bc

AVŞAR +18 (TÜRKÇE)

book_age18+
5.9K
FOLLOW
21.4K
READ
dark
one-night stand
HE
opposites attract
mafia
billionairess
like
intro-logo
Blurb

"Seni öldüreceğim" diyen sert ve hırıltılı sesle histerik bir kahkaha attım.

"Bu haldeyken kimin kimi öldürdüğü konusunda yanlışın var" diyerek kendimi sertçe sürttüm "Sikeyim" diyen altımda ki adamın uzun kızıl saçlarımı parmaklarına dolamasıyla beni altına alıp kendisi üste çıktı...

"Bakalım şimdi kim kimi öldürecek Diba" hırltılı sesi benim çığlığımla son buldu, haber vermeden kendini tümüyle içime itmesiyle kasıklarımda büyük bir acı hissettim.İçim parçalanmış gibi hissediyordum.

"Öldürüyorsun beni Diba..." dudaklarımın üzerine doğru son kelimelerini dile getirdi "Yakıyorsun, yanıyorum"...

***

+18 bir kitaptır şimdiden söylüyorum \\\'ayy, ıyy, öğğ" yazacaksanız hiç okumaya başlamayın lütfen ?

chap-preview
Free preview
ÖNİZLEME
"Avşar dikkatli ol, bu ilk ve son şans" diyen leyla'ya göz ucuyla bakarak elimde ki kırmızı ruju dudaklarıma yedirdim. "Biliyorum" diyerek bitirmiş olduğum makyajımla ayağa kalkarak kızıl saçlarımı aynada düzelttim. Leyla yatağın üzerine bıraktığım kutuyu alıp bana getirdi. Taşlarla süslenmiş ahşap kutunun kapağını açıp içerisindekini alarak tekrar aynanın karşısına geçtim. Yüzüme tuttuğum parlak taşlarla süslenmiş kırmızı maskenin iplerini leyla saçlarımı bozmadan arkadan bağladı. Evet işte şimdi hazır olmuştum. Bu gece bu iş bitecekti. "Girişte sıkı bir güvenlik ve arama var..." leyla'nın konuşmasıyla ona doğru döndüm "merak etme girişte yanına birşey alamayacaksın ama.." diyen leyla sinsice gülümsedi "bu gece oraya garson olarak işe girdim biz arka kapıyı kullanacağımız için silah ve bıçakları ben alacağım içeride sana ulaştıracağım" dedi. Bu plan yeni eklenmişti, umarım bir aksilik çıkmazdı. "Telefon kullanmamalıyız, herkes dinleniyor biliyorsun" dedim, tedirgin olmuştum. Yüzündeki gülümseme hiç solmadan devam etti "biliyorum, saat dokuz da lavaboların olduğu koridora gir, oradan sağa dön kuytu bir köşe var orada beni bekle" dedi. "Birlikte görünmemeliyiz, davette göz göze bile gelmemeye dikkat et" diyerek tekrar beni uyardı "O'nu aldıktan sonra diğer adrese git. Eminim bu gece heryer birbirine girecek" derin bir nefes aldı "1 hafta sonra yurtdışına çıkacağız ve herşey bitecek" dedi. Bu konuşmayı çok kez yapmıştık ama bu kez herşey ciddiydi bu fırsat ilk ve sondu. Herşey bu gece bitecekti.... Bu gece için 3 kişi birbirinden habersiz plan kurarken, gecenin sonunda hiç birşey planlandığı gibi gitmeyecek. Ve bu gece herşey birbirine girecek.. *** "Seni öldüreceğim" diyen sert ve hırıltılı sesle histerik bir kahkaha attım. "Bu haldeyken kimin kimi öldürdüğü konusunda yanlışın var" diyerek kendimi sertçe sürttüm "Sikeyim" diyen altımda ki adamın uzun kızıl saçlarımı parmaklarına dolamasıyla beni altına alıp kendisi üste çıktı... "Bakalım şimdi kim kimi öldürecek Diba" hırltılı sesi benim çığlığımla son buldu, haber vermeden kendini tümüyle içime itmesiyle kasıklarımda büyük bir acı hissettim.İçim parçalanmış gibi hissediyordum. "Öldürüyorsun beni Diba..." dudaklarımın üzerine doğru son kelimelerini dile getirdi "Yakıyorsun, yanıyorum"... ?

editor-pick
Dreame-Editor's pick

bc

Helalim

read
2.5K
bc

41 Günlük AŞK Güncellemesi

read
41.1K
bc

Gözyaşı Gecesi Garip Bir Töre Hikayesi

read
48.4K
bc

Gençlik Ateşi 'UNUTAMIYORUM '

read
1.2K
bc

Sokak Dövüşçüsü

read
4.0K
bc

Yıldızlar Sönerken | Türkçe

read
3.1K
bc

SENDE BENİ BIRAKMA

read
8.1K

Scan code to download app

download_iosApp Store
google icon
Google Play
Facebook