İlk gece (+21 )

1336 Words
Gecenin karanlığı, sessizliğin perdesiyle aralanırken, yatağın diğer ucunda Boran Ağa'nın düzenli nefes alışverişlerini duyuyordum. Sanki kilometrelerce uzakta gibiydi. Gözlerimi tavana dikmiş, ne kadar zaman geçtiğini bilmeden öylece yatıyordum. Dün geceki sözleri kulaklarımda yankılanıyordu: "Burada sadece aşiretin adeti yerine gelecek. Başka bir şey bekleme." Bu kelimeler, içime bir buz gibi işlemişti. Sabahın ilk ışıkları perdenin arasından süzülüp odaya dolmaya başladığında, kendimi daha fazla tutamadım. Yavaşça doğruldum. Yatağın ucuna oturdum, kalbim sanki dışarı fırlayacakmış gibi atıyordu. Boran Ağa'ya bir kez daha baktım. Sakin sakin uyuyordu. Gündüzki o buz gibi maskesi uykusunda düşmüştü sanki. Yüzündeki gergin çizgiler yumuşamış, yorgunluğu daha belirgin hale gelmişti. Onu böyle savunmasız görmek, içimde tuhaf bir his uyandırdı. Bu adam, bana karşı bu kadar soğukken, ona karşı içimde büyüyen bu merak neydi? Yerimden kalktım ve odada sessizce dolanmaya başladım. Pencereye yaklaştım, dışarıdaki Mardin'in taş evleri, güneşin ilk ışıklarıyla aydınlanıyordu. Düğün telaşı dinmiş, konak derin bir sessizliğe bürünmüştü. Zihnim dün geceki gergin konuşmamızda takılı kalmıştı. "Oyun falan değil," demişti. Peki ya neydi o zaman? Benim için bir zorunluluk, onun için bir aşiret meselesi miydi sadece? Aniden bir hışırtıyla arkamı döndüm. Boran Ağa uyanmıştı. Doğrulmuş, gözleri bana kilitlenmişti. O an hissettiğim utançla yanaklarım kızardı. Beni uyurken mi izlemişti? Yoksa ben mi onu rahatsız etmiştim? Boran Ağa: Neden uyumuyorsun? Sesi, uykunun etkisiyle daha boğuk ve biraz daha az sert çıkmıştı. Elif: Uyuyamadım. Sen de mi uyandın? Yataktan yavaşça kalktı. Üzerindeki ince gecelikle bile heybetli duruyordu. Bana doğru adımlar atmaya başladı. Adım sesleri odanın sessizliğinde yankılanıyordu. Her adımda kalbim daha da hızlanıyordu. Ne yapacaktı? Ne söyleyecekti? Boran Ağa: (Tam karşımda durdu, aramızda bir kol mesafesi vardı) Düşünüyor musun? Gözlerinin içine baktım. O derin, anlaması zor bakışlar içimi titretti. Sanki duvarlarını indirmiş, bana ulaşmaya çalışıyor gibiydi. Elif: Neyi düşüneyim ki? Her şey ortada değil mi? Boran Ağa elini uzattı. Bir an tereddüt ettim. Parmakları, yüzümdeki bir tutam saçı nazikçe kulağımın arkasına itti. Dokunuşu şaşırtıcı derecede yumuşaktı. O an içimde bir elektriklenme hissettim. Bütün bedenim karıncalanmıştı. Boran Ağa: Her şey göründüğü gibi değildir Elif. Sesi neredeyse fısıltı gibiydi. Yüzü bana doğru eğildi. Gözleri gözlerime kenetliydi. Kalbim göğüs kafesimi zorlarcasına çarpıyordu. O an başka hiçbir şeyi düşünemiyordum. Sadece onun yakınlığını, sıcak nefesini hissediyordum. Aramızdaki o buz gibi mesafe bir anlığına erimiş gibiydi. Elif: Ne demek istiyorsun? Cevap vermedi. Sadece gözlerimin içine bakmaya devam etti. O bakışta, daha önce hiç görmediğim bir belirsizlik ve karmaşa vardı. Sanki o da benim gibi ne yapacağını bilemiyordu. Bedenlerimiz birbirine çok yakındı, nefeslerimiz karışıyordu. Bu anın büyüsüyle nefesim kesilmişti. Bir adım daha yaklaştı. Eli hala yüzümdeydi. Baş parmağıyla yanağımı nazikçe okşadı. Ve oradan başparmağı dudaklarıma geldim hafifçe dudaklarımda parmaklarını hareket etti. O ân bacaklarımın bağları kopmuştu içimde garip duygular hissetmeye başladım “Elif… “ ismimi her söylediğinde ihtiras vücudumu sarıyordu ama o sanki bunu bilerek yapıyormuş gibi tekrarlayıp durdu “Daha önce hiç öpüştün mü?” Diye sordu ama sesi çok sert idi sanki evet desem orada beni boğacaktı. Ve dürüst olmak istedim “Hayır “ O ân gülümsedi “Peki seni şimdi öpmemi ister misin belki öpüşmeyi öğretirim” bunu der iken tekrar o pic gülüşünü gösterdi “Evet “ neden evet dediğimi bilmiyordum ama Boran’ın o güçlü sert kollarında olmak istiyordum . Bir adım daha yaklaştı aramızda mesafe kalmamıştı . Ve o ân dudakları dudaklarımla buluştu bu inanılmaz bir duyguydu sanırım ıslanmıştım. Yavaşça dudaklarımı emmeye başladı kontrol ondaydı her şeyi çok iyi biliyordu ve ara sıra hafif sesler çıkartıyordu daha sonra dudaklarını çekti ve yatağa doğru ilerledi . Yatakta geniş bir şekilde uzandı boxerından aleti belli oluyordu aletini görünce şok geçirdim çok büyüktü. her yerini kaplıyor gibiydi ve ben 45 kiloydum. Daha sonra çekmeceyi açıp içerisinden sigarasını çıkardı ve bir dal yaktı “Elif, oyna benim için “ dedi kısık sesle Bu adam kafayı mı yedi diye düşündüm ama hayır bugün düşünmek yok bugün ilerlemek var yavaşça ona doğru ilerledim gözlerinin içine baka baka yürüdüm ve her yürüyüşümde ah sesler çıkarmaya başladım. O ise sadece sigarasını içip elini aletine götürmeye başladı. Gece asil şimdi başlıyordu. Ve yatağın üstüne çıktım arkamı ona doğru döndürüp geceliğimin eteklerini bir sağa bir sola doğru atmaya başladım. Kalçam ona bakiyordu “Üstünü çıkar iç çamaşır ile görmek istiyorum” dedi boran ağa ama ben inadına çıkarmadım daha da sexi dans ettim ve elbisemin eteğini iyice yukarıya çektim oradan popomu gördüğüne emindim çünkü aşırı ah demeye başladı o ân ben elif değildim o ân içime Boran Ağa’yı tatmin eden bir elif var idi. Daha sonra yavaşça ona döndüm ve iyice aletinin kocaman olduğunu gördüm beni bekliyordu Boran ağa uzun süre bana baktı ve beni arkama tekrar döndürüp aletini arkama sürttü “Birazdan içinde olacak seni öyle bir sikecegim ki 1 hafta yürüyemeyeceksin” ben bunu mu istiyordum galiba evet sınırları iyice aşmak istedim “İstiyorum “ dedim ama sesim son derece kısık çıktı Boran beni yatağa düz yatirdi Ve yavaşça geceliğimi sıyırmaya başladı gecelik üstümde yoktu sadece tangam var idi. “Çok güzeller birazdan hepsi bana ait olacak sen benimsin !” Diyerek yavaşça ayak uçlarımdan öpmeye başladı o öptükçe ruhum bedenimden ayrılacak gibiydi “Ahhh, boran ahhhh “ “Daha dur güzelim içine daha girmedim “ Ve bu sefer dudakları kadınlığımda idi tangamı dişleriyle sıyırdı. Ve kadınlığımı koklayıp iyice ayırdığı tangamın arasından dili ile okşamaya başladı. Daha sonra durdu ve tangamı bacaklarımdan sıyırıp attı ve artık kadınlığım onun gözlerinin önünde idi parmakları ile dokunmaya başladı ve bu sefer hayvan gibi emmeye başladı “Boran , açıyor Ahh boran!” Ama o bırakmıyordu daha da çok emmeye ve hatta ara sıra ısırıyordu daha sonra ağzını çektiğinde dudaklarının kenarından suyumun onunla buluştuğunu gördüm “Mmm lezzetli biraz daha istiyorum ve sen o aptal çeneni kapatacaksın “ Ve tekrar kadınlığımı emmeye başladı gözlerimi kapatıp anin tadını çıkarmaya çalıştım. İyice zevkin doruğuna gelmiştim her ân bosalacak gibi oluyordum. Boran bu sefer ağzını çekti ve tekrar pozisyonumuzu değiştirdi bu sefer onun üstünde bende vardım “Yala !” Onun yaptığı gibi yapmak istedim boxerindan erkekliğini kokladım garip bir kokuydu. Ama rahatsız edici değildi ve boxerindan aletini çıkardım aleti çok büyüktü ve damarlıydı dimdik idi. Elime aldım yavaşça dilimin ucuyla ilk başta dokunuşlar yaptım ve suyu ağzıma gelmişti. Ve yalarken gözlerinin içine bakıyordum Boran ise gözlerini daha çok kısmış idi. Daha sonra ağzımın içine soktum ve o ân bir el saçımı tutmuştu “Rahat ol güzelim git gel yapacağım canın acımayacak tamamı mı “ Tekrar kontrolü eline almıştı ve aleti ağzımın içine girip çıkıyordu Boran bir ân hızlandı o ân nefes alamayacak gibiydim. Uzun süre yaladım ama hâlâ boşalmıyordu. “Ohhhhh !! “ Biraz daha yaladıktan sonra üstüme tekrar çıktı “İçine girmek istiyorum izin ver !” “Evet, Boran istiyorum.” Yavaşça aletini kadınlığıma değdirdi ıslanan kadınlığım onun aleti ile buluşmak için can atıyordu. “Mmm sakin ol güzelim daha girmedim” ve kedinin fareyle oynadığı gibi kadınlığımla oynamaya çalıştı. Ama bu çok zevkliydi ve ihtiras doluydu ve o ân da titredim Boran’ın aleti içimdeydi artık bu çok garip bir duyguydu “Çok dar ahhh çok güzel dayan güzelim “ Boran bir ân da hızlanmaya başladı. Ama canım acımaya başladı çarşafı tırnaklarımla geçiriyordum resmen bu yatak eziyet idi. Çünkü Boran durmuyordu “Boran dur lütfen acıyor “ ama durmuyordu daha da sert bir şekilde içime giriyordu sanki intikam almak istercesine ama bu benim ilkimdi ve ben böyle beklemiyordum. Boran’ı itmeye kalkıştım ama benim narin bedenim onun o ağır bedenini yerinden dahi kaldıramadı ve Boran iyice sokmaya başladı ve iyice “Boran, canım çok acıyor ahhh Ahh dur lütfen “ dedim ama adam umursamadı bile bir ân da beni hafaya kaldırdı ve bu sefer vücudumu duvara yaslandırdı. Aleti çok büyüktü ve çok kalındı bu canımı acıtıyordu. Duvarın soğukluğu çıplak bedenimle buluşunca içim daha da ürperdi. Ve bu sefer bedenimi duvardan ayırdı. Bu sefer kucağında ona sarılmış bir şekilde içime girmesine izin veriyordum “Ahhh Elif çok güzelsin seni becermek çok iyi hissettiriyor” dakikalarca ayakta becerdi beni bacaklarımı hissedemiyordum ve zevkin en doruk noktasına gelmiştim ve boran içimden çıkıp aletini ağzıma dayayıp boşaldı. Ve yüzünde hafif bir gülümseme vardı. “Çok iyiydin bebeğim. Aferin benim küçük bebeğime “ bunu dedi daha sonra banyoya doğru ilerledi…
Free reading for new users
Scan code to download app
Facebookexpand_more
  • author-avatar
    Writer
  • chap_listContents
  • likeADD