13. Bölüm

1079 Kelimeler
Tüm hafta boyunca hep aynı şeyi yaptım. Katy ile yemek yiyor, Karina ile okul çıkışışı odamda ders çalışıyordum. Değişen tek şey gece yüzmesiydi. Havuza çok geç saatte iniyordum. Katy'nin artık havuzda olmadığına emin olduğum zamanlar. Onun rutininden alıkoymak istemiyordum. Biraz hayalet gibiydim evde. Köşe kapmaca oynamak istemiyordum onunla. Perşembe günü yemek yerken, ertesi gün sınıf arkadaşlarımı şaraphaneye yemeğe davet edeceğimi söyledim ve bana sorun olmadığını istediğin gibi davet edebileceğimi söyledi. Cuma günü, öğleden sonra Leonardo saat altı gibi Milano'dan geri döndü. Onları bir süre yalnız bıraktım, Katy'nin yoga kursuna bile katılmadım. Arkadaşlarım geldiklerinde yalnızca pizza yiyecektik. Yanında da kola. Arkadaşlarım tam zamanında geldiler. Onları Katy ve Leo ile tanıştırdıktan sonra mahzene indik ve masayı hazırladım. Leo bizim için şömineyi yakmıştı ve kasım ayı için içerisi cehennem kadar sıcaktı. Karina'ya baktım. Özellikle paltosunu çıkardığında bol kot pantolon giymişti ama kocaman göğüslerini gösteren süper dar uzun kollu siyah bir tişört giydiğinde; Sutyen giymiyormuş gibi görünüyordu, meme ucunun bu şekilde belli olması inanılmazdı. Büyün gece Karina'nın memelerine baktım. Bu kaçınılmazdı. Bunun dışında arkadaşlarıma mahzeni çok sevdik. Özellikle Enzo, en çok sevdiği şey alkollü kokteyl olmuştu. Birkaç bardak içtikten sonra dili çözülmeye başlamıştı. -Kahretsin, Şanslı piç, bunu nasıl yapıyorsun! Ev harika, havuz ve her şey... ve Katy... Oldukça ateşli." "Hadi ama saçmalamayı kes..." "Evet, saçmalık, tamam, tamam... ateşli değil mi?" Diğer çocuklara sordu. Onlarda Enzo'yu tastiklediler. Marco ve Carlo "Oldukça iyi..." "Karina'ya kız olduğu için sormuyorum. Alex ve o seksi kadın bütün hafta yalnızlar, kocası şehir dışında çalışıyor. Yani..." "Tamam, Enzo, Bu kadar yüksek sesle konuşma, bizi duyacaklar, evsiz kalmak istemiyorum." Müziğin sesini çok yüksek sesle çalmadık. Katy ve Leo'yu daha fazla rahatsız etmek istemiyordum. O yüzden yemekleri yedikten sonra bara gittik. Gece yarısıydı ve dans ediyorduk. Karina'ya bakmadan duramıyordum. Göğüslerinin sallanmasına bayılıyordum. Birkaç kez göz göze geldiğimizde bana gülümsedi ve beni sertleştiren bir hareketle iki kez kaşlarını kaldırdı. Tam o sırada barda müziği kapattılar ve Enzo, başka bir yere gitmeyi teklif etti ama tek düşündüğüm Karina ile kaybolmaktı ve sanırım oda aynı şekilde düşünüyordu. Karina "Bu gece fazlasıyla içtim, Şimdi eve gidiyorum," dedi. "Bizimle geliyorsun," diye sitem etti Enzo. "Ben de çıkıyorum beyler, olmazsa yarın sizinle takılamam, gerçekten çok yorgunum..." dedim. Enzo'nun ısları sonunda son buldu. Karina ile birlikte yürümeye başladık. Yalnız gitmesini istemedim. Bu yapılacak en mantıklı şey gibi göründü. Onu odama davet etmek isterdim ama bunu hiç uygun bulmadım çünkü pazartesi günü ona onunla her hangi bir ilişki istemediğimi söylemiştim; ama Karina benden çok daha zekiydi ve görünüşe göre aklımı okuyordu. Evinin ön kapısına varır varmaz, tek kelime etmeden elimden tutup beni içeri götürdü, Garaja inmiştik. Acaba Karina oraya kaç adam getirdiğini merak ettim; bunu ilk kez yapmadığı belliydi. "Burada bizi yakalayabilirler..." "Merak etme, bugün sevişmeyeceğiz," Karina, ağzımı tekrar yemeden önce kulağıma soludu. Bir elimle kıçını okşamak için uzandım ve diğer elimi gömleğinin içine soktum. Tabiki sutyen giymiyordu ve avucumla zar zor kapatabildiğim ateşli göğüslerinden birini yakaladım. Sertçe sıktım göğsünü. "Ah, canımı yaktın, seni piç!" İçten içe pek inandırıcı olmadan şikayet etmişti ve piercingini tekrar çektiğimde zevkle içini çekti. Görünüşe göre Karina acıyı seviyordu. Çok agresif bir şekilde aynı zamanda çok erotik bir hareketle, dilini dudaklarımda gezdirdi. Eliyle sertleşmiş organıma ileri geri yapıyordu. Onun büyük göğüsleriyle onamanın dışında, kıçını doğrudan derisine okşamak için birkaç parmağımı külotunun lastiğinden geçirmiştim. Mastürbasyon yaptığım hızda uzun süre dayanamayacaktım, elimi çektim. "Şimdi... yüzüme yumruk at!" "Hayır, bunu yapmayacağım..." - Vur bana, kahretsin! Karina bir yandan da mastürbasyonu tüm hızıyla sürdüyordu. Penisime harika hükmediyordu. "Bana vurmak istemiyor musun?" "Hayır..." dedim, pantolonunun içindeki elimi indirip göt deliğini okşayarak. "Kıçıma parmağını mı sokacaksın?" Seks yaparkenki Karina ile normal hayattaki Karina tam tersi iki karakterdi. Normal hayatta birkaç kelime konuşabilen içine kapanık biriydi, ama seks yaparken içinden bir vahşi çıkıyordu. Sağlam bir orgazm yaşadım. Harikaydı resmen. Ertesi gün grupla birlikte dışarı çıktık. Karina ile birlikte takılıyorduk. Ancak bu sefer onu sabah altıda eve getirdim. Yatağımda gerçek canavarlar gibi seviştik, sert bir şekilde şaplak attım. Horozumu çok iyi bir şekilde emdi. Karina her sevişmemizde daha da ileriye gitti, yatakta onun gibi vahşi biriyle daha önce hiç karşılaşmamıştım. Kuşkusuz daha yeni başlıyorduk... Başka ne yapabileceğini merak eiyordum. Peş peşe yaşadığımız üç orgazmdan sonra yatakta çırılçıplak uyuyakaldı, üzerini örttüm ve su içip bir şeyler yemek için mutfağa indim. Çok acıkmıştım. Pazar olsa bile Katy'nin o saatte ayakta olacağını tahmin etmiyordum. Katy'ye elimde bir muz ve külotumla yakalanmıştım. -Merhaba... "Günaydın," diye fısıldadı . "Ben biraz uyuyacağım. " "Uyandığında ben ve Leo dışarı çıkacağız, sen kalktığında büyük ihtimal evde olmayacağız, sana buzdolabında yiyecek bir şeyler bırakacağım, Karina isterse kalıp birlikte yiyebilirsiniz, Alex..." "Teşekkürler, Katy. Sana nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum." Karina ve ben öğleden sonra birlikte uyandık. Hızlıca giyindim. Evde kimsenin olmadığını kontrol ettikten sonra odaya geri döndüm. "Yalnızız, kalmak istersen ikimize de yemek var..." dedim ona. Hayır, yemek istemiyorum, yarın sınıfta görüşürüz..." diye cevap verdi ve çok hızlı bir şekilde giyindi. Banyoya gitti saçlarını ıslattı. Sandalyenin üzerinden çantasını aldı ve beni dudaklarımdan öptükten sonra, dağ evinde yalnız bırakıp gitti. Ne yapacağımı bilmiyordum, bütün günü kendime ayırdım ama hava bulutluydu ve içimden bahçede yatmak gelmiyordu. Evde biraz egzersiz yaptım, erkenden yemek yedim, kısacık da olsa biraz uyudum, öğleden sonra biraz ders çalıştım. O sırada Katy ve Leo geri dönmüşlerdi. Leo Milano'ya gideceği için daha fazla takılmamışlardı. Yedi buçuk civarında, önceki haftanın sahnesini tekrarladı ve arabayı garajdan çıkardı, bu sırada Katy kocasının uzaklaşmasını sakince izledi, sonra eve girdi ve oturma odasında oturup biraz televizyon izlediğimi gördü. "Bugün seni yemeğe davet ediyorum, nereye istersen gidelim" dedi. "Katy, başka bir gün, bugün burada kalmayı tercih ederim. Çok yorgunum." "Tamam o zaman ben bir şeyler hazırlayayım sen ne istiyorsun?" "Hamburger yapabiliriz," "Bekle sana yardım edeyim. Mutfakta yan yana durup konuşmaya başladık. "Nasılsın? Karina burada yemek yedi mi? " "Hayır, eve gitti, belki başka bir gün..." "O senin kız arkadaşın mı? Birlikte misiniz? üzgünüm, öyle demek istemedim..." "Kulağa garip gelebilir belki. Çıkmıyoruz. Sadece arkadaşız. Ve bu sabah için üzgünüm, seni uyandırdığımıza eminim. "Evet, biraz," "Sadece gidecek başka bir yerimiz yok... Kış gelmek üzere. Daha iyi bir şeyler bulacağım." "Bodruma inebilirsiniz, oldukça ses geçirmez." "Ah..., peki, bunu başka bir zaman düşünmemiştim, sakıncası yoksa..." – Tabii ki değil... Enfes bir hamburger için domates, marul, turşu ve karamelize soğan, pastırma ve ızgara yumurta doğradık. Onunla bu konuları konuşmak bana garip geldi, garip hissettim, Katy benden çok daha büyüktü, ama ona söylediğim her şeyi mükemmel bir şekilde anlıyor gibiydi ve ben çok rahattım ve ona her şeyi itiraf edebileceğimi hissettim. Oturma odasında sessizce yemek yedik, birlikte mutfağı temizledik ve sonra Karina günlük havuzda yüzmek için aşağı indi. Ertesi gün yeni bir hafta başladı .
Yeni kullanıcılar için ücretsiz okuma
Uygulamayı indirmek için tara
Facebookexpand_more
  • author-avatar
    Yazar
  • chap_listİçindekiler
  • likeEKLE