankara'da üniversite eğitimimizin ikinci yılını tamamlamıştık. Sevdiğim insanın kilometrelerce uzağımda olmasını geçtim bir kez bile yüzünü gerçek manada görememiş olmam üzüyordu. Sesini duymak rüyalarımda sarılmak yetmiyordu artık. Kokusunu bilmeden özlüyordum ve dayanılmaz bir histi bu. "Son kez yazacağım diğer hesabımdan. Dönmeyecek yine zaten ama şansımı denesem ne olur ki yüzüm gözükmüyor zaten." "Bir insan iki hesap niye kullanır zaten anlamıyorum?" üzerindeki bol tişörtü çekiştirip mutfağa gidince telefonumu aldım tekrar elime. Korkuyordum aslında ama ne kaybederdim ki? Daha ne kaybedecektim ben ben olmaktan çoktan çıkmamış mıydım? Geceninarkadaşı: Merhaba, görmeyeceksin yine biliyorum ama, Geceninarkadaşı: Küçük bir umut benimki Geceninarkadaşı: Bir kez görsen ya sana olan sevgimi?

editor-pick
Dreame-Editor's pick

bc

O KIZA ŞİMDİ BAK

read
4.1K
bc

KIRIK ANILAR MAHZENİ

read
1.7K
bc

Zor Ajanlar

read
1K
bc

GECE GÜNEŞİ

read
2.2K
bc

PRENSİN KORUMASI

read
8.7K
bc

KARANLIĞIN GÖLGESİ

read
2.5K
bc

GİZ

read
6.8K

Scan code to download app

download_iosApp Store
google icon
Google Play
Facebook