bc

ADALET - İNTİKAM * PEÇE SERİSİ 2

book_age16+
99
FOLLOW
1K
READ
dark
BE
war
surrender
like
intro-logo
Blurb

Kayıplar insanlar için asla unutulmaz. Bazen seçilen meslekle yapılan işle ve söylenen sözle o kaybın intikamı alınır.

Kurtoğlu konağında yas yıllardır yüreklerde devam ederken Yezda açtığı kapının önündeki polislerle elini kalbinin üzerine koydu. Arkasından gelen kocası Fırat ve Atilla ile dudakları aralandı. Umut ile Ümit de yanlarında belirdiğinde “Deva!” diye çığlık atan kadın yere yığıldı. Ambulans ekibi hemen müdahale ederken konak ölüm acısı ile yeniden dolup taştı.

Polis memuru olan Deva Kurtoğlu görev aldığı uyuşturucu operasyonunda vurularak şehit olmuştu.

***

Genç kız elindeki değnekleri bateriye ritmik bir şekilde vururken kendinden geçmişti. Tutturduğu ritim öylesine güzeldi ki içinde olduğu grup onun solo olarak çalmasını istemişti. Son vuruş sonrası dururken herkes onu izliyordu. Sadece biraz olsun içip kafa dağıtmak isteyen Tuğrul da dahil. Adam gördüğü yüz ve sese odaklanmış sahneyi izlerken keyiflenmişti.

“O kızı istiyorum.”

“Tamam efendim hemen yanınıza gelmesini sağlıyorum.”

Sahne alan grup için hazırlanması adına verilen odaya dalan adam “Tuğrul Bey seni istiyor Çakıl” dedi. Kaşları çatılan kız mavilerini adama diktiğinde küçük kızıl alevler kendini gösteriyordu.

“Oradan bakınca burası pavyon bende konsomatrise mi benziyorum?”

“O da ne demek oluyor?”

“Şu demek oluyor Nihat Bey, ben erkekleri eğlendirip onlarla oynaşacak bir kız değilim. Kimse beni masasına çağıramaz. Çok istiyorsa buyursun gelsin. Terbiyesizliğin lüzumu yok.”

Baş garsonun gözleri irileşti.

“Kızım sen aklını mı kaçırdın. Bu adam kim biliyor musun sen?”

Sahi kimdi bu Tuğrul Akça? Peki ya Çakıl?

chap-preview
Free preview
TANITIM
Kayıplar insanlar için asla unutulmaz. Bazen seçilen meslekle yapılan işle ve söylenen sözle o kaybın intikamı alınır. Kurtoğlu konağında yas yıllardır yüreklerde devam ederken Yezda açtığı kapının önündeki polislerle elini kalbinin üzerine koydu. Arkasından gelen kocası Fırat ve Atilla ile dudakları aralandı. Umut ile Ümit de yanlarında belirdiğinde “Deva!” diye çığlık atan kadın yere yığıldı. Ambulans ekibi hemen müdahale ederken konak ölüm acısı ile yeniden dolup taştı. Polis memuru olan Deva Kurtoğlu görev aldığı uyuşturucu operasyonunda vurularak şehit olmuştu. *** Genç kız elindeki değnekleri bateriye ritmik bir şekilde vururken kendinden geçmişti. Tutturduğu ritim öylesine güzeldi ki içinde olduğu grup onun solo olarak çalmasını istemişti. Son vuruş sonrası dururken herkes onu izliyordu. Sadece biraz olsun içip kafa dağıtmak isteyen Tuğrul da dahil. Adam gördüğü yüz ve sese odaklanmış sahneyi izlerken keyiflenmişti. “O kızı istiyorum.” “Tamam efendim hemen yanınıza gelmesini sağlıyorum.” Sahne alan grup için hazırlanması adına verilen odaya dalan adam “Tuğrul Bey seni istiyor Çakıl” dedi. Kaşları çatılan kız mavilerini adama diktiğinde küçük kızıl alevler kendini gösteriyordu. “Oradan bakınca burası pavyon bende konsomatrise mi benziyorum?” “O da ne demek oluyor?” “Şu demek oluyor Nihat Bey, ben erkekleri eğlendirip onlarla oynaşacak bir kız değilim. Kimse beni masasına çağıramaz. Çok istiyorsa buyursun gelsin. Terbiyesizliğin lüzumu yok.” Baş garsonun gözleri irileşti. “Kızım sen aklını mı kaçırdın. Bu adam kim biliyor musun sen?” Sahi kimdi bu Tuğrul Akça? Peki ya Çakıl?

editor-pick
Dreame-Editor's pick

bc

HÜKÜM

read
135.3K
bc

SINIR (TÜRKÇE)

read
13.1K
bc

Kalbimin Derininde

read
7.6K
bc

KALP HIRSIZI (Hırsız Serisi-2)

read
5.9K
bc

Leyl Tutkusu

read
306.4K
bc

Ufaklık | Texting

read
1.7K
bc

Yasak İlişki (+18)

read
8.0K

Scan code to download app

download_iosApp Store
google icon
Google Play
Facebook