7. Bölüm

1331 Kelimeler
Çalar saat her gün olduğu gibi yediye çeyrek kala çaldı. Saat yedide zaten oturma odasında olur ve bilgisayarını açarak ders çalışırdı. Bunu genel de iki saat yapardı. Sonra kahvaltı eder, biraz egzersiz yapar ve son on gibi yine bilgisayarın başına oturur çalışırdı. İşi bitince öğlen yemeğini hazırlamaya başlar ve evi biraz temizlerdi. Öğlen yemeğinden sonra kısa süre uzanır ve biraz şekerleme yapardı. Akşam yemeğini hazırlamadan önce bazı yoga egzersizleri yapardı. Akşam yemeğinden sonra havuzda vakit geçirmeyi severdi. Özellikle havuzda suyun altında olmaktan hoşlandığı için havuza dalardı. Sonra rahatlatıcı bir duş alır, duştan sonra biraz televizyon izlemek ya da kitap okumak için kocasıyla oturma odasına inerdi. Ve en geç saat on bir de yatağında olurdu. Bu Katy'nin günlük rutiniydi. Çok kötü üç yıl geçirmişti. Uzun bir süredir çocuk sahibi olmak istiyor ve olamıyordu. Onun üzerine gelen ekonomik kriz de büyük bir depresyona sokmuştu onu. Katy buna rağmen her zaman çalışan, canlı ve çok güçlü bir kadın olmuştu. Bu hastalığa bu kadar kolay teslim olmayacaktı. Bir çiçek gibi solmayacaktı. Birkaç psikoloğu ziyaret etti, konu hakkında araştırmalar yaptı ve üzerinde çok çalıştı ve işe koyuldu. Bu hastalığı yenmenin yolunun başlangıcı durumu kabul etmek ve hasta olduğunu fark etmekle başlıyordu. Durumunu kabul etti. O delikten çıkmanın en iyi yolunun bir hedef belirlemek, egzersiz yapmak, günlük rutinler ve mümkün oldukça sağlıklı beslenip, güzel görünmekti. Tekrardan spora başladı. Uzun bir süredir spor yapmıyordu ve bu ona biraz pahalıya patlamıştı. Katy belirgin kıvrımları olan bir kadındı ama depresyon da çok kilo vermişti. Birkaç kilo alması, ideal kilosuna kavuşması ve forma girmesi uzun sürmedi, aslında hiç bu kadar güzel olmamıştı. Şimdi vücudu sıkı ve formdaydı ve hatta teni bile farklı parlıyordu. Cumartesi ve Pazar günleri de olmak üzere, her gün aynı saatte kalkardı. Biraz yaptığı rutinler değişebilirdi. Cumartesi ders çalışıp sonra kahvaltısını yedikten sonra evi tamamen temizlerdi ve öğleden sonra Leonardo ile yürüyüşe çıkardı. Pazar günleri bir sonraki haftanın genel planını defterine gün ve gün yazardı. Sonra da doğa da Leonardo ile birlikte gezintiye çıkardı. Depresyondan biraz da olsun çıkmayı başarmış gibi görünüyordu. Haftanın ortalarına doğru Leonardo çok güzel bir haberle geldi. Biraz Alex'in babasının sayesin de, ama bunu ne Alex ne de babası dillendirdiler. Leonardo inşaatta çalışmak için iş bulmuştu. Sadece küçük bir sıkıntı vardı ve iş yeri uzaktaydı. Dokuz ay boyunca Pazartesi'nden Cuma'ya kadar evden uzakta olacaktı. Ona çok iyi para veriyorlar ve ayrıca konaklama masraflarını da karşılayacaklardı; Yani reddedemeyecekleri bir iş teklifiydi bu. Bir de kiracıları olan Alex meselesi vardı, Eylül'de eve kimseyi almaya pek ikna olmasalar da, bir ay sonra Alex'in eve taşınması ile birlikte mutlu olmuşlardı. Kibar, yardımsever, sorumluluk sahibi bir çocuktu, on sekiz yaşındaydı ama en azından kullandığı banyo, ve odası tertemizdi ve ev işlerinde işbirliği yapıyordu. Evde varlığı ve yokluğu çok fark edilmezdi ama Leonardo ve Katy ile iyi bir bağ kurmuştu. Perşembe günü en iyi arkadaşı Laila ile görüştü. Bir tek onun için planını bozardı. Laila'nın da kriz her şeyini almıştı. Laila ve kocası Antonio de, Leonardo ve Katy gibi aynı şeyi yapmışlar ve evlerindeki bir odayı iki yıllığına bir üniversite öğrencisine kiralamışlardı. Odalarından bir tanesini kiralama fikri böyle gelmişti. "Ee, senin için hayat nasıl gidiyor? Neredeyse iki aydır birbirimizi göremedik," diye sordu Laila. -Eh, bilirsin, her zaman olduğu gibi, Evden zar zor çıkıp buraya gelebildim." diye cevap verdi Katy. "Evet, bizim gibi..., Leonardo'nun iş bulmasına gerçekten sevindim." "Evet, Ailemiz adına önemli bir gelişme. Biraz ekonomik olarak rahatlayacağız sanırım. "Ne zaman başlıyor?" "Önümüzdeki hafta Pazartesi günü Milano'ya gidiyor, prensipte Cuma öğleden sonraları dönüyor, bazen Cumartesi sabahı da çalışması gerekebilirmiş." "Vay canına, Kaltak, birbirinizi daha az göreceksiniz ve bunu kabul etmek zorunda mı kaldın? "Sadece birkaç ay olacak... Evet, düşündüğümüz buydu..." "Ayrıca evde yalnız kalmıyorsun, çocukla birliktesin." -Evet Leo'da öyle dedi, dağ evinde yalnız kalmayacağı mı bilerek Milano'ya biraz daha sakin gidiyor..." "Peki nasılsın? Daha güzel görünüyorsun, sanki aşıkmışsın gibi, ha, ha, ha..., gözlerin bile parlıyor..." "Çok iyi bir sezon geçiriyorum... ve evet, fiziksel olarak, ben de kendimi gayet iyi buluyorum..." "Ve çocuk iyi huylu mu?" "Pekala, çok iyi..." "Ve iyi mi?..." "Laila, ne biçim imalı sorular! On sekiz yaşında..." "On sekiz yaşındaki çocuklar hayvan gibi sevişiyorlar. "Bilmiyorum. Neyse ne, nasıl sevişiyorsa sevişsin. Umurumda bile değil." "Hala yok musun...?" "Evet..." Laila, "Bunu sana iletmem gerekecek, okumadan duramıyorum," dedi ve çantasından bir kitap çıkardı. "Sen de 50 renkten misin...?" -Evet, mmmm, harika..., bir kez okudum ve tekrar okuyorum, istersen sana vereyim." "Ah, peki, bir bakayım, şimdiden merak ettim. Herkes ondan bahsediyor..." "Öyleyse benim için konuyu değiştir, çocuk ateşli mi değil mi?" "Bilmiyorum... şey, normal..." diye yanıtladı Kety. "Gözlerin var, en azından yakışıklı olup olmadığını anlarsın, benden daha akıllısın, Biliyorsun bizim evde de üniversiteli bir kız var. Kızın genç vücuduna kocamın nasıl baktığını görmelisin." "ÇOK KOMİK." "Yakışıklı mı, değil mi? Hadi cevap ver!" "Evet, çocuk çok yakışıklı, mutlu oldun mu?" "Bunu sana söyletebilmek neye mal oldu, hımmmm ne kadar da şanslısın" Laila dudaklarını ısırarak söyledi. "Evimde böyle genç bir üniversite öğrencisi olsa, ona karşı koyabilir miydim bilmiyorum, ha, ha, ha" "Ha ha ha, ne aptal! "Pekala, Katy, seni böyle gördüğüme çok sevindim, oh, harikasın, daha sık görüşmeliyiz." "Evet, ne zaman istersen evde yemeğe gel, herhangi bir cumartesi... Antonio ile konuş ve bana söyle, tamam mı?" İki eski arkadaş birbirlerine sarılıp veda ettiler. Cumartesi gece bir ses duydular ve aniden uyandılar Leonardo ve Katy. Sesten dolayı yataktan sıçradı Leonardo. Işığı açtı. Kapıdan dışarı çıktı. Sonra da içeriye girdi. "Sakin ol, gelen Alex'miş. Bir kızla birlikte gelmiş. Hadi uyuyalım." Katy döndü ve Leonardo ona arkadan sarıldı, Paketi kıçının arasına yapıştırdı. İki dakika bile geçmemişti ki, Alex'in odasından inlemeler gelmeye başlamıştı. Leo ve Katy kendilerini tutamayıp güldüler, sonra o ilk şaşkınlıklarını üzerlerinden attıktan sonra, Leo "Bunu hiç düşünememiştik. Bu adam makine gibi flört ediyor." Diyerek güldü. Odanın sessizliğinde üst kattan gelen inlemeler ile yankılandı ve nasıl seviştiklerini, çarpışan bedenlerinin sesini bile mükemmel bir şekilde duyabiliyorlardı. Hızlı, güçlü bir çarpışmaydı. Kız aşırı bir şekilde çığlık attı. "Beni daha sert sik! Sooo, mmmm, Hadi, daha sert, kahretsin! Daha sert beni," diye bağırdı kız. Yukarı kattan gelen inlemeler evli çifti alevlendirdi ve Katy, Leonardo'nun organının sertleşmeye başladığını hissetti. Buna İnanamadı, son defa yaptıklarının üzerinden çok zaman geçmişti. Bu, geçirdikleri olumsuz dönemin bir başka sonucuydu, sadece Katy depresyona girmekle kalmadı, Leonardo da çok kötü bir zaman geçirdi ve bu onun cinsel ilişkilerini çok etkiledi, Katy'nin cinsellik namına hiç iştahı yoktu ve Leonardo zar zor ereksiyon olabiliyordu. Zamanla, seks olmadan yaşamaya alışmışlardı ve ikisi bir süre sonra bu yeni rollerinde rahat ettiler. En son sekslerinin üzerinden iki yıl geçmişti ve artık hiçbir şey söylemeye cesaret edemese de Katy, her zamankinden daha canlıydı. Ellerini vücudunda hissettiğinde yaşadığı o heyecan içini ışıkla doldurdu. Kalçalarını geri çekti ve emin olmak için nazikçe ovuşturdu. Evlerine aldıkları oğlan yüzünden azgın olmaktan biraz utandılar ama Leo çok fazla umursamadı, Katy'nin pijamasını aşağıya indirdi ve kıçını ortaya çıkardı. Kaşık pozisyonunda organını bacaklarının arasına koydu. Katy, Kocasının ereksiyon halindeki organının ne kadar ateşli olduğunu hissetti. Hatta ilk kez yapıyormuş gibi gergindi. O kadar ıslanmıştı ki, daha fazla beklemek istemedi. Sessizce elini indirdi ve kocasının organını, kendi organına yerleştirdi. Leonardo, Katy'nin vajinasının girişindeydi organı ve kalçalarını geriye doğru hafif bir hareketle ileriye doğru ittirdi. Çocuklar hala üst kattaki odada sikişiyordu ve onlara ulaşan iniltiler çok tahrik ediciydi. Çılgınca bir ritimleri vardı, çok vahşi bir şekilde sikişiyorlardı! Leonardo, Katy'yi belinden tuttu ve içine organını doldurdu. Garip bir duyguydu. İkisi de gerçekten seks yapmak istiyru ama bundan çok zevk almalarına rağmen kendi duygularına gem vurmuşlardı. Ritmik bir şekilde hareket ettiler ve Leonardo'nun organı yavaşça ve amansızca karısının vücuduna girdi. Orgazmının geldiğini hissettiğinde mastürbasyon yapmak için elini indirmek zorunda kaldı Katy. Üç dakikadır Leo, Katy'nin içine girip çıkıyordu ama Katy zevk titremeleri arasında boşalmaya başlamıştı. Sonra Leo da ona eşlik etti, pozisyonlarını bile değiştirmeden karısının içine boşaldı. Üst katta durmadan sevişmeye devam ediyorlardı, uzun süreceğe benziyordu. Leo ve Katy, Alex'in yanındakinin kim olduğunu bilmedikleri bir kızı nasıl becerdiğini dinleyerek birbirlerine sarılmaya devam ettiler. "Kıçıma tokat at, hadi, ver bana!" -dedi. Ve birden, Alex'in onu becerdiği sırada kızın kalçalarına nasıl vurduğunu duydular. Bir süre sonra Alex derin bir iniltili bağırma ile orgazma ulaşarak seansı sonlandırdı.
Yeni kullanıcılar için ücretsiz okuma
Uygulamayı indirmek için tara
Facebookexpand_more
  • author-avatar
    Yazar
  • chap_listİçindekiler
  • likeEKLE