12. Bölüm

1106 Kelimeler
Pazartesi günü şevk ve enerjiyle uyandım, Cuma ve Cumartesi harika iki gün geçirmiştim. Öğretmen gelmesine beş on dakika önce sırama oturdum. Sınıfta hoşlandığım kız İlya çoktan derse hazırdı. Onun bir röntgenini çektim. Kıyafetlerine saçlarına nasıl giyindiğine baktım. Onunla konuşup biraz samimi olmak istiyordum. Fakat bir türlü bu olmuyordu. Ben İlya'yı izlerken grubum o sırada içeriye geldi. Selamlaştık. Enzo hemen yanıma oturdu. "Piç! Dün seni arıyordum ve sana birkaç mesaj gönderdim. Neden cevap vermedin? Ne işler karıştırıyorsun Karina ile." "Hiçbir iş Enzo. Diskodan erken ayrıldık ve onunla evine kadar yürüdük." "Yatağa attığına bahse girerim." "Hayır biz arkadaşız ve hepsi bu kadar." "Alex, bence Karina senden daha fazlasını istiyor. Sana nasıl baktığını görmelisin." Diğer arkadaşlarımızın Karina ile benim hafta sonu seviştiğimi bilmelerine gerek olmadığını düşündüm. Aslında umursamıyordum, bilseler de bilmeseler de umurumda değildi ama Karina'ya saygımdan hiçbir şey söylemedim. Karina anlatmak isterse benim için sorun yoktu. Ders arasında ve derste tuhaftı. Bana eskisi gibi bakmıyordu. Herkesin önünde biraz utanıyordum. Karina çekici bir kızdı ve onunla tekrar tekrar sevişebilirdim. Sorunlu bir ilişkiden yeni çıkmıştım ve enkazı duruyordu üstümde. Ve yapmak isteyebileceğim son şey bir kadına bağlanmaktı. Karina ile çok iyi anlaşıyordum. Daha önce hiç böyle bir arkadaşım olmamıştı. Aramızdaki durumu netleştirmek için belki de onunla konuşmam gerekiyordu. Karina'yla kafeteryada yalnız olduğumuz bir an onunla konuşabildim. "Arkadaşlarımıza Cumartesi günü hakkında hiçbir şey söylemedim... Hiçbir şey bilmiyorlar..." "Söyleyebilirsin, Umurumda değil..." "Ben onlardan bir şey saklamak istemiyorum ama önce seninle konuşmayı tercih ettim." "Bu arada, bu öğleden sonra istersen eve gel ders çalışırız." "Mükemmel, evet elbette geleceğim." Enzo tüm gün, Karina ile aramda neler olduğunu anlatmam için ısrar etti. Ama görünüşe göre ona aramızda bir şey olmadığına dair güvence verdiğimde ikna oldu. İkiyi beş geçe evdeydim. Katy yemek hazırlıyordu. İkimiz tek başımıza yemek yemek garip geldi ama alışmamız gerekecekti. Çünkü önümüzdeki aylarda böyle olacaktı. Gününün nasıl geçtiğini anlatıyordu ve bende onu dinliyordum. Yemekten sonra Katy'ye temizlik yapmasında yardım ediyordum. Saat dört buçuk civarında Karina çalışmak için geldi. Bol pantolon ve siyah bir sweatshirt ile sabahki gibi giyinmişti ve çalışmak için odaya çıkmadan önce Katy'ye merhaba demek için oturma odasına gittik. Katy ve Karina'yı tanıştırdım. Sonra da ders çalışmak için yukarıya çıktık. Odamdaki çalışma masasına yaklaşık yarım metre arayla oturduk. Bir gün önce çılgınca seviştiğimiz yerde Karina ile olmak garip geldi ama neredeyse iki saat konsantre bir şekilde çalıştık. Ayrıca Karina çok zekiydi ve bana anlamadığım konularda çok yardım oluyordu. Biraz ara vermiştik. "Cumartesi günü olanlar hakkında seninle konuşmak istiyorum, bu sabahki kadar tuhaf olmamızı istemiyorum." "Konuşacak bir şey yok..., iyi vakit geçirdik, nokta." "Sadece..., görüyorsun, zor bir ilişkiden yeni çıktım ve şimdi istemiyorum..." "Bana açıklama yapmana gerek yok Alex, biz arkadaşız, geçen gün takıldık ve bu kadar, daha fazla düşünme; ayrıca İlya'dan hoşlandığını görebiliyorum." Utançtan yerin dibine girdim. Karina'nın bu kadar anlayışlı biri olmasını sevdim. Benden çok daha olgundu ve fikirlerinin ne kadar net olduğunu öğrenince şaşırdım. Bana biraz hayatını anlatıyordu. Tek çocuktu ve Annesiyle yalnız yaşıyordu. Anlaşılan babası o daha beş yaşındayken ölmüştü ve onunla ilgili hiçbir şey hatırlamıyordu. Annesi bir jinekologdu ve onun hakkında konuşma şeklinden onun en iyi arkadaşı sırdaşı yoldaşı olduğunu anladım... Bir süre daha ders çalıştık ve onu yaklaşık yedi buçuk gibi kapıya kadar geçirdim. Katy oturma odasında loş ışık ve rahatlatıcı müzik ve yanan bir tütsü çubuğu eşiğinde garip bir konumda yoga yapıyordu. Karina, Yüzünde bir gülümsemeyle bana baktı. "Bunu her gün yapıyor. Bende arada sırada onunla birlikte yoga yapıyorum." "Alex, Canım arkadaşım, yogayı sevdiğini bilmiyordum" diye şaka yaptı. "Sende bir sürpriz kutususun..." Kapının önünde şakalaştıktan sonra, yarın yine aynı saatte ders çalışmak için sözleştik. Yanağımla, dudaklarımın arasından bana veda öpücüğü verdi. Sonra odaya girdim ve Katy'nin egzersizlerini bitirmesini sessizce izledim. Arkasını döndüğünde orada oturduğumu görünce küçük bir şok yaşadı. -Seni görmedim! "Özür dilerim, seni korkutmak istemedim..." "Arkadaşın daha gitmedi mi?" "Evet, az önce gitti, seni o kadar konsantre gördü ki sana hiçbir şey söylemek istemedi..." Akşam yemeğinde biraz arkadaşım Karina hakkında konuştuk. Katy bana cumartesi gecesi olanlar hakkında hiçbir şey sormadı, ama sanırım hiçbir şey söylemeden odamda yüksek sesle inleyen kızın Karina olduğu sonucuna varmıştı. Yüzünde Katy'nin küçük sırrımı keşfettiğini görebiliyordum. Katy bana havuza gireceğini söyledi. Yemeği topladıktan ve etrafı temizledikten sonra odaya çıktım ve Katy'ye rastlamamak için onu yarım saat kadar bekledim. Mahremiyetine girmek istemiyordum. Havuzda vakit geçirmenin onun için ne kadar kıymetli olduğunu biliyordum. Bir tişört, şort ve bir havlu ile aşağıya indim. Katy'nin hala suda olmasına şaşırdım. Katy dakik bir insandı ve artık havuzda olmadığını düşünüyordum. Ne yapacağımı şaşırdım, o sudayken selam vermemek biraz garip geldi ve sonunda kararımı verdim ve havuz alanına girdim. Beni görünce duvardaki saate baktı. Yarım saat kadar geçtiğini fark etti. "Üzgünüm Alex, bu kadar geç olduğunu bilmiyordum... "Hayır, sorun yok, devam etmek istersen daha sonra dönerim." "Gerek yok ben çıkıyorum." Bir sandalyeye oturdum. Katy havuzdan çıktı. Onun heybetli kıvrımlarıyla havuzun merdivenlerinden yukarıya doğru çıktığını görmek cennet gibi bir manzaraydı. Yavaş çekimde yapıyormuş gibi görünüyordu ve ona dikkatlice bakmaya devam ettim. Tam boy siyah bir mayo giyiyordu ve ince bir beli, iyi kalçalarla ve o mayoyla harika kalçaları vardı. Neredeyse mükemmel bacakları vardı, çok az selülit vardı ve kırk ikide, Katy'yi arkadan görürseniz, neredeyse yirmi yaşında bir üniversite öğrencisi gibi görünüyordu. Katy çıkınca ben havuza girdim. Katy acelesi yok gibi ağır davranıyordu. Sanki önümde kendini sergiliyor gibiydi en azından ben böyle düşünüyor böyle hayal ediyordum. Öne doğru eğildi. Tüm saçlarını topladı ve saçlarındaki suyu sıkmaya başladı. Harika bir vücuda sahipti. Göğüsleri bile giyinikken bana göründüğünden daha büyük görünüyordu, ama kıçı tam hayal ettiğim gibiydi, büyük, sert, yuvarlak ve lezzetli görünüyordu. Saçlarını sıkmayı bitirdiğinde, vücudunu bir havlu ile örttü. "İyi eğlenceler..." dedi bana havuzdan çıkarken. Ayağa kalkıp gömleğimi çıkarırken sırtımı çevirmek zorunda kaldım, Yavaşça merdivenden aşağı indim ve suya girdim, Katy'nin görüntüsü hala retinamdaydı . Yalnız kaldığıma emin olduğumda, şortumu çıkardım, çıplak yüzme hissi beni çıldırttı ve dahası Katy'nin daha önce suda olduğunu ve her an geri dönebileceği bilmek beni daha da deli etti, Oradan oraya yüzdüm Sonunda alışkanlıklarıma sadık kalarak orgazma ulaştım. Havuzda işim bitince odama çıktım. Rahat bir şekilde yattım. Bilgisayardan Katy'nin fotoğraflarına bakıyordum. Havuzda olanlar beni çok heyecanlandırmıştı. Hala heyecanlıydım. Oraya indiğim de, Katy'nin hala suda olmasına şaşırmıştım, ayrıca onu aşağı ineceğim konusunda uyarmıştım; Hemen hemen birkaç dakika boyunca, hiç acele etmeden bir hazırlanması beni delirtmişti. Bilgisayarı kapattım. Katy'ye bakmaya devam edecek olsaydım yine mastürbasyon yapacaktım. Çok kafam karışmıştı, gergin ve heyecanlıydım. Uykuya dalmakta zorlanıyordum. Belki de olanlar benim hayal gücümdü, on sekiz yaşındaki ateşli zihnimin ürünüydü. Ya da ... Belki de değildi... Kitap hakkında düşüncelerinizi (Olumlu yada olumsuz) paylaşırsanız çok mutlu olurum. Satır arası yorum yapmayı lütfen unutmayın. Okumaya layık gören, kütüphanesine ekleyen, beğeni ve yorum atan, realist videoları yapan herkese teşekkürler. instagram sayfası : ekapiskay Takip etmeyi unutmayın. Ara sıra canlı yayın yaparız :)
Yeni kullanıcılar için ücretsiz okuma
Uygulamayı indirmek için tara
Facebookexpand_more
  • author-avatar
    Yazar
  • chap_listİçindekiler
  • likeEKLE