10. Bölüm

1642 Kelimeler
Öğleden sonra saat iki civarında kapının ürkek bir şekilde vurulduğunu duydum. Kapıyı çalan Leonardo'ydu. "Alex iyi misin?" Uykulu bir şekilde kapıyı açtım. Dürüst olmak gerekirse gözlerimi dahi açamıyordum. "Evet, iyiyim, uyuyakaldım, şimdi yemek yemeye gidiyorum..." dedim, aslında bunu neden söyledim bilmiyordum. Ayakta duramıyordum ve başım çatlayacak gibi ağrıyordu. "Katy yemek hazırladı. Buzdolabına koydu. Sen ne zaman istersen ısıt. Biz biraz dolaşmaya çıkıyoruz." "Tamam..., teşekkürler..." Yatağa geri döndüm ve saat beşte uyandım. Aslında beni uyandıran açlığım olmuştu. Yataktan sıçradım ve odaya ışığın girmesini sağlamak için perdeyi açtım. Her şey iğrençti... Alkol, testesteron, ter ve meni karışımı... Yerde hala damlalar vardı ve dün gece ne yaptığımı hatırladım. Yemeğe gitmeden önce her yeri toparlayarak temizledim. Daha sonra mutfakta tek başıma Katy'nin hazırladığı karidesli soslu muhteşem makarnayı yedim, enfesti. Yemeği yedikten sonra yavaş yavaş kendime gelmiştim. Enzo bana whattsapp'tan mesaj atmış. Enzo 13:47: "Karina? O koca memelere dokunmana izin verdi mi?" Cevap vermedim bu mesaja. Cevap vermek içimden gelmedi. Tek istediğim havuza girmekti. Havuza girdim. Evde yalnızdım ve evin tadını çıkarıyordum. O kadar rahattım ki, İstemsizce Katy aklıma geldi. Onu düşünürken istemsizce ereksiyon olduğumu itiraf ediyorum ve tereddüt etmeden şortumu çıkardım. Nedenini bilmiyorum ama havuzda çıplak bir şekilde olmak beni daha da azdırdı... Katy eve gelse ve beni bu şekilde yakalasa ne düşüneceğini hayal ettim. Birkaç dakikadır yüzüyordum, suya dalıyordum ve hatta sırt üstü suyun üzerinde yattım, gözlerimi kapattım, ereksiyon halindeki organım dışarıdayken. Evde kimsenin olmadığını bilmeme rağmen bu durum beni çok azdırdı... Madem yalnızdım evde neden çıplak dolaşmıyordum. Ayrıca Katy ve Leo'nun ne zaman döneceklerini veya nereye gittiklerini bilmiyordum, alışverişe çıksalar şimdiye çoktan dönmüş olmaları gerekirdi. Katy ve Leo'nun odasına girdim. İçerisinin nasıl olduğunu, masada ne olduğunu görmek, onlar hakkında daha fazla şey öğrenmek istedim. Leo'nun bir şişe suyu, ve yalnızca müzik dinlemek için kullandığı telefon kulaklığı vardı. Diğer uçta ise Katy'nin baş ucunda bir kitap vardı. İç çamaşırının hangi çekmecede olacağını tahmin etmiştim ama onları açmak pek doğru gelmedi, mahremiyetine bu kadar girmek istemedim, en azından bu şekilde. Banyosuna girdim, hala çırılçıplaktım, o an beni böyle yakalasalardı ne olacağını düşündüm. Katy'nin parfümünü alıp bileğime çok az sürdüm, sonra da bir nefes aldım. Kokusu beni işgal ederek beynime ulaştı. Sadece bir koku ile, sertleşmiş aletim tam anlamıyla zonkladı. Gözlerimi kapattım, o aromanın tadını çıkardım ve mastürbasyon yapmaya başladım. Katy'nin banyosunda mastürbasyon yapmak bana hastalıklı acınası bir zevk verdi. Bir bileğim burnumun üzerindeydi ve diğer elimle aletimi çok yavaş dokunuyordum. Harika bir şey yaşıyordum. Yakalanma tehlikesi ile birlikte çok daha fazla zevk alıyordum. Daha fazla risk almak istemedim, her şeyi olduğu gibi aynı yerine bırakarak odama çıktım. Yirmi dakika kadar sonra kapının açıldığını duydum. Geri dönmüşlerdi. Yakalanmış olabileceğimi düşünmek beni daha da heyecanlandırdı. Onları karşılamak için mutfağa indim ve yemeği benim için hazırladıkları için Katy'ye teşekkür ettim; geri onu görmek için bir bahaneydi. Dar bir kot pantolon giymişti, mutfak tarafındaydı ve sırtı bana dönüktü. Kıçına iyice bakıp şunu söylemeden önce; -Merhaba, çok teşekkür ederim yemek için, çok iyiydi... "Beğenmene sevindim," "Evet, sanırım dün gece biraz fazla ileri gittim ama iyileştim ve bugün tekrar çıkıyorum." "Bizimle akşam yemeği yiyecek misin?" Katy bana sordu. "Bu akşam sanırım burger yemeğe gideceğiz. Bu akşam yalnızsınız." "Tamam, iyi eğlenceler." Odama geri döndüm. Evden çıkmadan önce biraz zamanım vardı. Bilgisayarıma kopyaladığım Katy'nin fotoğraflarının olduğu klasöre baktım. Tek tek inceledim hepsini, yavaş yavaş ve eğlenerek. Onlara bakarken, kendime dokunmadım desem yalan olur ama bu benim gücümün ötesindeydi, Katy'nin fotoğraflarını görünce otomatik bir azgınlaşmayı beraberinde getiriyordu. Çok seksi, şehvetli veya erotik olduklarından değil, bazılarında neredeyse hiçbir şey yoktu. New York gezisinden, bazılarında bisiklete biniyor, dördü plajda bikinili, spor yapıyor, arkadaşlarla parti yapıyor, bazıları Dubai gezisinden. Giydiği kıyafetleri görmek hoşuma gitti, çok klas olduğu ve kendini mükemmel bir şekilde nasıl göstereceğini bildiği belliydi. Dokuz civarında bir burgercide akşam yemeği yemek için sözleşmiştik beşimiz. Hepimiz zamanında geldik ve yaptığımız ilk şey, her zaman olduğu gibi utangaç bir adam olan Carlo'nun sipariş vermesini beklemek oldu. "Sessiz adam diye takılıyoruz ama, dün harika zaman geçirdi. Bir kızla tanıştı. İyiydi değil mi?" diye sordu Enzo. Carlo "İkimiz de konuşmadık. Spontone gelişti her şey. Ona tek kelime söylemedim, o da bana söylemedi." "Onu bir yerden tanıyor muydun?" "Hayır, onu hiç görmedim..." "Ve... beğenmedin mi yoksa...?" Karina, Enzo'nun sorgusundan zavallı Carlo'yu kurtardı. "Şimdi sorgu suhali bir kenara bırakın." Karina'ya baktım, dün geceki kadar güzel değildi, ama fena da değildi, askeri pantolonu ve parlak gümüş bluz ve çizme giymişti. Çok uyumlu muydu üzerindekiler bilmiyorum ama ona harika yakışıyordu. Burgerciden sonra bir diskoya gittik. İki katlı bir yerdi. Alt kısmı daha karanlık bir yerdi. Ticari müzik çalınıyordu. Karina ile bir süredir diskonun içinde konuşuyorduk ve bir gece önce evine kadar yürüdüğüm için bana teşekkür etti. Onunla sohbet ederken, her seferinde daha yakın ve daha hareketliydim. İstemeyerek gözlerim göğüs dekoltesine gitti ve Karina bunu fark etti. Çok rahattık ve o an beşli arkadaş grubuyla olmaktansa Karina ile yalnız kalmak isterdim. Zemin kata inmeye karar verdik, Carlo dans müziği konusunda aşırı tutkuluydu, geri kalanlarımız umursamadı, bir süre diskoyu sevdim ama uzun süre orada kalınca başımı döndürmeye başladı. Karina yanımda dans etmeye başladığında, tüm hızıyla çalan müzik, kalabalık umurumda bile değildi. Zaman zaman birbirimize yakınlaşmak için saçma sapan bir şeyler söylüyorduk ve sonra oynamaya devam ediyorduk. Karina kulağıma eğildi. "Dışarı çıkacağını ve müziğe daha fazla dayanamayacağını söyledi. Bende onunla gittim. Şimdi yalnızdık ve bizi rahatsız edecek kimse olmadan duruyorduk. Bir süre konuştuk, gittikçe daha da yakınlaştık, Karina'nın dekoltesine bakınca birkaç kez beni şaşırttı ama açıkçası umurumda değildi, gözel seksi göğüsleri vardı ve onları göstermek için bu tarz kıyafetler giyiyordu. Doğrudan dudaklarına bakmaya devam ettim, o da benimkine dokunana kadar yavaşça yaklaştık, yaptığım ilk şey dudaklarının arasındaki piercingi yalamak oldu, bu metalik ve soğuk hissi sevdim, Karina çok vahşiydi. Zayıf kalçalarına dokunmak için ellerimi aşağıya hareket ettirdim ve ardından gümüş renkli bluzunun altındaki o koca memeleri okşamak için yukarı çıktım. Karina'nın göğüslerini o kadar uzun zamandır hayal ediyordum ki, onları ortaya çıkartıp çıplak bir şekilde dokunmak çok isterdim ama sokakta bu mümkün değildi. Karina bana sarıldı, saçımı okşadı ve beni agresif bir şekilde öperken, beni incitinceye kadar dudaklarımı birkaç kez ısırdı. Ereksiyon halindeki organıma sürterek yılan gibi bir hareket etti. "Hadi artık dışarı çıkalım." Önümde elimi tutuyordu ve diğer arkadaşlarımızı içeride bırakarak Saklı Bahçeden çıkmak için merdivenlerden yukarı çıktık. Çok uzaklaşmadık dışarıda. Diskonun hemen karşı sokağına geçtik ve bir arabaya yaslanıp sevişmeye devam ettik. Zaman zaman dilini ağzından çıkarıp boynumu ve kulağımı yiyordu, kulak mememi de ısırdı. Artık göğüslerine okunamıyordum çünkü Karina ceketini giymişti, ama elini indirdi ve penisimi pantolonumun içinden okşadı, sonra, hiç beklemeden, sertçe çekti ve pantolonumdaki tüm düğmeleri açtı. Benim horozu okşuyordu. Dehşete kapıldım. Etraftan zaman zaman birileri geçiyordu. Karina umursamadı. Aletimi çıkardı ve ceketimle ve vücuduyla ne yaptığını saklamaya çalışırken bana mastürbasyon yapmaya başladı. Orospu elini çok iyi kullanıyordu. Benim ereksiyon halindeki aletimin uzunluğu boyunca elini hareket ettirdi. Kedi gözleriyle bana sadece sekiz santim arayla bakıyordu ve eli orada hareket ederek kurnaz bir surat ifadesi vardı. "Daha sessiz bir yere gidelim mi?" Ona sordum. "Kulağa hoş geliyor, nereye gitmek istersin?" "Bilmiyorum, uh, çok soğuk... ve buradan çok uzakta yaşamı yorum," dedim "Tamam, gidelim... Bekle, anneme bir mesaj göndereceğim." yani merak etme... Katy ve Leo'nun villası, diskoya çok uzak mesafede değildi. Yavaş yavaş Karina ile birlikte oraya yürüdük. Eve varmamız bir saatten fazla sürdü. Çünkü sık sık öpüştük yolda. Kimsenin geçmediği daha sakin ve karanlık bir sokağa girdik, başka bir arabaya yalandık, Karina yine horozumu çıkardı ve bir süre ağzımızı yemeği bırakmadan elliyle okşadı. Dağ evine sessizce girdik ve olabildiğince az ses çıkarmaya çalışarak odama çıktık. Bizi duymasınlar diye odamın kapısını kapattım ama gece yarısını bir hayli geçmişti saat ve bunun mümkün olmayacağını biliyordum. - Odan çok havalı. Karina yatağıma otururken asker botlarını ve fermuarını açıyordu. - Buraya gel. Yanına gittim ve tekrar öpüşmeye başladık, sonra uzandık ve sanki misyonermişiz gibi ona sürtündüm. Karina üstünü çıkardı, sutyenle kaldı. Onu sadece külotla bırakmak için pantolonunu indirmeye çalıştım. Ve sonunda büyük göğüslerini okşuyordum. Kendimi onlara doğru fırlattım ve başımı o sıcak göğüslerin arasına soktum. Sutyenini çıkarmak için ellerimi sırtında gezdirdim. Göğüslerine bakıyordum. Gerçekten etkileyiciydi, süper büyük açık renkli daireleri vardı ve sol göğsünde meme ucunda en az iki santimetrelik bir piercingi vardı. Bunu gerçekten beklemiyordum, kendimi piercingin olduğı yere attım ve üç dakika boyunca memelerini yedim. Bütün gece olabilirdi ama Karina, aletimi içine almak için acele ediyordu ve kendi külotunu indirdi ve bacaklarını açtı. - Prezervatif tak... Yataktan kalkıp komodinin üzerinde prezervatif aramak zorunda kaldım. Prezervatifi taktıktan sonra üstüne geri döndüm ve tek bir itme ile aletimi onunkine yerleştirdim. Tek bir vuruşla Karina çıldırmış gibiydi. Karina abartılı bir biçimde yüksek sesle inliyordu. "Şşş, kapa çeneni, sesini biraz alçalt..." "Beni daha sert becer!" "Daha sert, kahretsin! Daha sert beni..." Karina çok bağırıyordu. Kesinlikle Leo ve Katy uyanmışlardı. Sesleri duyduklarına eminim. Orgazmdan sonra, birkaç saniye sakinleşti ve beni kuru bir şekilde dudağımdan öptü, sonra beni sertçe itti ve dört ayak üzerindeydi. Bana ince kıçını teklif ederken elini bacaklarının arasına nasıl koyduğunu ve kedisini okşadığını gördüm, bu pozisyonda göğüsleri bir domuz gibi sarktı ve meme uçları o kadar sertleşti ki, bacakları çarşaflara sürtmek için genişledi. Arkasında dizlerimin üzerine çöktüm ve onu tekrar içine ittim. Karina'nın kalçaları küçücüktü ama çok iyi yerleştirilmişti. Ve onu o pozisyonda becermeye başladım, yatakta harika biri değildim ama fiziksel olarak üstteydim ve alkolden dolayı boşalmak için hiç acelem yoktu; bu yüzden ona lanet bir izlenim verdim. Bana emretti. - Kıçıma şaplak at. - Haydi vur! Sağ kalçasına küçük bir tokat attım ama bunun saçma olduğunu düşünmüş olmalı ve bana nasıl yapılacağını göstermek için kendini sert bir şekilde tokatladı. Ona sert bir darbe vurdum ve o bunu sevdi. Onu becermeye devam ederken, kıçına şaplak atmaya başladı m. Karina'nın teni çok beyazdı ve hemen kalçaları çok kızardı; ama o gitgide daha yüksek sesle bağırıyordu, Katy ve Leo'nun uyanması umurumda değildi. Çok zevk alıyordum, Karina'nın zevkten attığı çığlıkları tüm mahalle tarafından duyuluyordu. İçine girdiğim alet boşalıp ufacık olana kadar onun kalçalarını dövmeye devam ettim. Karina yüz üstü yattı ve ben onun dövmeli omzunu öptüm. O vaziyette uyuya kaldık.
Yeni kullanıcılar için ücretsiz okuma
Uygulamayı indirmek için tara
Facebookexpand_more
  • author-avatar
    Yazar
  • chap_listİçindekiler
  • likeEKLE