9. Bölüm

635 Kelimeler
Ertesi gün tıp partisi vardı. Gece yarısına doğru fakülte'nin yanında kurulan çadırın önünde buluştuk. Giriş ücretini ödeyip içeri girdik. Daha önce hiç böyle bir şey görmemiştim. İçeride binlerce genç dans ediyordu. İyi bir müzik ve su gibi alkol akıyordu. Enzo kulağıma eğildi. "Kahretsin Alex, Karina'nın nasıl giyindiğini gördün mü?" Partinin verdiği heyecan ile onu neredeyse fark etmediğim doğruydu fakat Enzo'nun uyarması ile birlikte ona doğru baktım. File çorapları ve asker botlarını ile birlikte kısa beyaz bir elbise giyiyordu. Üzerine kısa bir deri ceket giymişti. "Evet, o çok güzel..." ―Bugün, senin için çok şey gösteriyor... Enzo söyledi. Enzo'nun bu sözleri karşında biraz şaşırmıştım. Çünkü arkadaşımıza karşı herhangi bir ilgi ile yaklaşmamıştım. Aslında dürüst olmak gerekirse Karina'nın bir çok şeyinden dolayı, jestlerinden, giyinme tarzından, hal ve hareketlerinden kimseye bir şey söylemek istemesem de, Karina'nın her zaman lezbiyen olduğunu düşündüm. Bana çekici geliyordu, çekingendi ve kedi gibi görünüyordu. Ayrıca dövmeleri ona vahşi bir hava veriyordu. Şimdiye kadar arkadaş olarak gördüğüm Karina, Enzo'nun sözlerinden sonra hakkındaki düşüncelerimi değiştirmişti. O sözlerden sonra, Karina'ya daha fazla dikkat ettim. Karina sürekli beni kesiyordu. Bende ona bakmaya başladım. Bakalım Enzo'nun sözleri haklı mı çıkacaktı. Yoksa sarhoş kafama takılan basit bir zihinsel bir şeymiydi. Tıp partisinde inanılmaz bir zaman geçirdik. Güldük eğlendik ve durmadan içtik. En utangaç olanımız Carlo bile birkaç kızla dans etti, sonunda onlardan birine takılması bizi şaşırttı. Gece artık bitmişti. Tıp partisi için düzenlenen gösteri sona ermişti. Çadırda müziği kapatmışlardı. Yeni kız arkadaşıyla birlikte ortadan kaybolan Carlo aramızdan uzun bir süre ayrılmıştı. Çok eğlenmiştik. Saat sabahın altısı olmuştu. Karina, gecenin sonuna gelmemize rağmen hala çok güzel görünüyordu. Yırtılan file çorapları ile bir fahişe gibi görünüyordu. Karina boş bardağı masaya vurdu. "Artık gidiyorum, benden buraya kadar çocuklar." Bardan sendeleyerek çıkarken. Taksiye mi bineceksin, Bekle, bende seninle geleceğim" dedim ona. "Biraz yürümek istiyorum. Çok sarhoşum ve biraz açılmam gerekiyor." "Bu saatte eve yürüyerek tek başına nasıl gideceksin? Çok geç oldu... Beyler ben Karina ile gideceğim, onun yalnız gitmesini istemiyorum, özellikle de ayakta duramayacak bir haldeyken..." "Hayırlı işler..." dedi bana, Marco ile bir içki daha sipariş eden Enzo. "İyi eğlenceler, ha ha ha, yarın görüşür müyüz?" Karina yalpalayarak yürüyordu. Yanına doğru geldim. Sarhoştuk, hala şehri çok iyi bilmiyorduk ikimizde. "Gerek yok Alex, Hiç gerek yok benimle gelmene, çok uzakta değil evim..." "Önemli değil, bu şekilde kafamı da biraz boşaltırım..." Karina ile birlikte yürürken partide ne kadar eğlendiğimizden bahsediyorduk, Karina ceketinin düğmelerini ilikledi ve kollarını kavuşturmuş, üşümüş bir şekilde yürüdü. Kaltak bana nasıl bir gece yaşatmıştı. Göğüslerini fark etmek kaçınılmazdı, dans ederken sallanmaları ya da bir Nirvana şarkısı söylerken deli gibi zıplamaları inanılmadı. Sanırım onu arkadaş olarak değil de, cinsel çekiciliğini fark ettiğim ilk geceydi. Yarım saat sonra onu evinin kapısında bıraktım. Yanaklara kondurulan iki öpücükle vedalaştıktan sonra Leo ve Katy'nin villasına gitmek için yirmi dakikam vardı. Fazla ses çıkarmamaya çalışarak kapıyı açtım ama oturma odasından merdivenlere yöneleceğim zaman bir ışık gördüm. Saate baktım ve yediyi çeyrek geçiyordu, Katy çoktan ders çalışmaya başlamış olmalıydı. Kafamı içeriye doğru uzattığım an bana doğru baktı. "İyi geceler ya da günaydın." "Günaydın" dedi çok kısık bir sesle. Sarhoşluğum fazla belli olmasın diye olabildiğince ciddi bir şekilde cevap verdim. "Sanırım yatacağım." - Dinlen. Yukarı çıktım, kıyafetlerimi çıkardım ve yatağa öylece uzandım. Uyumadan hemen önce instagrama girdim. Bizim çocuklar belki partiden bir şeyler paylaşmışlardır diyerek. Katy'nin takip isteğimi kabul ettiğini ve onun da beni takip etmeye başladığını gördüm. Birkaç saat beklemeliydim, uyuyup kalktıktan sonra bakmalıydım ama sabırsızlık beni yendi ve biraz dolaşmak için profiline girdim. Hiç fena değildi, neredeyse iki yüze yakın fotoğrafı vardı ve bazıları eski olmasına rağmen çok iyiydi, Son iki yıldır bir fotoğraf bile yüklememişti. Umurumda değildi, hatta sarhoşluğuma rağmen beni çok zorlayan bikinili iki tane fotoğrafı vardı. O fotoğraflara bakarken sikimi dışarı çıkardım. Üç dakika sonra neredeyse iki metre fışkıran meni fışkırtmalarıyla tatlı düşlere dalmıştım. O kadar yorgundum ki temizlemeye bile tenezzül etmedim ve sızıp kalmıştım.
Yeni kullanıcılar için ücretsiz okuma
Uygulamayı indirmek için tara
Facebookexpand_more
  • author-avatar
    Yazar
  • chap_listİçindekiler
  • likeEKLE