bc

KEHRİBAR (HÜKÜM 2)

book_age18+
5.9K
FOLLOW
78.2K
READ
alpha
opposites attract
dominant
mafia
bxg
serious
like
intro-logo
Blurb

“Güvende olmadan rahatça bir uyku çekebileceğimi mi sanıyorsun?”

“Rahatça uyuyabileceğini kim söyledi? Ben nasıl rahat uyumayacaksam sen de uyuma. Bir gözün açık olsun.”

“Benden korktuğunu bu kadar belli etme,” dedim gülerek.

“Senden korkan kim?” derken sesi oldukça sert çıkmıştı. “Peşinde bir ordu var farkında mısın?”

“Ben de onu anlamıyorum zaten. Beni yakaladın. Ne diye ortaya almıyorsunuz ki? Hedefiniz bu değil mi?”

Masanın arkasından çıkıp üzerime doğru geldi. Akşamdan beri benim ona yaptığım gibi o da beni etkisi altına almaya çalışıyordu. Onunla başka şartlar altında tanışmayı dilerdim. En azından bir düşman değil de dost olabilirdi. İşte o zaman üzerinde tüm hünerlerimi kullanmaktan çekinmezdim.

Karşıma geçti, yüz yüzeydik. Hatta gereğinden fazlaca yakındık. Boğazıma takılan nefesimi vermeye çekindim.

“Sen benimsin,” dedi. “Seni kimseyle paylaşmaya niyetim yok.”

Kelimelerle dans mı ediyordu yoksa beni etkilemeye mı çalışıyordu anlayamadım. Eğer ikincisiyse başarılı olduğunu söyleyebilirdim. İnsanın düşmanı da bu kadar yakışıklı olmamalıydı be!

chap-preview
Free preview
TANITIM
Peşindeki adamlardan kaçarken bir başka adamın kucağına düşmek hesaplarında yoktu. Babasının ölümüyle sarsılan yer altı dünyasını karşısına almak pahasına şifreyi yok etmişti. O bir taş ustası, sanatkardı. Babası yaşarken şifreyi iki parçaya bölmüştü. Bir kısmını kolyeye, bir kısmını babasına hediye ettiği tespihe... Şimdi herkes onun peşindeydi. Tespih kayıptı ve hayatta kalmak adına iki parçadan oluşan kolyeyi de babasından duyduğu isimlerin çocuklarına vererek kendini güvence altına almıştı. Yakalanırsa ölecekti. Yakalanmadan önce tespihi bulmalıydı. Tespihi bulduktan sonra kolye parçalarını geri alması zor olmazdı. **** “Para ve güç kimin elindeyse onun sözü geçer. Para da benim elimde güç de...” Öfkeli gözlerini Şahin Ömerli'nin elinde çevirip durduğu tespihten alamıyordu. “Amar Ağa yaptıklarını bilseydi yüzüne tükürürdü,” diyerek yere tükürdü. Şahin kendisine göre ufak tefek görünen kadına gülümsedi. İnsanı etkileyen gözlerine kapılmamak imkansızdı. Karşısındaki küçük kadın yer altı dünyasının en güçlü adamının kızıydı. Ve herkes onun elinde olduğu iddia edilen şifrenin peşindeydi. Kendisi de dahil... “Babam yerini bana teslim ederken bunların olacağını öngörmeliydi,” dedi alaylı bir sesle. Aşireti abisine, yer altını kendisine teslim ederken bunların olacağını hesap etmiş olmalıydı. Amar Ağa asla yaş tahtaya basmazdı. *** Bir kolye... Bir taş... Bir sır... Pek çok kişinin hayatının dönüm noktası olacaktı. Şahin ve Şehnaz, Ferhad ve Leylan... Hepsinin kaderi kehribar taşlı kolyede birleşiyor.

editor-pick
Dreame-Editor's pick

bc

BARUT KOKUSU

read
10.3K
bc

SAKIN SEVME

read
2.4K
bc

Patika

read
6.4K
bc

EFRUZ ŞAHSUVAR (TÜRKÇE)

read
6.7K
bc

Gökten Düşen Aşk

read
2.3K
bc

Geceler Kadar Siyah

read
16.7K
bc

Bir Dizi İz (2. Kitap)

read
1.3K

Scan code to download app

download_iosApp Store
google icon
Google Play
Facebook