Oy ve yorumlarınızı bekliyorum keyifli okumalar💫
Lütfen oy vermeden okumayın🦋
.
.
.
.
O adam odaya girdiğinden beri ne olduğunu anlamaya çalışıyorum. Abim içeriye girdikten sonra. Farklı bir adam girmişti.
Yağız,abim ve o 2 tanımadığım adam anlamadığım bir dilde konuşuyorlar dı. Artık bağırmak istiyordum.
"YETER" diye bağırdım. Bütün gözler bana çevrildi. "Yeter ne konuşuyorsunuz anlamıyorum" sesim beklediğimden sert çıkmıştı.
"Asel özür dilerim ben seni unuttum kahretsin aptal kafam ya" abim hızlı hızlı konuşurken yandaşları yağız ve tanımadığım o iki adam da hızlı hızlı başlarını salladılar.
"Ne konustunuz ben niye anlamadım çoğu dili biliyorum bu ne dili ne konustunuz özet geçin bana" ben ondan daha hızlı konuşmaya çalıştım. Abim hızlı konuşuyorsa konuyu değiştirecek anlamına gelirdi.
"Yok bir şey yavrum" bu sefer konuşan psikolog yağız dı. kahretsin yavrum demek zorunda mı!?.Ve göz teması kurmuyordu. Her dakika gözlerime bakan adam şuan gözlerini kaçırıyor diğer 2 adam ise konuşmuyor. Adımı soran adam ise kafası eğikti.
"Peki siz kimsiniz ve beni nereden tanıyorsunuz"
"Onlar şey onlar Asel onlar benim gerzek arkadaşlarım çok yakınım hasta diyince birde kadın olduklarını duyunca seni sevgilim sanmışlar işte beyinsizlikleri Ali de sinirlendi hayırdır falan dedi hatta dövecekti ya beni" pek inandırıcı gelmiyor. Hızlı hızlı konuşması ayrı bir etken. Yalan dı bu işte bir şey var bunu öğrenmem lazımm.
"Anladım" diye gülümsedim. Ardından o adamlara döndüm
"Sizin isimleriniz ne" diye sordum onlar tatmin olduğumu anlamışlar gibiydi.
"Ben Enis" dedi odaya paldır küldür giren adam. Gülümseyerek kafa salladım. Diğer adama döndüm. "Siz sizin ismininiz ne?" Yanaklarım acıdı artık sırıtmaktan. Bir an önce cevap verse bari.
"Edis ben tabi biz 3'züz birde Ediz var" 3'züzmü çok havalı hele isimleri. Enis,Edis,Ediz.
"Wow çok havalı" diyip güldüm. Tam bir ergen gibi davranıp hissediyordum.
"Tamam artık yengeniz bu değilmiş gidin" 'yengeniz bu değil' acaba başka birimi vardı hayatında. Ah salak Asel. Birde adamı öpmeyi düşünüyorsun.
"Başka birimi var hayatında" dudaklarımdan benden bağımsız çıkan bir kelime ile bakışları değişti. Sanki bir şeyi anlamak için bakar gibiydi.
"Anlamadım"
"Neyi"
"Soruyu"
"Yani hayatında biri varsa ve o yanlış anlayacaksa-"
"Yok yok kimse yok benim hayatımda bir hayatım var ama o yok" laflarımı keserek hızlıca konuşması ile kafa salladım.
Ama ne demek istediğini anlamadım. Hayatında biri var mı yok mu yoksa başkasına mı aşık?.
"Peki" diye kafa salladım.
Ardından geçen bir kaç saat sonucu bir kaç test yapıldı. Ama hepsi benim korkularım yüzünden olduğu bariz belli idi. Ve bunu test sonuçları kanıtladı.
Şimdi ise bu sıcak havada ağzıma tencere ile çorba giriyordu. Artık çorbaya dönüşmekten korkuyorum.
"Aslı yeter yeter ayrıca sen bu çorbaya ne attın bu çorbaya Allah affetsin çok kötü olmuş" diyerek yüzümü buruşturdum.
"Ay buruşturma şu yüzünü çok çirkin oluyorsun ayrıca çorbaya briaz kişniş zerdeçal zencefil ve tarçın koydum restoranlarda ne kadar'a Satıyorlar bunu biliyormusun şifa kaynağı birilerinin yavrusu şifa bu şifa" ıyy tarçın mı koymuş. Ayrıca ne kimin yavrusu.
"Of ciden şans Midesiz demekte haklılar ayrıca kimin yavrusu ya" diye sinirlie konuştum. Çünkü sinirliyim.
"Bırak çorbayı kimin yavrusu olacaksın yağız ağabeyin"
"O iş olmaz ki artık" aslıya hala bahsetmekte emin değildim ama içimden bir ses ona güvenmemi söylüyor.
"Neden ki noldu ay yoksa öldü mü umarım ölmüştür başkası olmasın ama ölsün"
"Tövbe de kız ölmedi ama başkasına aşık mış" dedim. Kafamı eğip düşünmeye başladım.
Yağız'ın başkasına aşık olduğu düşüncesi içimi daraltıyor beni yiyip bitiriyordu.
Canım'ın ilk defa bu kadar denli yandığını hissediyordum.
Neden bu kadar yanıyordu.
Soğuk içsem geçer gibi. Eray da olduğu gibi yanmıyordu. Belki eraylayken çocuğum olmayacağını öğrendiğim gibi yanıyordu. Ama Eray kalbimdeyken bu kadar yanmıyordu.
Ama içimdeki yangına su döksem yangın daha da harmanlanır.
"Ne ne nasıl söyledimi kızım konuşsana" aslının sözleri ile kafamı eğdiğim yerden kaldırdım. Gözlerim dolmuştu bile.
"Bir hayatım var ama o yok dedi aslı o yok dedi kim acaba" en son gözümden bir damla yaş düştü. Aslı dizlerimin üstüne koyduğu tepsiyi aldı ardından gülerek bana sarıldı. Neden gülüyor ben burada ağlarken.
"Kızım sen salakmısın" dedi ardından gülmek yerine kahkaha atmaya başladı. Midesiz olduğu kadar da deli herhalde.
"Ne gülüyorsun kızım sen Midesiz değil delisin"
"Desene delilikte sana benziyorum" gülmelerinin arasında zar zor kurduğu cümle ile hala gülmeye devam etti. Gerçekten delirmişti.
"Aslı iyimisin ya delirdin herhalde ben burada kötü bir olay olmuş diyorum sen gelmiş gülüyorsun" sesim fazlası ile sitemli çıkmıştı.
"Kızım gülerim tabi çocuk resmen sana hayatım demiş gel sen benim hayatım ol demiş senin girdiğin hallere bak" öyle mi demek istedi acaba.
"Ya öyle demek istemediyse" bir çelişki arasındaydım yakında elimde bir papatya falı yanımda karadutlu meyveyusu seviyor sevmiyor yapacaktım görürlerse şaşırmasınlar.
"Ay dur şaşırdım şimdi hocaya falan mı gitsek" yok artık daha neler.
"Sen iyicene delirdin aslı" yan yan bakmayı ihmal etmedim sinirli olduğumu düşünmüştüm ama tatlı olmuşum gibi güldü. Bende güldüm. Aslı iyi kızdı.
"Hadi" dedi anlamaz gözlerle ona baktım. Tek kaşımı kaldırdım.
"Yaz ona ve yemek teklifi et"
"Delirdin herhalde kızım" bunları söylerken alayla güldüm. Bu kız gerçekten delirmiş olmalı.
"Of he delirdim ama önce ara veya yaz" ciddiydi. Gözlerimi pörtlettim.
"Aslı cidimisin" dedim hala gözlerimi pörtletmiş durumdayım.
"1 cidimisin deği 'ciddimisin' olacak 2 evet ciddiyim" bu sözlerime karşı göz devirdim. Yapsam ne olacaktı ki?.
Bu 7 aylık süreçte numaram değişmiş ti. Ve kayıtlı olan numaraya basıp yazmaya başladım.
Siz; Selam
Psikolog yağız; Bir sorun mu var iyimisin?
Siz; İyiyim de
Siz; Ee şey
Psikolog yağız; Ee şey ne
Siz; Benimle yemeğe çıkarmısın
Siz; Yani akşam yemeğine
Siz; Kahvaltı da olur
Psikolog yağız; Olur ama bir sorun var
Siz; Ne sorunu
Psikolog yağız; Şey kızım benle kalacak onu yalnız bırakamam.
Gördüğüm mesajla mutasyona uğramış gibi hissettim. Yaklaşık 1 saat düşündükten sonra geçmişte bir hayatı olduğu nu kabullendim. Bunu aslıya söylediğimde inanmadı ve şaşırdı. Ama 1 saatir geçmişte bir hayatı olduğunu kabul ettirdi bana.
Haklıydı geçmişte yaşanan geçmişte kalırdı. Tekrar mesaj uygulamadına girdim ve yazmaya başladım.
Siz; Tabi gelsin
Psikolog yağız; Geç yazdın istemezsen yemeğe gitmemize gerek yok.
Siz; Hayır birden öyle yazınca şaşırdım. Zaten bilirsin çocukları çok sevdiğimi bilirsin
Siz; Çocukları sevmesem niye öğretmenle olayım dimi.
Psikolog yağız; Eğer sorun olacaksa gerçekten yemeğe gitmemize gerek yok.
Siz; Ben bir saatir ne anlatıyorum.
Psikolog yağız; Tamam peki ozaman yarın akşam 20:00 da alırım seni
Siz: Peki 8 de hazır olurum
Psikolog yağız; 20:00 olarak yazılıyor 8 yazarsan sabah olarak gözükür(;
Siz;Eğer istersen sabah da olur.
Psikolog yağız: Akşam iyi Gece sabahları kahvaltı yapamaz.
Siz; Tamam o zaman yarın '20:00' da görüşürüz.
Psikolog yağız; Bir dakika
Psikolog yağız; Gitmek istediğin özel bir restorant var mı.
Siz; Hayır yok ;)
Psikolog yağız; İyi akşamlar🤍
Siz; İyi akşamlar 🤍
Mesaj uygulamasından çıktıltan sonra yazışmalarımızı okuyam aslıya döndüm.
"Kızı olduğuna şaşırdım ama en çok neye şaşırdım biliyormusun" diye sevinçle konuştu.
"Neye"
"Beyaz kalp atmış Çıldıracammm" sondaki 'M' Harfini baya uzatmıştı. Onun bu haline güldüm."Ne gülüyorsun kızım bir dakika sen beyaz kalbin anlamını bilmiyorsun" diyip kahkaha atmıştı. Çoğu kalbin anlamını bilirdim acaba beyaz kalp neyi. Anlamına geliyordu.
"Beyaz kalp evlilik sadakat ve saflığın anlamına gelir"
"Anladım"
"26 yıllık deneyimle bu çocuk olmuştur diyorum sahi yaşı kaç bunun" ardından masadaki su bardağı na uzandı suyu içerken cevap verdim
"37 ama 38 olmasına az vardır" içtiği su boğazına kaçınca sırtına vurdum.
"Yuh be" diye sinirle konuştu.
"Kızım bu olmayı geçmiş boşver bunu turşusu bozulmuş" dediği sey ile kahkaha atmaya başladım
"Ne gülüyorsun be" diye çemkirdi.
"Of boşver beni sen sende kim var kim yok" diyip güldüm. Gözlerini kaçırdı.
"Asel biri var göz göze gelsem gülümsememe yetiyor. Elimi tutsa normal dünyadan uçmuş gibi hissediyorum asel çok seviyorum öyle böyle değil o yani nasıl desem artık o olmadan yaşayamam" dedikleri şeyler le gülümsedim.
"Umarım mutlu olursun" diye kollarımı açtım. Hemen kollarımın arasına girdi.
"Teşekkürler Asel uzun süredir kimseyle ilgili konuşmuyordum bana şu 2 günde cok iyi geldim teşekkür ederim" dedikleri şeylerle gülümsedim.
"Sende sende iyiki varsın Aslı" dedim.
Şimdilik görüşürüz sizi öptüm😚💗🦋