6. Bölüm

757 Kelimeler
Saat yediyi on geçe çalar saat çaldı ve hiç düşünmeden duş almak için yataktan kalktım. Giyindim, cep telefonumu, cüzdanımı alıp mutfağa indim. Oradan geçerken bir ışık gördüm ve Katy çalışmaya çoktan başlamıştı. "Günaydın," diye fısıldadı bana. "Günaydın," "İlk gün için iyi şanslar diyorum sana." "Çok teşekkür ederim Katy" Mutfakta kahvaltı ettim ve ders başlamadan yarım saat önce evden çıktım. Sınıfıma gittim ve zaten yaklaşık on öğrenci vardı. Nereye oturacağıma bakıyordum. Aptalca görünebilir, ancak böyle bir kararın hayatınızı nasıl değiştirdiğini bilemezsiniz. Nereye oturduğunuza bağlı, biriyle ya da diğerleriyle bir araya geleceksiniz ve bu kesinlikle gelecekte sizi, partnerinizi, arkadaşlarınızı, hatta işinize damgasını vuracak. En arkada sağ tarafa oturdum. Yavaş yavaş sınıf doluyordu, Sonradan gelenler ilk gelenlerin yanına oturmak zorundaydı. Sıramın diğer ucunda uzun boylu, bir sarışın oturuyordu, sonra da diğer tarafa başka biri geldi. "Merhaba, Nasılsın? Benim adım Enzo," dedi ve elimi sıktı. "Merhaba Alex," Sarışının hakkında hiçbir şey bilmiyordum, sadece fiziksel olarak oyuncak bir bebeği andırıyordu. Hayatımda gördüğüm en güzel gülümsemeye sahip olduğuydu. Sarı saçları, burun çevresinde küçük çilli çocuksu bir yüz, orta kıvırcık saçlı, mavinin en güzel tonuna sahip gözleri, mükemmel dişleri, çok küçük göğüs ve kot pantolonla harika görünen yuvarlak ve şımarık bir kıçı. Derse konsantre olmak benim için zordu, gerçekten iyi başlamıştı. Hemen yanımda o harika kızla yıl daha güzel, daha eğlenceli geçecekti. Ders bitince kalktık ve Enzo ile birlikte diğer dersin başlayacağı yere geçtik. Beş dakika sonra hemen öğretmen geldi. Enzo ile iyi bir ilişki kurmuştuk. Kafeteryada birlikte öğle yemeği edik. "Gözlerin sarışından düşecek. Kör olacaksın." Dedi aniden. "Yoksa ona nasıl baktığını fark etmediğimi mi? sanıyorsun." Ne diyeceğimi bilemedim. "Evet, iyi" diyerek saçmalayarak geçiştirmeye çalıştım. "Bir kız arkadaşın var mı Alex?" "Şehir de vardı bir şeyler ama gelmeden önce ayrıldım." "O zaman yok. Üniversitede en iyisi bekar olmak. Buradaki kızlara bak. Hepsi harika. Burada nerede yaşıyorsun?" "Şey, buraya yakın bir evde bana bir oda kiraladım." Tam o sırada, bizim yanımızda oturan sarışın kız geçti, uzun boyluydu, çok zayıftı, dudağında bir piercing vardı ve omuzunda ve sol kolunun her tarafında büyük dövme vardı. Dar kot pantolonu kalçalarını pek yormuyordu ama sıska olduğu kadar, attığı her adımda beyaz kolsuz bluzunun üzerinde tehlikeli bir şekilde zıplayan etkileyici memesi vardı. Enzo ve benim donup kalmamıza neden olan delici yeşil kedi gözleriyle bize baktı. Yanımızdan geçerken şaşkınlıktan pek tepki veremedik. "Merhaba..." dedi utangaç bir sesle. Bizde merhaba dedik. "Göğüslerinin ne olduğunu gördün mü?" dedi Enzo. Sessiz kaldım. - Onları nasıl görmezsin! Hadi, hadi sınıfa gidelim, çünkü geç kaldık. Birkaç saat daha ve ilk günü bitirdik. Birkaç gün içinde bize iki erkek daha katıldı. Marco ve Carlo. Biz konuşurken, dövmeli sarışın yanımıza geldi ve bir nevi grubun komedyen rolünü üstlenen Enzo'nun esprilerine çok güldü. Cuma günü, dersten sonra öğle yemeği yemek için kafeteryada buluştuk, ben de dövmeli sarışına yaklaştım. Merhaba, nasılsın benim adım Alex. Merhaba benim adım da Karina... "Memnun oldum," Sonra Enzo ve diğerleri de bize katıldı. İlk hafta sonunda arkadaş grubum oluşmuştu. Enzo biraz elebaşımızdı. Şarkı söyleyen, lider olmayı seviyordu ve rolünden memnun olduğu açıktı. Marco daha sert bir görünüşe sahipti, kasaba çocuğuydu, benim gibi iri ve güçlüydü ve onun çok iyi bir insan olduğunu görebiliyordunuz. Carlo ise içimizdeki en utangacımızdı ve neredeyse hiç konuşmazdı, ama söylediğimiz her şeye çok dikkat ederdi; ve son olarak, Karina vardı, çok sessiz ve içine kapanıktı ve ağzımdan çıkan her saçmalığı dinlerken yüzünde her zaman bir gülümseme vardı. İlk görüşmemizle birlikte, yani en başından karina ile özel bir suç ortaklığı kurmuştuk, birbirimize baktığımızda, özellikle biz susar gözlerimiz konuşurdu. Aynı şeyi düşündüğümüzü anlayabilirdiniz. Dudak piercingi ve çok sayı da dövmesi olan, aşırı güzel, eğitimli ve çok zeki bir kız olduğunu keşfetmem uzun sürmedi. Giyim tarzını beğendim, kolsuz bluz ve dekolte giyerdi, bazen askeri botlarla kısa etekler, bazen de bol pantolonlar giyerdi ve genellikle saçlarını at kuyruğu yapardı. Ders bitince çabucak evet gittim. Katy yemeği çoktan hazırlamıştı. Yemeğimi bitirdikten sonra Leonardo'ya hafta sonu ailemin yanına geçireceğimi söyledim. Kısa bir otobüs yolculuğundan sonra şehre gelmiştim. Keşke gelmesem daha iyi olacaktı. Cuma günü arkadaşlarımla bir partiye gittik ve zil zurna sarhoş oldum ve cumartesi günü de durum aynıydı. Üstelik sarhoş olmak için gittiğimiz barda, eski sevgilim Selena'ya rastladım. Bana yaklaştı ve uzun uzun konuşmaya başladık. Sonunda libidomun kurbanı oldum. Kendimi kaptırdım ve mantıklı düşünemiyordum. Selena elimden tutup kabinlerde seviştiğimiz yere sürükledi. Bu lanet bir felaketti. Hafta sonu serseri, yorgun, akşamdan kalma, eski sevgilimle tekrar birlikteyken ve zamanı mı boşa harcıyormuş gibi hissederek bitirdim. Üniversiteye otobüsle dönerken, kendi kendime kitabı sonsuza kadar kapatmam gerektiğinin öğüdünü kendime verdim. Noel tatiline kadar şehre dönmeyeceğime dair kendime söz verdim. Şimdi üniversiteye ve yeni arkadaşlarıma odaklanmam gerekiyordu. Ve gerçekten, gerekeni yaptım.
Yeni kullanıcılar için ücretsiz okuma
Uygulamayı indirmek için tara
Facebookexpand_more
  • author-avatar
    Yazar
  • chap_listİçindekiler
  • likeEKLE