Önizleme
"Bana bak!Ben senin orospularına benzemem!Uzaklaş dedim!!"
Burnundan verdiği alaylı ve keskin nefesiyle bana baktı.Sözlerimi takmıyordu hatta beni dinlediğinden bile emin değildim şu anda.Çünkü daha da dibime girmiş, burnu burnuma değecek kadar yakınlaşmıştı bana.
"Algı problemin mi var senin!?Sana diyorum!Çekil dibimden!"
Nefesim yüzüne dökülürken gözleri kararmıştı.
"Onu anladım."
Çatık kaşlarım söylediği şeyle daha da çatıldı.Yüzüm anlamazca buruştuğunda dudaklarım aralandı.
"Ne?"
Gözleri aralık dudaklarıma kaydığında yutkunarak onu tekrar itmeye çalıştım.Bir duvarı itiyormuşum gibi hareketsiz bedenine öfke ile baktığımda boğuk sesi kulaklarıma doldu.
"O orospulardan olmadığını anladım diyorum güzelim.Çünkü sen sadece benim orospum olacaksın."
Şokla gözlerine baktığımda söylediği iğrenç sözleri midemi alt üst etti.Elimi kaldırıp yanağına hızla indireceğim sırada kolumu havada yakalayıp beni yasladığı duvara yapıştırdı.
"Bir daha sakın buna cürret etme.Sonuçları canını yakar!"
Göğsüm hissettiğim öfke ve ağlama hissi ile hızla inip kalkarken Karan denen mafya bozuntusu gözlerinde ki şeytani parıltılarla beni izliyordu.Bu halimin ona haz verdiğini gördüğümde dolacak olan gözlerimi zorlukla durdurdum.Yüzü bir şeytana ait olamayacak kadar güzeldi.Bozuk ruhu dışına yansımamıştı anlaşılan.Kirli sakalın süslediği kemikli çenesi, hafif kemerli bir burnu ve ifadesine sertlik katan çatık kaşlarının birinde olan façası ile hem bir psikopat hem de normal olamayacak kadar yakışıklıydı.
Kafamın üzerinde birleştirdiği bileklerimin acısını görmezden gelmeye çalışarak yüzünün dibinde ki yüzüne bakarak dişlerimin arasından tısladım.
"Seni öldüreceğim!Sonucu ne olursa olsun!"