bc

KÜÇÜK TATLI BELAM [+18/ TÖRE]

book_age18+
7.4K
FOLLOW
97.7K
READ
revenge
dark
forbidden
love-triangle
contract marriage
one-night stand
reincarnation/transmigration
family
HE
teacherxstudent
love after marriage
age gap
fated
forced
opposites attract
second chance
friends to lovers
arranged marriage
curse
goodgirl
stepfather
heir/heiress
drama
tragedy
sweet
bxg
lighthearted
serious
kicking
bold
campus
city
mythology
small town
another world
cheating
childhood crush
disappearance
enimies to lovers
lies
rebirth/reborn
musclebear
surrender
addiction
teacher
like
intro-logo
Blurb

"Demek ikiz kardeşimin arzulayıp yatağa almak istediği kız sendin," derken bakışlarının ağırlığıyla başımı yere eğdim. "Rahmetli kardeşimin bu kadar zevkli olacağını bilmezdim Selvi, seni o gözle göreceğini... Hiç tahmin etmezdim!"

"Oyunu bırak Sinan ağa, ben yerde yatacağım. Benden uzak dur, yoksa..."

"O sesini kes ve bir an önce soyun Selvi! Ayrı yatakmış! Bu yataktan bir an olsun çıkmayacaksın, tek işin beni tatmin etmek olacak. İşe şu boktan gelinliği indirerek başla!"

chap-preview
Free preview
PROLOG
"Demek ikiz kardeşimle zevklerimiz çok benziyor, arzulayıp becermek istediği kız senmişsin," derken bakışlarının ağırlığıyla başımı yere eğdim. Normalde olsa ona en sert şekilde tepki verirdim, ama şu an kendimde o gücü bulamıyorum. Berdel olarak okulda en nefret ettiğim Sinan hocaya varmıştım, töreler böyle uygun görmüştü. Gelinliğimin eteklerini sıkarken Sinan bana doğru bir adım attı. "Rahmetli kardeşimin de seni arzulayacağını bilmezdim Selvi. Seni o gözle göreceğini... Hiç tahmin etmezdim!" Gücümü toplamaya zorladım kendimi. Derin bir nefes aldıktan sonra başıma kaldırıp gözlerinin içine baktım. Ona karşı asla güçsüz duramazdım, yoksa beni ezer geçer. "Oyunu bırak Sinan ağa, sakın benimle ilgili de öyle konuşma. Seni asla istemiyorum, o yüzden yerde yatacağım. Benden uzak dur, yoksa..." "O sesini kes ve bir an önce soyun Selvi! Ayrı yatakmış! Bu yataktan bir an olsun çıkmayacaksın, tek işin beni tatmin etmek olacak. İşe şu boktan gelinliği indirerek başla!" Soyunmak? Gerdek için hazırlanmış yatağımıza dönüp baktım, nefes bile alamıyordum sanki. Hatalı olan ikiz kardeşiyken neden cezasını ben ve ailem ödüyordu? "Soyunmak mı? Hayır, seni istemiyorum dedim! Sinan ağa, bu sadece formalite bir evli-" "Sana sesini kes ve bir an önce soyun dedim! Bana bak kızım, dizi çevirmiyoruz burada. Seni burada oturup hanımağalık oyna diye getirmedi kimse bu konağa, ailen bile bana köle olarak verdi seni. Şimdi beni tatmin etmeye başla Selvi, yoksa abinin ölü bedenini bu yatağa yatırırım!"

editor-pick
Dreame-Editor's pick

bc

CEO'NUN FİRST LADY'SI (+21)

read
52.7K
bc

Ağanın Sözde Karısı

read
79.4K
bc

MARDİN KIZILI [+18]

read
538.9K
bc

AŞKLA BERDEL

read
87.3K
bc

HÜKÜM

read
228.0K
bc

Bal dudaklım (Ağır bedeller)+18

read
33.2K
bc

Ne Olacak Halim (Türkçe)

read
14.4K

Scan code to download app

download_iosApp Store
google icon
Google Play
Facebook