bc

BENİM RENGİM SENSİN (DELİ SERİSİ 2)

book_age18+
269
FOLLOW
1.2K
READ
HE
scary
office/work place
like
intro-logo
Blurb

Zaman onlar için renkler sundu. Kimi mavi oldu gökyüzü ve deniz gibi kimi ile yeşil oldu ormanların derinliğinde. Biri topraksa en kahvesinden diğeri ateş oldu kızıl bukleleriyle.

Baybars Atalan. Uçarı haşarı fırlama tabirlerinin beden bulmuş hali. Ayran gönüllü, şeytan tüylü biraz da tatlı dilli delikanlı.

Ayran gönlü bu defa kızıl buklelerin sahibine tutulurken aslında yaşayacağı fırtınadan habersizdi. O kara yağız yeşillerin hakimi deliydi. Oysa deli deliyi görünce sopasını saklamaz mı? Ya iki deli de eli sopalı kalırsa.

Rengin Dursun. Yürüme engelli kardeşi ile ailesinden kalan tek sığınağı evinde yaşarken fırtınaya kapılırsa ne olur?

***

“Lafını geri al.”

“Almazsam ne olur?”

“Bak kardeşim insan gibi uyarıyorum. Lafını geri al.”

“Yahu niye geri alayım. Olmamış işte. Tadı tuzu lezzeti yok. Gurmeyim kızım ben becerememişsin. Hem senin neyine pasta yapmak.”

Rengin gözlerini kapatıp açarken tezgahı silerken elinde olan ve duyduklarından sonra hırsla mutfaktan çıktığı için elinde kalan süngeri daha da sıktı. Şu hayatta her zorluğu göğüslüyordu da onca emek verip yaptığı tatlılarına laf edilmesini kaldıramıyordu.

Yeşil gözlü karayazı delikanlıya göz kapaklarını kaldırıp baktığında artık kendine elalarında kıvılcımlar dolanıyordu.

“Beğenmedin yani?”

“Beğenmedim işte. Zorla mı? Sen beceriksizsen ben ne yapayım değil mi ama?”

Delikanlı arkadaşlarından destek bekleyip sırıtırken bir anda “O zaman al bunu ye!” diye bağırıp ağzına sokulan bulaşık süngeri ile şoka girdi.

Adam uçarı kadın deli. Bu hikaye çok tehlikeli....

chap-preview
Free preview
1. TANITIM
TANITIM     Zaman onlar için renkler sundu. Kimi mavi oldu gökyüzü ve deniz gibi kimi ile yeşil oldu ormanların derinliğinde. Biri topraksa en kahvesinden diğeri ateş oldu kızıl bukleleriyle.       Baybars Atalan. Uçarı haşarı fırlama tabirlerinin beden bulmuş hali. Ayran gönüllü, şeytan tüylü biraz da tatlı dilli delikanlı.     Ayran gönlü bu defa kızıl buklelerin sahibine tutulurken aslında yaşayacağı fırtınadan habersizdi. O kara yağız yeşillerin hakimi deliydi. Oysa deli deliyi görünce sopasını saklamaz mı? Ya iki deli de eli sopalı kalırsa.     Rengin Dursun. Yürüme engelli kardeşi ile ailesinden kalan tek sığınağı evinde yaşarken fırtınaya kapılırsa ne olur?       ***     “Lafını geri al.”    “Almazsam ne olur?”     “Bak kardeşim insan gibi uyarıyorum. Lafını geri al.”     “Yahu niye geri alayım. Olmamış işte. Tadı tuzu lezzeti yok. Gurmeyim kızım ben becerememişsin. Hem senin neyine pasta yapmak.”     Rengin gözlerini kapatıp açarken tezgahı silerken elinde olan ve duyduklarından sonra hırsla mutfaktan çıktığı için elinde kalan süngeri daha da sıktı. Şu hayatta her zorluğu göğüslüyordu da onca emek verip yaptığı tatlılarına laf edilmesini kaldıramıyordu.     Yeşil gözlü karayazı delikanlıya göz kapaklarını kaldırıp baktığında artık kendine elalarında kıvılcımlar dolanıyordu.     “Beğenmedin yani?”     “Beğenmedim işte. Zorla mı? Sen beceriksizsen ben ne yapayım değil mi ama?”     Delikanlı arkadaşlarından destek bekleyip sırıtırken bir anda “O zaman al bunu ye!” diye bağırıp ağzına sokulan bulaşık süngeri ile şoka girdi.     Adam uçarı kadın deli. Bu hikaye çok tehlikeli....   DELİ SERİSİ 1 MAFYA DELİSİ FİNAL VERDİĞİNDE BU KİTAP DEVAM EDECEK. DELİ SERİSİ 5 KİTAPTAN OLUŞACAK. ŞİMDİDEN KEYİFLİ OKUMALAR

editor-pick
Dreame-Editor's pick

bc

Leyl Tutkusu

read
306.3K
bc

HÜKÜM

read
135.1K
bc

SINIR (TÜRKÇE)

read
13.0K
bc

Kalbimin Derininde

read
7.6K
bc

KALP HIRSIZI (Hırsız Serisi-2)

read
5.9K
bc

Ufaklık | Texting

read
1.7K
bc

Yasak İlişki (+18)

read
8.0K

Scan code to download app

download_iosApp Store
google icon
Google Play
Facebook