bc

PEREMPUAN LIAR

book_age16+
0
FOLLOW
1K
READ
others
badgirl
dare to love and hate
tragedy
serious
first love
crime
friends with benefits
like
intro-logo
Blurb

Perempuan Liar itu aku. Delaila akur ketentuan takdir hidupnya.

Tidak pantas untuk dicintai apalagi untuk punya perasaan menyintai seorang lelaki.

"Apa perempuan liar seperti kau ada perasaan? Hah!" dengkus Ilham sambil mencengkam bahu Delaila dengan kuat.

"Kau berhak melabelkan aku dengan apa sahaja yang kau mahu. Cuma satu pesanku, jangan sesekali kau kesal dengan perbuatanmu hari ini"

"Ya! aku perempuan liar. Ya! aku pembawa virus HIV. Tapi aku tidak pernah kesal dengan takdir hidup aku. Aku cuma kesal kerana telah bertemu dengan kau, lelaki yang mempunyai hati palsu".

Aku perempuan liar. Dan akan ku pastikan, lelaki seperti kau Ilham akan memandang aku seperti bidadari ketika kejayaan kehidupan telah aku takluki.

Delaila menguatkan azam kehidupannya. Memburu cita-cita yang tertunda. Mengejar kehidupan yang penuh tipu daya dan berisi kesenangan materialistik dunia.

Apakah Delaila akan berjaya mengubah nasibnya?

Mampukah dia memadam kehidupan silam sebagai perempuan liar yang nyatanya telah melekat teguh dalam fikiran Ilham dan masyarakat?

editor-pick
Dreame-Editor's pick

bc

Sister Complex

read
29.0K
bc

Dear Calon Imamku

read
14.9K
bc

Fifty Shades of Handerson

read
26.1K

Scan code to download app

download_iosApp Store
google icon
Google Play
Facebook